VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Krydstogter

Krydstogter er lig med tilbagelænede ferieoplevelser

Et krydstogt byder på behagelige, tilbagelænede ferieoplevelser for alle – børn som voksne – der ønsker en afslappende ferie, hvor der er tænkt på det hele. Nyd bekvemmeligheden ved at lade skibet føre dig fra den ene naturskønne egn til den anden.

En krydstogtrejse er en langt billigere rejseform, end de fleste går og tror, og du kan få dit krydstogt lige så eksklusivt og luksuriøst, som du har lyst til.
 
Drømmer du om en anderledes rejse, er et krydstogt en god mulighed for at udvide din horisont og samtidig prøve noget helt nyt. På en krydstogtrejse er transporten en oplevelse i sig selv, og alle måltider er naturligvis inkluderet i prisen, så du kan læne dig trygt tilbage og koncentrere dig fuldt ud om at nyde turen og den lækre, velsmagende mad undervejs.
  
På et krydstogt kan du nå at opleve meget på relativt kort tid, og du har samtidig fleksibiliteten til at vælge til og fra, som du har lyst til, så du kan skræddersy din rejse præcist efter dine drømme og ønsker.
 
Hvor skal dit næste krydstogt gå hen? Gå på opdagelse i mulighederne nedenfor.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Med Top Tours har du rig mulighed for at tage på krydstogt til og fra spændende destinationer over hele verden. Vi tilbyder krydstogter med få dages varighed fra eksempelvis Miami til Bahamas, ved paradisøer i Caribien og rundt i Middelhavet, men du kan også snuppe den helt store tur med 100 dages krydstogt jorden rundt, hvis du har mod på at drage ud på en rejse, du aldrig glemmer. Et krydstogt kan blive dit livs rejse, så grib mulighederne, og tag på krydstogt med Top Tours til de områder af verden, som du gerne vil se. 

Vælger du krydstogt som rejseform er der sørget for det hele ombord. Det giver tid og overskud til virkelig at nyde din rejse fra sted til sted, og vi garanterer, at der vil blive taget godt af dig undervejs.

Ombord på skibet er der typisk forskellige kahytskategorier, så det er blot om at finde den type kahyt, der passer til dig og eventuelle medrejsendes behov, så I kan få et behageligt ophold ombord. 
 
På et krydstogt kan alle være med og få uforglemmelige oplevelser med sig hjem i bagagen. Et krydstogt vil uden tvivl adskille sig fra andre rejseoplevelser, så uanset om dit kommende krydstogt med Top Tours er dit første eller ét blandt mange, er vi næsten sikre på, at det næppe bliver det sidste i rækken.