INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fantastiske New England

KØR-SELV REJSE I USA

Denne kør-selv rejse gennem fire af New Englands stater fører dig gennem en idyllisk og fredfyldt natur, romantisk arkitektur og historiske byer.

In stock
Travel Code
US-KOR-13

Det kan du glæde dig til

Denne rundrejse er for dig, der elsker fredfyldt natur, romantisk arkitektur, historiske byer og friskfanget skaldyr. På en kør selv-ferie gennem fire af New Englands smukke stater kommer du blandt andet til at opleve Maines fyrtårne, Bostons historiske seværdigheder, Cape Cods idylliske strande og de store skove i Vermont og New Hampshire, hvor løvfaldet farver landskabet gult, grønt, rødt og orange.

Kort

Dagsprogram

Dag 1-4: Boston

Rejsen starten i New Englands “hovedstad”, Boston i Massachusetts. Her foreslår vi at tilbringe de første dage, så du kan opleve den smukke storby.

Boston er kendt som en stor universitetsby, og specielt Harvard University tiltrækker studerende fra hele verden. For eksempel har vores egen Kronprins Frederik, en række amerikanske præsidenter og magtfulde mænd som Mark Zuckerberg gået her. Vi kan anbefale at besøge universitetet, hvor du kan få en rundvisning af de studerende selv.

Historisk set har Boston været først med mange fremtidssynede tiltag. For eksempel fik Boston landets første offentlige skole i 1635, og i 1897 byggede de landets første metro, som New York kopierede kort derefter.

Det hele hænger sammen med historien om Boston som landets første store by. Det var her, de britiske kolonister etablerede et nyt samfund, da de fandt “det nye England” i begyndelsen af 1600-tallet. Det var også her, de det efterfølgende århundrede kæmpede Den Amerikanske Revolution og dannede grundlag for det USA, vi kender i dag.

Hele den historie kan du få på den spændende vandrerute Freedom Trail, hvor du kommer forbi 16 historisk signifikante steder og samtidig ser den gamle bydel med brosten i små, snoede gader og gamle huse.

Herefter foreslår vi at køre til Portland, Maine (180 km - ca. 2 timer)

 

Dag 4-6: Havnen i Portland

På vejen til Portland, der ligger længere oppe ad Østkysten, kan du stoppe i den lille “hekseby” Salem. Den er kendt som et sted, hvor man jagtede og henrettede folk, der var mistænkte for at lave sort magi.

Langt mere idyl venter dig i Portland i Maine. Den er den største by i staten, men på trods af sin størrelse er stemningen som i en lille by. Her er brostensbelagte gader og et koncentreret downtown med god shopping og restauranter med de lækre, lokale specialiteter som clam chowder og østers.

Og så er omgivelserne skønne: Atlanterhavets bølger skyller ind på de hyggelige sandstrande med bølgende klitter, og de lokale nyder naturen omkring byen. Inden for 20 minutter fra byen ligger seks fyrtårne, som er værd at besøge.

New Englands kyst er kendt for sine gamle fyrtårne, der giver kysten en helt særlig stemning med minder om en tid uden moderne teknologi. Og så kan du få en forrygende 360 graders udsigt fra toppen af nogle af dem.

Efter et par dage her kan du køre til Bar Harbor (280 km - ca. 3 timer)

 

Dag 6-8: Acadia National Park ved Bar Harbor

Næste stop er også i Maine, men længere nordpå i den lille kystby Bar Harbor, som er porten til den smukke Acadia National Park. Her kan du få fantastiske naturoplevelser, og særligt hvis du rejser i efteråret, når træerne skifter farve, er landskabet fortryllende.

Et af højdepunkterne i parken er Cadillac Mountain, der med sine 466 meter over havets overflade er det højeste på USA’s østkyst. Du kan både vandre eller køre til toppen, hvor der venter en forrygende udsigt over hav og skov.

Du kan ro en kajaktur i bugten og kigge efter sæler og marsvin, gå på nogle af de 250 km vandrestier mellem vilde blomster eller tage på hvalsafari. Du kan også være den første i USA til at se solen stå op. Det er nemlig her i Bar Harbor, den viser sine første stråler hver morgen.

Herfra kan du køre til White Mountains, New Hampshire (380 km - ca. 4,5 timer)

Dag 8-11: White Mountains National Forest i New England

Herfra går turen ind i landet, og første stop er White Mountains i New Hampshire. Her anbefaler vi at tage tre overnatninger for at have god tid til at se den fantastiske natur.

Her kan du se frem til store, bakkede landskaber, hvor der står grantræer, så langt øjet rækker. Vi kan anbefale at besøge den del af bjergkæden, der går under Franconia Notch State Park, da der er noget for enhver naturelsker 

Du kan bade i det rene, blanke Echo Lake, fiske efter ørreder i Profile Lake, tage svævebanen til toppen af Cannon Mountain eller gå mellem høje klippesider i den smalle kløft Flume Gorge, hvor der løber et vandfald i midten.

Du kan også bare nøjes med at køre ad de bølgende bjergveje og nyde synet af de uendeligt mange træer. Særligt i løvfaldstid er det fantastisk at se paletten af gule, grønne, røde og orange nuancer.

Herefter kan du køre til Stowe, Vermont (150 km - ca. 2 timer)

 

Dag 11-12: Ben & Jerry-fabrikken i Stowe, USA

Næste stop er den lille bjergby Stowe i Vermont. Om vinteren er Stowe en populær skidestination, og om sommeren strømmer outdoor-folk til. I foråret står de vilde blomster i flor, og i efteråret er farverne fantastiske.

Byen er hyggelig at gå på opdagelse i. Her er små souvenirbutikker, gallerier og familieaktiviteter som minigolf. Du kan forkæle dig selv i et af byens wellness-steder eller komme til smagning på et lokalt bryggeri.

En anden form for forkælelse venter lidt uden for byen, hvor isproducenten Ben & Jerry’s har fabrik. Her kan du komme ind og se, hvordan de laver deres is. Udenfor kan du sørge ved Flavor Graveyard, som er en kirkegård, hvor de kasserede smagsvarianter ligger begravet. Du kan selvfølgelig også smage på alle de kendte og nye, spændende is.

Fra Stowe kan du køre til Green Mountains (180 km - ca. 2 timer)

 

Dag 12-13: Det imponerende view i Green Mountains, New England

Næste – og sidste – bjergkæde, er Green Mountains i Vermont. Som navnet indikerer, er der tale om nogle grønne bjerge – i hvert fald om sommeren. Om vinteren kan de være dækket af sne, og fra september til november står de i lysende efterårsfarver. Der findes særlige ruter, du kan køre, for at få de flotteste oplevelser med løvfaldet.

Du kan besøge Hildene, som er familien Lincolns overdådige villa i byen Manchester. Abraham Lincolns søn byggede det, og adskillige generationer boede der indtil 1975. I dag er det åbent for offentligheden, hvor du kan se den romantiske, gammeldags indretning, den velholdte haves blomster og det lille landbrug, hvor der bliver lavet mejeriprodukter.

Når du går eller kører rundt i området, vil du se et andet typisk New England-fænomen, som er de charmerende overdækkede broer, der stammer fra 1800-tallet. Vermont har flest af dem med over 100 overdækkede broer, så chancen for at komme forbi nogle stykker er stor.

Herefter kan du køre til Cape Cod, Massachusetts (400 km - ca. 4 timer)

Dag 13-15: Cape Cod

Så er du tilbage på kysten, nærmere bestemt på den berømte halvø Cape Cod. Her er de skønneste strande, små fiskerbyer og et blomstrende kreativt miljø. Særligt i byen Provincetown på halvøens yderste tip kommer mange kunstnere.

På Cape Cod kan du opleve flere fyrtårne, der pryder kysten med deres forskellige udseende, se rethvaler og pukkelhvaler på en sejltur og lære om tranebærdyrkning, som ser fantastisk ud i efterårets høstsæson. Du kan med fordel cykle rundt på Cape Cods mange gode stier til formålet.

Du kan også tage cyklerne med på færgen på en dagtur til Martha’s Vineyard, som er en smuk ø, der ligger 45 minutters færgetur fra Cape Cod. Her venter den særlige kyststrækning Aquinnah Cliffs med høje klipper i gullige og rødlige farver, der nærmest vælter ned i havet.

Til slut foreslår vi at køre tilbage til Boston (110 km - ca. 1,5 time)

Dag 15-16: Tilbage til Boston

Inden turen går helt hjem, anbefaler vi at tage en overnatning i Boston, så du ikke skal stresse med at komme til lufthavnen fra Cape Cod.

Så kan du også nå at se det, du ikke fik set første gang i Boston, og du kan nyde en dag og aften i storbyen til at få shoppet lidt og spise en lækker middag ovenpå en skøn rundrejse.

Fra Boston kan du flyve hjem til Danmark

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Periode: 01.09.2022-15.12.2022. Varighed: 16 nætter

Fra 12.995,- DKK

Periode: 16.12.2022-28.02.2023. Varighed: 16 nætter

Fra 10.495,- DKK

Periode: 01.03.2023-31.05.2023. Varighed: 16 nætter

Fra 13.395,- DKK

Periode: 01.06.2023-31.08.2023. Varighed: 16 nætter

Fra 16.695,- DKK
Praktiske Informationer

Inkluderet i rejsen:

  • Fly tur/retur fra Danmark med forplejning og bagage
  • Mellemklasse hoteller
  • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter

Ikke inkluderet i rejsen:

  • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
  • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
  • Resort fees (forekommer på de fleste hoteller i USA)

Priserne er baseret på 1 værelse til 2 voksne eller 1 værelse til 4 personer (2 voksne og 2 børn max 11 år)

Kontakt os for andre priser

Gå til toppen af siden