INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sommerstaten Florida rundt

Kør-selv rejse i USA

Besøg Floridas smukke perler på en kør-selv rejse gennem sommerstaten Florida, hvor solen næsten altid skinner. Kombiner brede sandstrande med spændende storbyoplevelser.

In stock
Travel Code
US-KOR-6

Det kan du glæde dig til

Solen skinner næsten altid i sommerstaten Florida, og det passer da meget godt, når man ser på hvilke vidunderlige byer du kommer til at besøge på denne rejse. Nyd dage på de brede sandstrande i Key West, spadser Miamis gader tynde i jagt på soveniers og find snorkelgearet frem i Key Largo. Forkæl dig selv med en uforglemmelig rejse til USA, hvor du er rejsens chauffør.

Dagsprogram

Dag 1-4: Solrige Miami

Du starter din tur rundt i Florida med nogle dage i dejlige Miami. Her er der næsten altid solskin og gode temperaturer.

Et sted som skal besøges, er den fantastiske Miami Beach, der strækker sig seks kilometer ud fra fastlandet. Her er der rig mulighed for at opleve alt det bedste, som Miami kan byde på. Tag en tur på stranden og hop i de blå bølger eller gå en tur langs den imponerende strandpromenade Miami Beach Boardwalk, hvor du finder alt fra candyfloss til klip-klappere.

Bevæger du en smule længere ind mod byen finder du de kendte, pastelfarvede bygninger, som har været med i mange film og tv-serier. Her ligger hovedgaden Ocean Drive, hvor der er masser af spændende butikker, lækre restauranter og vilde natklubber.

Hvis du er mere sulten efter shopping, kan du sætte kurs mod det kæmpestore shoppingcenter, Sawgrass Mills. Det er det største shoppingcenter i det sydøstlige USA, så der burde være masser af mulighed for at få shoppet igennem.

Herfra kan du køre til Orlando (240 km - ca. 3 timer.)

Dag 4-8: Forlystelsesmekkaet Orlando

Nu går turen til Orlando. Hvis du er vild med rutsjebaner, karruseller og pariserhjul, er du kommet til den helt rette by. Orlando er nemlig centrum for alverdens fantastiske forlystelsesparker. Her anbefaler vi, at du tager 4 overnatninger, så du har tid til at opleve, alt det du vil.

Kronjuvelen i Orlandos forlystelsesmekka er det verdenskendte Walt Disney World Resort. Det er verdens største forlystelseskompleks og består af i alt fire parker og to vandland. Her er eventyr for alle pengene og både oplevelser for børn og voksne. Du har mulighed for at bestille overnatninger på et af de mange hoteller inde i resortet, hvis du gerne vil have den fulde Disney-oplevelse.

Vi kan også anbefale Seaworld, Universal Studios og Kennedy Space Center, der bare er nogle stykker blandt de mange seværdigheder i byen. Vi sidder altid klar, hvis du har spørgsmål, og vores rejsekonsulenter kan hjælpe dig med at booke og reservere billetter, så du sparer tid på ikke at stå i kø.

Herefter foreslår vi at køre til Fort Myers (240 km - ca. 3 timer.)

Dag 8-11: Strandparadiset Fort Myers

Efter nogle dage fyldt med indtryk fra Orlando, er det på tide at slappe lidt af. Derfor går turen nu til strandparadiset Fort Myers på Floridas Vestkyst.

Her kan du nyde en afslappende dag på de perfekte sandstrande langs Fort Myers Beach. Efter en dag i sandet, kan du tage på opdagelse inde i Fort Myers by. Her kan du opleve den hyggelige gamle bydel, River District, hvor der er rig mulighed for at finde en souvenir eller en bid mad. Du kan også besøge de små øer Captiva og Sanibel og få nogle dejlige oplevelser i naturen.

Hvis du er til mere natur, er det oplagt at slå et smut forbi den berømte sump Everglades National Park. Her kan du komme på sejltur i det store sumpområde og se nogle af Floridas alligatorer helt tæt på.

Kør ad Overseas Highway til Key West (480 km - ca. 5,5 timer.)

Dag 11-13: Sydlige Key West

På vej til Key West kører du på den fantastiske Overseas Highway. Det er en oplevelse i sig selv, da der er vand på begge sider og det føles som at køre midt ude i havet.

Key West er nok den mest berømte af de mange småøer, kendt som Florida Keys, der ligger ned langs Floridas sydspids. Key West er nemlig det sydligste punkt i USA, hvis man ser bort fra Hawaii. Husk at besøge den store betonbøje med teksten ”Southernmost Point” der markerer dette og få et billede til albummet.

Fordi Key West er omgivet af vand, er det en oplagt mulighed for at komme ud og svømme med delfiner, stå på jetski, snorkle eller bare bade i det varme vand.

Selve byen byder på charmerende gader, med små hyggelige butikker og lokale restauranter, hvor du kan nyde alt det bedste friskfanget fra havet. Slå også et smut forbi Hemingways hus, hvor han boede i 1930’erne.

Kør tilbage ad Overseas Highway til Key Largo (170 km - ca. 2,5 timer.)

Dag 13-14: Key Largo livet undet vandet

På vej tilbage fra Key West tager du rejsens sidste overnatning i dykkerparadiset Key Largo, som er den sidste ø i Florida Keys, før du igen rammer fastlandet.

Her er der mulighed for at opleve noget af det smukkeste dyreliv i den undersøiske nationalpark John Pennekamp Coral Reef State Park. Du kan leje dykkerudstyr eller bare snorkle i overfladen og nyde synet af de mange farvestrålende fisk og koraller.

Du har også chancen for at svømme med havskildpadder i det varme vand.

Hvis du har fået nok af vand, er Key Largo også en dejlig by at gå på opdagelse i. Nyd et sidste, afsluttende måltid og få shoppet de sidste souvenirs med, inden rejsen igen går hjemad.

Herfra kan du køre til lufthavnen i Miami og flyve hjem.

Kort

Bestil

Periode: 07.07.2022-31.08.2022. Varighed: 14 nætter

Fra 12.450,- DKK

Periode: 01.09.2022-15.12.2022. Varighed: 14 nætter

Fra 10.250,- DKK

Periode: 16.12.2022-05.01.2023. Varighed: 14 nætter

Fra 14.500,- DKK
Praktiske Informationer

Priserne er baseret på 1 værelse til 2 voksne eller 1 værelse til 4 personer (2 voksne og 2 børn max 11 år)

Kontakt os for andre priser.

Prisen inkluderer:

  • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
  • Frapris er med udgangspunkt i København. Billund, Aalborg og Hamborg mulig imod tillæg
  • Mellemklasse hoteller
  • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter

Prisen inkluderer ikke:

  • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
  • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
  • Resort fees (forekommer på de fleste hoteller i USA)

Tillæg:

  • Anden afrejsedato eller værelsestype på forespørgsel

Gå til toppen af siden