INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Langtidsrejse - 30 dage det bedste af Bali

Langtidsrejse i Indonesien

Oplev Bali i jeres eget tempo på dejlige hoteller, og med god tid i de forskellige områder.

In stock
Travel Code
ID-LAN-5

Det kan du glæde dig til

I flyver med 1 stop undervejs til/fra Bali - flyrejsen er inkl. al forplejning, god plads i flyet og skærm i sæderne.

Ved ankomst til Bali lufthavn modtages I af vores lokale samarbejdspartner, som sørger for køreturen til Ubud, en tur på ca. 1 ½ time. 
I bor 6 nætter på hyggelige Pertiwi Resort and Spa i deluxe værelse med morgenmad. Hotellet ligger 10 minutters gang fra centrum af Ubud, ved abeskoven.
Brug evt. dagene til at udforske de spændende kunstnermarkeder, tag en cykeltur ud i naturen og oplev de smukke udsigter over rismarkerne og besøg nogle af byens gode restauranter og caféer. Kokkeskole og rafting er også gode aktiviteter fra Ubud.

Efter dejlige dage i Balis hjerte går turen nordpå til Lovina. Her bor I de næste 6 nætter på Rambutan Cottages i deluxe værelse med morgenmad. Resortet ligger direkte til de sorte lavastrande, hvorfra der kan nydes en fantastisk solnedgang.
I bor med udsigt til den smukke tropiske have.
Fra Lovina er der mulighed for delfinsafari i longtail både og ture til de små hyggelige fiskerlandsbyer langs kysten, evt. på cykel samt at besøge smukke vandfald.

Fra Lovina går turen østpå til Amed, et gammelt atmosfærefyldt fiskerleje. Området er først og fremmest kendt for den 3000 meter høje vulkan; Mount Agung, og sin gode snorkling - men der er heller ikke langt til Candidasa, et utroligt smukt område. I bor 6 nætter på Arya Amed i superior værelse med morgenmad

De sidste 10 nætter bor I i Sanur på Swiss Bel Watu Jimbar i deluxe poolview værelse med morgenmad - hotellet ligger ved byen, 5 minutters gang fra stranden.
Nyd dagene ved stranden, tag på shopping i byen, deltag i madlavingskursus, tag på sunset cruise eller slap af ved den hyggelige pool.

Efter endt ferie går turen hjem via Singapore, Bangkok eller Doha.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Langtidsrejse - 30 dage det bedste af Bali
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Pris fra kr. 14.998 pr person

Bo direkte på Sanur stranden - på Puri Santrian i superior værelse. Mer-pris fra kr. 1.800 pr person (afhængig af periode)

Det er mulighed for andre hoteller - kontakt os for priser

Tillæg i juli - august 2020 fra kr. 4.000 pr person

Gå til toppen af siden

Loading...