INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Le Domain de La Reserve★★★★

Praslin Island, Seychellerne

In stock
Travel Code
SC-H-9

Indkvartering

Det charmerende, 4-stjernede boutiquehotel Le Domain de La Reserve ligger i vidunderlige omgivelser direkte på den smukke strand Anse Petite Cour, 10 minutter fra færgehavnen og 20 minutter fra Praslin lufthavn. Hotellet ligger ugenert og omgivet af smukke grønne skråninger og den kridhvide strand og det azurblå vand. Stranden er en del af marinenationalparken Curieuse Island og er beskyttet af et rev, som gør at vandet er roligt og sikkert til svømning og snorkling.

Hotellet har 2 restauranter med både internationale og kreolske retter på menukortene. Den ene restaurant er bygget som en overdækket mole ud i havet, og er helt fantastisk uanset om du spiser morgenmad eller middag her.  Der er 2 barer med begrænset menukort samt 1 pool-bar. Hotellet har Seychellernes største pool, hvor der også er en børnepool. Hotellet tilbyder snorkeludstyr samt kajakker. Hotellet er også behjælpelige med at bestille sejlture, dykkerture og fisketure. Endelig kan det nævnes, at hotellet tilbyder guidede ture på Curieuse Island, hvor du kan opleve landskildpadder.

I Water Lily Wellness Spa kan du blive forkælet med massage, krops- og ansigtsbehandlinger.

De 40 værelser er fordelt for 3 forskellige værelsestyper, der alle er indrettet i kolonial kreolsk stil.  Alle værelser er individuelt indrettede og AC, og loftsvifte, minibar, tv med satellitkanaler, sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliteter, terrasse eller balkon med havudsigt. Der er gratis wifi på værelserne samt i alle fællesområder.

Værelsestyperne er:

  • Colonial Room – 68 m², max 2 voksne
  • Beach Front Deluxe Room – 68 m², max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn på max 12 år
  • Bois d’Amour Suites (beachfront family suites) – 75 m², max 3 voksne og 1 barn på max 12 år eller 2 voksne og 2 børn på max 12 år

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Le Domain de La Reserve★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden