Kuala Lumpur og Pulau Perhentian

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Malaysia
 • Gyldig fra
  01-04-2018
 • Gyldig til
  31-10-2018
 • Varighed
  12 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 14.998Kr.
Super forårs- og sommerferie kombination til Kuala Lumpur og Pulau Perhentian - med enestående undervandsliv og havskildpadder lige uden for døren.
Flyv med 5* Qatar Airways via Doha  eller Emirates via Dubai til Kuala Lumpur.

Rejsen inkluderer:
 • Flyrejse København - Kuala Lumpur med Qatar Airways t/r
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • 3 nætter på Furama Bukit Bintang i superior værelse med morgenmad - oplev en spændende og smuk by med markeder, forlystelsesparker, seværdigheder m.m. Hotellet ligger i gå-afstand til shopping og seværdigheder
 • Fly til Kota Bahru og båd til resortet t/r
 • 9 nætter på Bubu Long Beach  i deluxe værelse med havudsigt og morgenmad -  ude fra stranden er de smukke koralrev og her ligger de store havskildpadder - de opleves hver dag i hele sæsonen fra april til oktober. Udover skildpadderne er her kolonier af klovnefisk, meget smukke koraller, blæksprutter m.m. Udover snorkling og dykning i verdensklasse tilbyder hotellet udlejning af havkajakker, surfboards m.m. Går man langs stranden ligger der flere hyggelige restauranter.
Pris fra kr. 14.998 pr. person
Tillæg ved afrejse i juli - august fra kr. 2.000

Der er mulighed for at kombinere med Redang Island som ligger 45 minutters speedbåd tur fra Perhentian.
Bo f.eks 5 nætter på Coral Redang Resort i superior værelse med morgenmad og transfer for kr. 3.000 pr. person

Eller I kan kombinere med 2 nætter i verdens ældste regnskov Taman Negara for kr. 2.100 pr. person:

Regnskoven i Taman Negara National Park noget af det ældste i verden og eksperter mener, at der har været regnskov her i 130 mio år. Så hvis man kunne tænke sig at tage på tur i tæt regnskov, er Taman Negara et af de bedste steder i Sydøstasien at gøre det.

Dag 1: Afhentning på hotellet i Kuala Lumpur mellem kl. 8 og 9 og turen går i bus eller bil mod Taman Negara National Park.
Det tager ca. 3 timer at nå Ketty Tembeling Jetty. Her spiser man frokost (for egen regning), hvorefter man skal videre med langbåd på Tembeling River. Det er en smuk tur på floden, hvor man undervejs til Taman Negaras hovedkvarter Kuala Tahan passerer gummitræplantager og små Malai landsbyer.
Man har et par timer på egen hånd, inden middagen og hen ad aftenen skal man på en guidet nattur i junglen - en meget speciel oplevelse.

Dag 2: Efter morgenmaden begiver man sig ud på en fantastisk tur - en ”Canopy Walk” som nærmest kan beskrives som en vandretur i trætoppene, der med sine 500 meter er verdens længste. Videre går det til Tereksek Hill, en god vandretur, stejl nogle steder, men med storslåede udsigter undervejs.
Om eftermiddagen går man ombord i langbådene og sejler til de smukke vandfald ved Lata Berkoh, hvor der er mulighed for en svømmetur i det klare vand.

Dag 3: Så går turen retur mod Kuala Lumpur med ankomst på hotellet midt på eftermiddagen.
Turen inkluderer transfer fra Kuala Lumpur t/r samt alle måltider og lokal natur-guide.

Priser er pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse

Tillæg kan forekomme i juli og august eller ved høj efterspørgsel på flybilletterne.