INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Det vestlige Australien

Kør-selv-rejse i Australien

Tag på en oplevelsesrig rejse i den største delstat i Australien. Gør stop i Australiens fantastiske nationalparker, såsom Kalbarri National park, eller kom helt tæt på rokker, skildpadder eller hvalhajer ved Ningaloo Reef.

In stock
Travel Code
AU-KOR-6

Det kan du glæde dig til

Oplev delfiner på nærmeste hold i Monkey Mia, hvor de oftest kommer helt tæt på kysten og bo under Australiens fantastiske stjernehimmel i eget telt ved stop i Karijini National Park.

Ved afhentning af bilen i Perth skal der betales et One Way Fee på 1.430 AUD.

Efter jeres første nat i Perth starter jeres rejse langs Indian Ocean Road til fiskelandsbyen Cervantes.

På turen mellem Perth og Cerventes kan I bl.a. andet gøre stop ved Numbung National Park. I hjertet af nationalparken kan I opleve Pinnacle ørken, der med de oprejste kalksten danner et fantastisk månelandskab. Fra Cervantes bevæger I jer til Geraldton, der er en kystby med smukke strande og en populær destination for vandsportsentusiaster.

I Kalbarri tilbringer I de næste to nætter, før jeres rejse fortsætter til Exmouth. Fra Kalbarri kan I opleve Kalbarri Nationalpark, Murchison River Gorge og Z-Bend, en udkigspost, der giver jer en fantastiske udsigt over nationalparken.

I tilbringer de næste 2 nætter i Monkey Mia, der ligger i Shark Bay Nationalpark. Her kan I komme helt tæt på delfinerne, der oftest kommer helt tæt på kysten og besøge Shell Beach, som er en af de eneste strande i hele verden, der består af helt små muslingeskaller.
Coral Bay er kendt for sine flotte koraller og smukke strande. Her kan I svømme med rokker, skildpadder og hvalhajer ved Ningaloo Reef.

Exmouth er en af de ældste byer i Devon. Dens lange sandstrand er perfekt til vandsportsaktiviteter, eller hvis man blot ønsker at gå en tur i de smukke omgivelser. Vest fra Exmouth ligger Cape Range National Park, hvor I kan tage på vandreture i Yardie Gorge. Her kan I fra de røde klipper få et fantastisk udsyn til Yardie Creek. 

I Karijini National Park får I Australiens outback og dyreliv helt ind under huden. De næste 2 nætter bor I i et luksustelt i omgivelser, der byder på vandfald og stejle kløfter. Resortet er ejet af aborigines, der har et samarbejde med lokale turarrangører. Ønskes guidet trekking ture kan det bookes i receptionen.

Gør et sidste stop i Port Hedland inden rejsen går til Broome.
De sidste 2 nætter tilbringer I i Broome, hvor I kan opleve Broom Night Market, Horizontal Falls og Cable Beach inden rejsen går hjem.  
 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Det vestlige Australien
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Rejsen inkluderer:

 
Pakkepris fra kr. 20.998,- pr. person

Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.

Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk eller tlf. 70 201 208. 

Gå til toppen af siden

Loading...