INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Krabi Cha-Da Resort ★★★★

Krabi - Thailand

Fantastisk 4-stjernet hotel lige ved stranden og Andamanhavet. Her holder du ferie i stor stil, omringet af dramatiske klipper og frodig, grøn natur – og sover i smukke, velindrettede værelser.

In stock
Travel Code
TH-H-KR-106

Indkvartering

Lige ved stranden i Krabi, med udsigt til Andamanhavet finder du Cha-da Resortet. Her er en afslappende stemning, der er perfekt til en dejlig badeferie i Thailand. Hotellet har pool og er kun få meter fra den dejlige, hvide sandstrand. Derudover kan du benytte dig af resortets fitnesscenter, jacuzzi og et skønt spaområde. Krabi ligger også kun en sejltur fra de famøse Phi Phi øer, bestemt er et besøg værd, når du er i området.

Når du holder ferie på Krabi Cha-da Resort, kan du glæde dig over at kunne benytte dig af resortets private Beach Club. Her finder du en restaurant, solsenge med tilhørende parasoller. Der er gratis shuttlebus service fra hotellet til klubben.

Hotellets restauranter fordeler sig på tre områder på resortet. Her finder du en bred pallette af forskellige retter. Der er helt sikkert noget der falder i din smag.

Resortets værelser er flotte og farverige – og har klassiske møbler og detaljer i træ. Der tilbydes flere forskellige indkvarteringsmuligheder. Alle værelserne har air condition, sikkerhedsboks, wifi, tv og balkon eller terrasse.

Deluxe Room

Deluxe værelset giver enten en betagende udsigt fra altanen til Andamanhavet, bjergene eller haven.
Standard Garden View

Her får du udsigt til haven fra balkonen.

Deluxe Seaview Connecting eller Deluxe Garden Connecting

Denne værelsestype fås med enten havudsigt eller udsigt til hotellets grønne have. Her er plads til 3 personer.

Deluxe Double or Twin Sea View

Dette værelse er et godt valg, hvis du rejser i en gruppe af 3 personer. Der er altan med udsigt til enten havet, haven eller områdets smukke bjerge.

Deluxe Pool Access

Her får du et værelse med direkte adgang til en privat, møbleret terrasse og hotellets pool. Værelset fås både med udsigt til den grønne have eller havet.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Krabi Cha-Da Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden