Kør-selv-rejser i USA

Unikke oplevelser venter i mulighedernes land

Tag på en uforglemmelig kør-selv-ferie og oplev USA fra sin bedste side. Her finder du noget for enhver smag, fra storslåede storbyer og hvide sandstrande til frodige nationalparker og vilde naturoplevelser. 

Hvad venter der dig i mulighedernes land?

USA har et ry for at være større, smukkere og vildere end noget andet land. Du kan opleve det for dig selv på en af vores kør-selv-rejser til USA, hvor du har mulighed for at udforske flere forskellige skønne destinationer på en enkelt rejse. Om du er mest til shopping i storbyerne Los Angeles og New York, foretrækker at dase på en strand i Florida eller ønsker en mere aktiv ferie i nationalparkerne i Californien eller Alaska, er helt op til dig. Vi tilbyder et hav af forskellige oplevelser, alt du skal gøre er at vælge dine favoritter. Kun fantasien sætter grænser, når du skal planlægge en kør-selv-rejse i USA. Vi har rejst landet tyndt og står altid klar til at guide dig, så du får så meget ud af turen som muligt. Uanset hvad du vælger, kan vi dog garantere, at det bliver en oplevelse for livet. I vil få set flere forskellige sider af USA, også dem I måske ikke lige regnede med, at I ville opleve. Det er netop dét, der gør en kør-selv-rejse helt speciel.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

3 gode grund til at du skal vælge en kør-selv-ferie

Vi kan finde utallige gode grund til hvorfor, en kør-selv-ferie er en helt fantastisk måde at opleve USA på. Vi har dog skåret det ned og udvalgt vores top 3 grunde til, hvorfor din næste rejse skal være på 4 hjul:

 1. Frihed og fleksibilitet
  En hel stor fordel ved kør-selv-rejser er, at du selv kan vælge, hvad du vil se, hvor du vil stoppe på ruten, og hvor lang tid du har lyst til at opholde dig et bestemt sted. Du kan også nemt afvige fra planen, hvis du finder en smutvej, du vil udforske, eller får et spændende tip fra en lokal. Du vil opleve, at du bliver mere spontan og nyder spændingen ved, at du aldrig helt ved, hvad der venter dig på vejen. Det er ofte her, de bedste oplevelser opstår, og minder skabes. 
 2. Hyggelige timer i bilen
  Du vælger selv dine medrejsende, hvilket gør, at rejsetiden bliver hyggelig, frem for noget der bare skal overstås. De mange kilometer der skal lægges bag jer, giver en fantastisk mulighed for at komme hinanden ved og hygge sig med sine venner, kæreste eller familie. En kør-selv-ferie ligger op til gode snakke, sjove lege og dejlig musik, mens smukke landskaber og spændende byer ruller forbi og ændrer sig fra time til time. Et meget vigtigt element er selvfølgelig de mange snacks og lækre drikkevarer, der hører sig til på ethvert roadtrip.
 3. Tæt på de lokale
  På en kør-selv-rejse vil du ofte få mere autentiske oplevelser og komme helt tæt på de lokale. Du har mulighed for at tage et sving væk fra den planlagte rute og opleve hverdagslivet i de små byer, besøge lokale markeder eller gårde eller som noget helt tredje tage på spontan vandretur et sted, hvor naturen er ekstra smuk. Amerikanerne er et meget åbent og venligt folkefærd, så du vil nemt kunne falde i snak med lokale på din vej.
Fantastiske Hollywood San Francisco Golden Gate Bridge Smuk natur ved Mammoth

5 skønne roadtrip-destinationer i USA

USA er fuld af skønne destinationer, der kan udforskes med bil. Her får du fem af vores forslag:

 1.  Californien
  For mange er et USA-roadtrip lig med Californien. Den gyldne stat på vestkysten byder på et hav af oplevelser og seværdigheder, der spænder vidt fra store nationalparker og snebeklædte bjerge til sandstrande og legendariske storbyer. Det varme klima året rundt og den gode infrastruktur gør Californien til et helt perfekt sted at tage på kør-selv-ferie. Ruten fra San Francisco til Los Angeles langs med kysten er en af de mest populære strækninger. Her kan du udforske to spændende storbyer og få skønne naturoplevelser med på vejen. Ønsker du et mere varieret program, kan du tage en afstikker til Yosemite Nationalpark, Joshua Three eller Death Valley-ørkenen. Gør også gerne holdt i den farverige spilleby Las Vegas i Nevada.
 2. Østkysten
  På østkysten finder I byernes by New York City. NYC fungerer som et rigtig godt startsted, hvorfra resten af østkystens skønne steder kan besøges. Upstate New York byder på hyggelige småbyer og flotte naturområder langs med Hudson River, der leder op til de idylliske New England-stater. En rundrejse i disse fem stater er for dig, der elsker natur, historiske byer, spændende gastronomi og  imødekommende lokale. Vi kan især anbefale denne tur i efteråret, hvor New Englands landskab er farvet i gule, røde, brune og orange farver.
 3. Florida
  En rundrejse i solskinsstaten i syd byder på spændende oplevelser for alle. Besøg Orlando og Walt Disney World der er et storhit hos de mindste eller pak strandtasken og nyd en dag på Miami Beach. Florida byder også på en skøn sydlig kultur, hvor du kan opleve latinamerikansk stemning og cubansk atmosfære, da grænsen til Cuba kun er 150 km væk. Udover Miami og Orlando byder Florida også på skønne naturområder i Key West, Fort Myers.
 4. Sydstaterne
  Sydstaterne er noget helt for sig selv, med deres unikke kultur, der især er fokuseret omkring musik og mad. Byerne Atlanta, Nashville, New Orleans og Memphis er alle byer, der lever og ånder for musikken, især jazz, blues og rock'n'roll. Du vil opleve en charme og atmosfærre, du sent vil glemme i disse kreative miljøer. Oplev spændende historiske seværdigheder, farverige nabolag som French Quarter i New Orleans. Nationalparken Great Smoky Mountains er også et stop værd. Her vil du finde dybe skove, brusende vandfald og et rigt dyreliv.
 5. Alaska
  Er du til storslået natur og eventyr, er en kør-selv-ferie i Alaska det helt rette valg for dig. Her har du mulighed for at mærke den vilde og storslåede natur helt tæt på. På en rundtur i Alaska venter overvældende landskaber i form af gletsjere, snedækkede bjerge, grønne skove og dybe søer, men også et rigt dyreliv, herunder bjørne, hvaler og elge. Hvis du ønsker at tilføje et mere aktivt element til din kør-selv-ferie, er Alaska helt perfekt, da der er god mulighed for at trekke, sejle, cykle og køre med hundeslæde.

Forlæng dit eventyr med en rejse til et af nabolandene

Når først du har rejst den lange vej til USA, har du god mulighed for at udforske nogle af de spændende destinationer, der grænser op til USA. En oplagt mulighed kunne være at forlænge en kør-selv-ferie i Californien med en rejse til Mexico, der er placeret tæt på. Hvis du i stedet synes, Alaska-rundturen lyder som det helt rette for dig, skulle du overveje at forlænge din rejse med nogle dage i Seattle og et par stop i Canada, der byder på endnu flere fantastiske outdoor-oplevelser. Hvis du til gengæld slet ikke kan få nok af kør-selv-rejser, kan du finde vores store udvalg her.