INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Laos - Asiens uberørte perle

Laos

Laos med stil - 6 dage / 5 nætter i Luang Prabang og Vientiane.

In stock
Travel Code
LA-U-1

Dagsprogram

Oplev Luang Prabangs mange smukke templer og fantastiske naturscenerier samt den fredelige hovedstad Vientiane på denne korte, men intensive tur, der først og fremmest har fokus på den buddhistiske kultur og det lækre laotiske køkken. 

Dag 1: I Luang Prabang bliver I mødt af jeres lokale guide og efter indcheckning på hotellet, fortsætter I med det samme ud i byen. Første stop på byrundturen er en Wat - tempel - det spirituelle midtpunkt for den laotiske buddhistiske kultur. I fortsætter herefter med 328 trappetrin til toppen af Phou Si Mountain. Belønningen for strabadserne er en helt fantastisk udsigt over floderne Mekong og Nam Khan og byens smukke bygninger. Dagens tur ender ved det farverige natmarked, hvor områdets etniske minoriteter samles
for at sælge deres kunsthåndværk. I spiser middag på L´Elephant, en af byens bedste restauranter (Aftensmad inkl.)

Dag 2: Som solen står op forlader de barfodede orangeklædte munke pagoderne for at indsamle mad fra byens beboere. Det er en betagende ceremoni der på sin egen stille måde fremhæver det laotiske folks spirituelle sindelag. Efter morgenmad på hotellet skal I til Luang Prabangs historiske gamle bydel. Her besøger I National Museum, det tidligere Royale Palads, der er fyldt med laotisk kunst og vidner om landets spændende historie og rige kultur (lukket om tirsdagen). Turen går videre til nogle af byens vigtiste templer, inden I spiser frokost på Tamarind Restaurant. 
Eftermiddagen tilbringes i Ock Pop Tok, hvor I vil høre om tekstilproduktion i Laos. Der er mulighed for at designe og/ eller farve sit eget tørklæde. Senere skal I i selskab med køkkencehefen fra The Residence Phou Vao lære om lao madlavning og ingredienser. Til slut nydes den lækre middag I sammen har tilberedt (morgenmad, frokost & aftensmad inkl.) 

Dag 3: Efter to timers sejlads op ad floden når I Pak Ou Caves, der indeholder flere tusinde guldlakerede buddha-statuer i alle størrelser. Efter frokost der består af typiske laotiske retter er det tid at vende tilbage til Luang Prabang. Undervejs gøres holdt i to små landsbyer, hver med deres særpræg. 
Resten af dagen er til fri disposition (morgenmad & frokost inkl.)

Dag 4: Nyd evt. en tur til fods i Luang Prabangs hyggelige gader inden det er tid at forlade byen til fordel for landets hovedstad Vientiane. Opholdet i Vientiane begynder med en køretur langs Mekong floden, inden en sen frokost serveres i Makphet Restaurant.Eftermiddagen byder på et besøg i ”Les
Artisans Lao”. Her genbruges og omdannes materialer som bambus og palmeblade til notesbøger, brevpapir og andet. 
Hvis tiden tillader det besøger I også organisationen COPE, der arbejder med at hjælpe ofre for landminer.
Nyd herefter en slentretur langs Mekong floden og måske en kold drik inden middagen der serveres i Phatoke Laoderm Restaurant kl. 19. Under middagen underholdes med traditionel laotisk danseoptræden (morgenmad, frokost & aftensmad inkl.)

Dag 5: Formiddagen står i templernes tegn og I besøger nogle af de vigtigste og smukkeste i Vientiane. Frokost serveres i restauranten ”Chez Phillippe”, fransk køkken når det er bedst (lukket søndage). 
Eftermiddagen tilbringes på egen hånd med shopping, spabehandling eller andet. Inden aftenens middag oplever I en af de ældste traditioner i Laos; en Baci ceremoni der er et mix af den animistiske tro og buddhistiske lære og udføres for at tilbagekalde undvegne ånder til kroppen (morgenmad, frokost & aftensmad inkl.)

Dag 6: Kørsel til Vientiane internationale lufthavn hvor turen ender og I fortsætter til næste destination. Hvad med at opleve templerne ved Angkor, eller nyde en badeferie i Thailand. Mulighederne er mange (morgenmad inkl.)

Bestil

Send rejseforespørgsel

Laos - Asiens uberørte perle
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden