INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Kupu Kupu Barong Ubud ★★★★★

Bali

Vågn op blandt rismarker og frodig natur på det skønneste 5-stjernede hotel. Glæd dig til yoga og afslapning, selvforkælelse og massage, balinesisk kultur, billedskøn natur og oplevelser i særklasse. 

In stock
Travel Code
ID-H-UB-17

Indkvartering

Hoteller i Bali forbindes ofte med tropisk natur og afslappende omgivelser. Dette luksuriøse, 5-stjernede hotel er bestemt ingen undtagelse. På Kupu Kupu Barong hotellet i Ubud, kan du nyde den spektakulære udsigt over Balis natur. Den hellige Ayung flod har du i baghaven og i forhaven har du hotellets private rismarker. En bedre udsigt finder du ikke.

Hotellet har en restaurant med en exceptionel udsigt og en unik spa der befinder sig i toppen af et stort mangotræ. Du har derfor rig mulighed for at gå i et med den fantastiske natur, som Bali er kendt for. Ønsker du at få lidt aktivitet ind i det ophold, kan du blandt andet tage en yoga time, tage på trekking i de famøse rismarker eller riverrafte på Ayung floden.

Værelserne på hotellet er inspirerede af den balinesiske kultur og de varierer efter dine ønsker. Der er blandt andet mulighed for forskellige, betagende udsigter eller at have egen privat pool. Uanset hvilket værelse du befinder dig på, er der garanteret smukke omgivelser og flot indretning.

Du kan vælge mellem 9 forskellige slags indkvarteringer. Alle suites og villaer er udstyret med privat terrasse eller balkon, WiFi og fladskærms TV, morgenkåbe og sutsko, og der er en yoga time inkluderet. 

Hotellet har en fantastisk placering for dig der også gerne vil ud og opleve lidt. Blot 5 kilometer fra hotellet finder man det storslåede Saraswati ''Water Palace'' temple. Er du vild med dyr, kan du besøge de fritgående og frække aber i Monkey Forest, der også kun ligger 5 kilometer væk. Er du fasineret af historie skal du besøge smukke Goa Gajah, også kaldt Elephant Cave, der ligger 10 kilometer fra hotellet. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Kupu Kupu Barong Ubud ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden