Krydstogt Guadeloupe 16 dage

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Guadeloupe
 • Gyldig fra
  20-12-2019
 • Gyldig til
  20-12-2019
 • Varighed
  16 dage
 • Overnatning
  Kahyt
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 23.999Kr.
Skønt Jul & Nytårs krydstogt med mange spændende øer i Caribien
Rejsen starter på vindunderlige Guadeloupe, øen har to hovedøer Grande Terre, den østlige af øerne, her tilbydes adskillige af smukke strande med masser af aktiviteter. Den anden ø er bjergrige Basse-Terre, som er den vestlige ø af de to, et hjemsted for den pragtfulde Guadeloupe nationalpark. Øen Guadeloupe er et oversøisk fransk domæne placeret midt i det turkisfarvede Caribien. Den primære havn i Guadeloupe er præfekturet Pointe à Pitre. Her kan du se fisk og koraller under dykning. Gå ikke glip af den storslåede strand efter Sainte-Anne, et stykke hvidt sand omgivet af kokoslunde, der bøjes over havet, eller det storslåede vandfald på Carbet i hjertet af nationalparken.

Dag 3: Turen fortsætter til de mest eksotiske steder. Næste stop er Tortola som er en havn på de britiske Jomfruøer, hvor den koloniale ånd er blevet bevaret og sat i havets krystallinske skønhed. 

Dag 4: Vestindien er halvt fransk og halvt hollandsk. Øen Saint Martin er et interessant eksempel: den deles ned langs midten! Vi lægger til anker i den sydlige del, i havnen Sint Maarten som er overvældende og levende om natten.

Dag 5: På Antigua drejer livet sig mest om strandlivet. Øens bugtende kystlinie gemmer på adskillige små strande med blåt vand, beskyttede bugter, smalle veje, pastelfarvede landsbyer og fine historiske attraktioner.

Dag 6: Kingstown er omgivet af en tæt tropisk skov, med sin havn med udsigt over det smukke farvand i Grenadinerne, hvor den også er hovedstad.

Dag 7: På Martinique vil I opleve et væld af skønne attraktioner. Ø’ens hovedstaden hedder Fort De France og er den vigtigste by i forhold til turisme og handel. Hvis I er til dykning og snorkling, så er dette populært ved den tidligere hovedby, Saint-Pierre, hvor skibsvrag ligger side om side under vandet.  Den franske indflydelse er til at se alle steder, hvor især restauranterne afspejler verdensklasse fransk madlavning. 

Vi ligger til i Goudeloupe og sejler videre til Tobago. På grund af sin cigar-form danner Tobago sammen med Trinidad tilstanden med samme navn. Øerne ligger uden for de faste ruter for orkaner og nyder et køligt tropisk klima, hvilket gør dem til et velegnet turistmål.

Dag 11: Hvis du elsker stilhed og har fået nok af byen, kan du finde ro, natur og små landsbyer med venlige mennesker i Grenada.

Dag 12: Barbados er en behagelig lille ø af kalkstensoprindelse, den rammes blødt af de ækvatoriale vinde, uden for Antillernes bue. Udover sin naturlige skønhed er den også hjemsted for den ældste rom i verden.

Dag 13: Saint Lucia i Vestindien er et sandt paradis for dem, som nyder sportsaktiviteter, vandreture i fugtig tropisk regnskov eller blot afslapning.

Dag 14: Vi vender tilbage til Martinique

Vi slutter af i Guadeloupe - du bør ikke gå glip af Gosier ø i katamaran, Jacques Cousteau marinereservatet og stranden ved Sainte-Anne.

Costa Magica er et spændende skib, der inspirerer os til at opdage det hele og nyde det i alle dets nuancer. Tegnet af den amerikanske arkitekt Farcus, udtrykker det visionen og synes bogstaveligt talt udspændt mellem himmel og hav.

Centralt for livet om bord er Grand Bar Salento med vinduer fra gulv til loft på to sider, som giver udsigt over de udvendige dæk. Elegant lido di poppa med pools og boblebade. Skibet har også modtaget et uvurderligt bidrag fra Brera Akademi, som har lavet en række kunstværker med temaet magi, der pynter på en af trapperne og visse suiter.


Afrejse og priser pr. person i delt dobbeltværelse:

2019:
20. december 

Indvendig kahyt fra kr. 23.999
Udvendig kahyt fra kr 25.800
Balkon classic kahyt fra kr. 27.660

Pris ved singleværelse/kahyt:

Indvendig single kahyt fra 27.300

 

Inkluderet:
 • Fly T/R Kastrup/Billund-Guadeloupe
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly 1 stk bagage pr.person
 • 16 dage/14 nætters krydstogt med Costa Magica
 • Helpension på skibet
 • Underholdning på skibet
 • Shuttlebus Transfer fra lufthavn til Skib T/R

Ikke inkluderet:
 • Minibar
 • Drikkevarer læs om drikkepakker her 
 • Forsikringer
 • Udflugter se udflugter på skibets hjemmeside
 

Sejlplan:
 
Dag 01: Guadeloupe, Antilles - Afgang kl. 23.00
Dag 02: På havet
Dag 03: Tortola, British Virgin Islands - fra kl. 07.30 - 18.00
Dag 04: St. Maarten, Antilles - fra kl. 07.30 - 18.00
Dag 05: Antigua, Antilles fra kl. 07.30 - 17.30
Dag 06: Kingstown, Saint Vincent and Grenadine fra kl. 08.30 - 18.00
Dag 07: Martinique, Antilles fra kl. 08.00 - 18.00
Dag 08: Guadeloupe, Antilles fra kl. 08.00 - 23.00
Dag 09: På havet 
Dag 10: Tobago Scarborough, Trinidad and Tobago fra kl. 08.00 - 18.00
Dag 11: Grenada, Antilles fra kl. 08.00 - 18.00
Dag 12: Barbados, Antilles fra kl. 08.00 - 18.00
Dag 13: St. Lucia, Antilles fra kl. 08.00 - 18.00 
Dag 14: Martinique, Antilles fra kl. 08.00 - 18.00
Dag 15: Guadeloupe, Antilles - Ankomst kl. 08.00
 


Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.
Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk eller tlf. 70 201 208.
Spørg efter Rikke eller Gitte.01/07/2019/BOOKCOSTA