Langtidsrejse - 30 dage det bedste af Bali

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Bali
 • Gyldig fra
  05-01-2021
 • Gyldig til
  31-05-2022
 • Varighed
  30 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 14.998Kr.
Oplev Bali i jeres eget tempo på dejlige hoteller, og med god tid i de forskellige områder.
I flyver med 1 stop undervejs til/fra Bali - flyrejsen er inkl. al forplejning, god plads i flyet og skærm i sæderne.

Ved ankomst til Bali lufthavn modtages I af vores lokale samarbejdspartner, som sørger for køreturen til Ubud, en tur på ca. 1 ½ time. 
I bor 6 nætter på hyggelige D Bulakan Boutique Resort i deluxe poolview værelse med morgenmad. Hotellet ligger 10 minutters gang fra centrum af Ubud, ved abeskoven.
Brug evt. dagene til at udforske de spændende kunstnermarkeder, tag en cykeltur ud i naturen og oplev de smukke udsigter over rismarkerne og besøg nogle af byens gode restauranter og caféer. Kokkeskole og rafting er også gode aktiviteter fra Ubud.

Efter dejlige dage i Balis hjerte går turen nordpå til Lovina. Her bor I de næste 6 nætter på Frangipani Beach Hotel i deluxe værelse med morgenmad. Resortet ligger direkte til de sorte lavastrande, hvorfra der kan nydes en fantastisk solnedgang.
I bor med udsigt til den smukke tropiske have.
Fra Lovina er der mulighed for delfinsafari i longtail både og ture til de små hyggelige fiskerlandsbyer langs kysten, evt. på cykel samt at besøge smukke vandfald.

Fra Lovina går turen østpå til Amed, et gammelt atmosfærefyldt fiskerleje. Området er først og fremmest kendt for den 3000 meter høje vulkan; Mount Agung, og sin gode snorkling - men der er heller ikke langt til Candidasa, et utroligt smukt område. I bor 6 nætter på Coral View Villas i deluxe værelse med morgenmad

De sidste 10 nætter bor I i Sanur på Swiss Bel Watu Jimbar i deluxe poolview værelse med morgenmad - hotellet ligger ved byen, 5 minutters gang fra stranden.
Nyd dagene ved stranden, tag på shopping i byen, deltag i madlavingskursus, tag på sunset cruise eller slap af ved den hyggelige pool.

Efter endt ferie går turen hjem via Singapore, Bangkok eller Doha.

Pris fra kr. 14.998 pr person

Bo direkte på Sanur stranden - på Puri Santrian i superior værelse. Mer-pris fra kr. 1.800 pr person (afhængig af periode)

Det er mulighed for andre hoteller - kontakt os for priser

Tillæg i juli - august 2020 fra kr. 2.000 pr person