Krydstogt Guadeloupe 16 dage

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Guadeloupe
 • Gyldig fra
  20-12-2019
 • Gyldig til
  20-12-2019
 • Varighed
  16 dage
 • Overnatning
  Kahyt
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 23.999Kr.
Stik af fra juleræset og tag med på et krydstogt til en perlerække af skønne caribiske øer.

Der flyves til Guadeloupe hvor det indbydende og imponerende Costa Magica venter. Skibet påmønstres og i løbet af de næste 14 dage besøges Tortola, St. Maarten, Antigua og Barbuda, Saint Vincent og Grenadinerne, Martinique, Tobago, Grenada og Barbados inden I atter sætter fod på Guadeloupe.

Caribiens kultur er præget af en blandet befolkningsgruppe der stammer fra både Afrika, Asien og Europa og hver ø har sine egne lokale skikke og traditioner og mange typer landskaber. 
I kan se frem til en oplevelse ud over det sædvanlige - overalt mødes I af smukke palmebeklædte sandstrande og afvekslende natur som bjerge, vandfald og regnskov. Og I kan se frem til et væld af kulturelle tilbud og ikke mindst varierede smagsoplevelser fra hver enkelt dejlige lille ø. 

Første stop er Tortola der blandt meget andet byder på dykning og snorkling i verdensklasse. Vil man hellere blive på landjorden kan et besøg på en af de mange hyggelige strandbarer anbefales.

Der sejles videre til en lille ø der er delt mellem en fransk side - St. Martin - og en hollandsk side der hedder St. Maarten. Det er her der lægges til. Begge sider byder på utrolige naturoplevelser, maleriske landsbyer og et godt mix af kulturer.

Også Antigua og Barbuda er velsignet med de skønneste strande, sukkerrørsplantager og frodige landskaber. Efter et besøg her venter Grenadinernes hovedstad Kingstown, smukt beliggende omgivet af tæt skov. Her er der blandt andet mulighed for en vandretur på vulkanen Soufriére.

Vejen lægges nu forbi pragtfulde Martinique der kan prale af dejlige strande, fremragende vandreture, førsteklasses kulinariske oplevelse og ikke mindst en bred vifte af aktiviteter.

Tæt på Venezuelas kyst ligger Tobago, en lille ø kun 42 km i diameter der med rette er stolt af sine regnskove, fantastiske dykkesteder og naturreservater. Atter en dejlig dag tilbringes med udflugter, på egen hånd eller sammen med andre på en tur købt ombord.
Der fortsættes til Grenada der ikke kaldes Spice Island uden grund - du kan virkelig lugte muskatnød i luften på Grenada. Besøg fx den lokale chokoladefabrik og nyd et par timers afslapning på en af de skønne strande.

Mens Barbados med rette er berømt for sine fantastiske strande, er det desuden en ø, der har det hele. Ud over de fine sandstrande og strålende turkise bugter finder du blandt andet en Unesco verdensarvsliste-hovedstad beboet af en stolt og gæstfri befolkning.

Krydstogtet er ved at være ved vejs ende, men det er ikke helt slut endnu. Endnu en ø med betagende skønhed venter - St. Lucia der både har geografiske og kulturelle rigdomme til overflod. Her er det ikke fotogene udkigtspunkter der mangler.

Der lægges atter til på Martinique inden I går fra borde på Guadeloupe og et pragtfuldt og begivenhedsrigt krydstogt er slut.Costa Magica er et spændende skib, der inspirerer os til at opdage det hele og nyde det i alle dets nuancer. Tegnet af den amerikanske arkitekt Farcus, udtrykker det visionen og synes bogstaveligt talt udspændt mellem himmel og hav.

Centralt for livet om bord er Grand Bar Salento med vinduer fra gulv til loft på to sider, som giver udsigt over de udvendige dæk. Elegant lido di poppa med pools og boblebade. Skibet har også modtaget et uvurderligt bidrag fra Brera Akademi, som har lavet en række kunstværker med temaet magi, der pynter på en af trapperne og visse suiter.


Afrejse og priser pr. person i delt dobbeltværelse:

20. december 2019:

Indvendig kahyt fra kr. 23.999
Udvendig kahyt fra kr 25.800
Balkon classic kahyt fra kr. 27.660

Pris ved singleværelse/kahyt:

Indvendig single kahyt fra 27.300

 

Inkluderet:
 • Fly København/Billund - Guadeloupe t/r
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly
 • 1 stk bagage pr.person
 • 16 dage/14 nætters krydstogt med Costa Magica
 • Helpension på skibet
 • Underholdning på skibet
 • Transfer med shuttlebus fra lufthavn til skib t/r

Ikke inkluderet:
 • Minibar
 • Drikkevarer læs om drikkepakker her 
 • Forsikringer
 • Udflugter - se udflugter på skibets hjemmeside
 

Sejlplan:
 
Dag 01: Guadeloupe, Antilles - Afgang kl. 23.00
Dag 02: På havet
Dag 03: Tortola, British Virgin Islands kl. 07.30 - 18.00
Dag 04: St. Maarten, Antilles kl. 07.30 - 18.00
Dag 05: Antigua, Antilles kl. 07.30 - 17.30
Dag 06: Kingstown, Saint Vincent/Grenadine kl. 08.30 - 18.00
Dag 07: Martinique, Antilles kl. 08.00 - 18.00
Dag 08: Guadeloupe, Antilles kl. 08.00 - 23.00
Dag 09: På havet 
Dag 10: Tobago Scarborough kl. 08.00 - 18.00
Dag 11: Grenada, Antilles kl. 08.00 - 18.00
Dag 12: Barbados, Antilles kl. 08.00 - 18.00
Dag 13: St. Lucia, Antilles kl. 08.00 - 18.00 
Dag 14: Martinique, Antilles kl. 08.00 - 18.00
Dag 15: Guadeloupe, Antilles - Ankomst kl. 08.00
 


Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.
Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk eller tlf. 70 201 208. Spørg efter Rikke.01/07/2019/BOOKCOSTA/OPD19augAT