INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

L'Azalee Cruise

Halong Bay - Vietnam

Oplev Ha Long Bugten fra det eneste rigtige sted, på vandet. L´Azalee Cruise tager dig med ind i bugtens mange grotter og smaragdgrønne vand.

In stock
Travel Code
VN-H-HL-4

Indkvartering

Oplev Ha Long Bugten fra vandets overflade og tag med på minikrydstogt. Det populære bådfirma blev etableret i 2015 og er sidenhen blevet et af de mest populære, moderne og komfortable flådeselskaber.

Deres 6 skibe lever alle op til de certificerede sikkerhedsmarinestandarder, og indeholder alt udstyr det kræver for at skabe sikre og komfortable forhold for deres gæster. Målet med skibsturene var at kombinere kulturarv med internationale hotelstandarder, hvilket i den grad er lykkes og ”FØLGES AF” af et venligt og professionelt personale.

På bådene er der både restaurant, bar, både i restaurant og på soldæk, mulighed for solbadning, madlavningstimer, Tai Chi træning om morgenen, samt kajakker.

 
L’Azalee Cruise tilbyder forskellige ture, med forskellige skibstyper. Her er både mulighed for at sejle med deres Classic Cruises, Premium Cruises eller Deluxe Cruises, læs mere om de forskellige skibe og eventyr på deres egen hjemmeside

Turene får stor ros fra tidligere gæster, og fremhæver blandt andet personalets evne til at dele historiske fortællinger fra bugten og generelle service. Derudover roses maden og aktiviteterne til skyerne.

Bestil

Send rejseforespørgsel

L'Azalee Cruise
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden