INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Langtidsrejse til Borneo, Kuala Lumpur, Lombok og Bali inkl. udflugter

Langtidsrejse til Borneo, Malaysia og Indonesien

Spændende langtidsrejse med masser af oplevelser og meget forskellige destinationer.

In stock
Travel Code
BO-LAN-3

Dagsprogram

Første stop er Kuching i provinsen Sarawak på Borneo  hvor rejsens første 6 nætter tilbringes. I skal bo på Majestic Riverside hotel i superior værelse med morgenmad.

Opholdet inkluderer 3 udflugter:
1) Besøg i Semonggok orangutang-center
2) Sarawak cultural village - besøg i et levende museum
3) Byrundtur i charmerende Kuching
 

Næste stop er Malaysias hovedstad Kuala Lumpur. Her bor I 2 nætter på Impiana KLCC i superior værelse med morgenmad - gå på opdagelse i den nye eller den gamle bydel, besøg markeder eller tag en tur op i Petrona Towers (Billet bookes hjemmefra. Der er lukket mandag). Det er muligt at tilkøbe en guidet byrundtur hjemmefra, hvis I ønsker dette.

Så venter Lombok og 5 nætter på Qunci Villas i gardenview værelse med morgenmad. Naturen på Lombok er helt fantastisk og der er muligheder for at bestige vulkan, gå på opdagelse i byen Sengiggi, tage på tur i frodig regnskov eller bare nyde den dejlige strand.

Turen går nu med båd videre til Gili Meno og det hyggelige Avia Villa Resort hvor I de næste 4 dage skal bo i bungalow. Her er fantastisk snorkling fra stranden, og dejligt fredeligt. Langs stranden finder I små restauranter og dykkercentre.

Fra Gili Meno fortsættes til øst-siden af Bali og det dejlige Coral View Villas der ligger i den hyggelige fiskerby Amed. I har 4 nætter i deluxe værelse - her er hyggelige markeder, god snorkling fra stranden foran resortet og fantastiske bjerglandskaber i baggrunden.

I fortsætter nu nord-vest mod Lovina og de sorte lavastrande, og smukke landskaber. I bor 3 nætter på Frangipani Beach Resort i deluxe værelse. Herfra kan I tage på morgentur og opleve delfinerne, eller I kan tage en dags-tur til Barat Nationalpark. Der er også utroligt smukke vandreture til vandfald I kan tage på.

Sidste stop på rejsen er Ubud - kunstnerlandsbyen i hjertet af Bali med lysegrønne rismarker og mange markeder hvor smukt kunsthåndværk sælges. I afslutter rejsen med 4 nætter på Lumbung Sari Cottages i deluxe værelse og kan bruge dagene på at udforske templer, markeder og en smukke natur.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Langtidsrejse til Borneo, Kuala Lumpur, Lombok og Bali inkl. udflugter
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Rejsen inkluderer:

  • Flyrejser samt alle skatter og afgifter på fly
  • Al transport mellem hoteller og lufthavne
  • Daglig morgenmad
  • Alle ture som beskrevet


Pris fra kr. 21.998
Tillæg ved afrejse i juli og august fra kr. 1.800

Prisen er pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse
Gælder så længe pladser haves

Gå til toppen af siden

Loading...