Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Krydstogter

Krydstogter er lig med tilbagelænede ferieoplevelser

Et krydstogt byder på behagelige, tilbagelænede ferieoplevelser for alle, der ønsker en afslappende ferie, hvor der er tænkt på det hele. For dig, der er ung eller ældre. Eller for dig, der rejser med børn og gerne vil gøre det enkelt.

En krydstogtrejse er en langt billigere rejseform, end de fleste går og tror, og du kan få dit krydstogt lige så eksklusivt og luksuriøst, som du har lyst til.
 
Drømmer du om en anderledes rejse, er et krydstogt en god mulighed for at udvide din horisont og samtidig prøve noget helt nyt. På en krydstogtrejse er transporten en oplevelse i sig selv, og alle måltider er naturligvis inkluderet i prisen, så du kan læne dig trygt tilbage og koncentrere dig fuldt ud om at nyde turen og den lækre, velsmagende mad undervejs.
 
På et krydstogt kan du nå at opleve meget på relativt kort tid, og du har samtidig fleksibiliteten til at vælge til og fra, som du har lyst til, så du kan skræddersy din rejse præcist efter dine drømme og ønsker. 

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

3 Items

per side
Krydstogt i Caribien

Tag på krydstogt og oplev 12 paradis-øer på 15 dage med MSC Poesia

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Krydstogter til USA

For mange er et krydstogt gennem Panamakanalen den ultimative oplevelse. Vær med når førsteklasses-skibet Norwegian Joy sejler igennem den smalle kanal.

 • Ingen dato sat
 • 18 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Krydstogt i Spanien

 • Ingen dato sat
 • 10 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Med Top Tours har du rig mulighed for at tage på krydstogt til og fra spændende destinationer over hele verden. Vi tilbyder krydstogter med få dages varighed fra eksempelvis Miami til Bahamas eller rundt i Middelhavet, men du kan også snuppe den helt store tur med 100 dages krydstogt jorden rundt, hvis du har mod på at drage ud på en rejse, du aldrig glemmer. Et krydstogt kan blive dit livs rejse, så grib mulighederne, og tag på krydstogt med Top Tours til de områder af verden, som du gerne vil se. 
 
På vores krydstogter benytter vi oftest Costa Cruise, NCL, Princess Cruise og MSC som rejsepartner, hvor priserne på krydstogt inkluderer følgende:

• Overnatninger i delt dobbeltkahyt
• Alle måltider ombord
• Aktiviteter og underholdning ombord.
• Skatter, afgifter og drikkepenge (obs. på Costa Cruise og MSC opkræves der drikkepenge på min. 10 EUR pr. person pr. dag og på caribiske krydstogter opkræves min. 13 USD pr. person pr. dag)

Vælger du krydstogt som rejseform er der, med andre ord, sørget for det hele ombord. Det giver tid og overskud til virkelig at nyde din rejse fra sted til sted, og vi garanterer, at der vil blive taget godt af dig undervejs.

Ombord på skibet er der typisk forskellige kahytskategorier, så det er blot om at finde en type af kahyt, der passer til dig og eventuelle medrejsendes behov, så I kan få et behageligt ophold ombord. 
 
På et krydstogt kan alle være med og få uforglemmelige oplevelser med sig hjem i bagagen. Et krydstogt vil uden tvivl adskille sig fra andre rejseoplevelser, så uanset om dit kommende krydstogt med Top Tours er dit første eller ét blandt mange, er vi næsten sikre på, at det næppe bliver det sidste i rækken. Hvor skal dit næste krydstogt gå hen? Se mulighederne nedenfor, og bestil din rejse med Top Tours i dag.    

Alle priser på krydstogt er vejledende ”fra-priser” pr. person.
Priserne er afhængige af afrejsetidspunktet.
Udflugter og transport fra/til hotel er ikke inkluderet i den anførte pris.

Det anbefales, at du reserverer hotel natten før krydstogtet samt transport til skibet, så du er sikker på at komme til tiden.