Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Kør-selv-rejser

Tag på en kør-selv-ferie for hele familien og nyd friheden til selv at bestemme rejserute og tempo

En kør-selv-ferie er en helt fantastisk måde at holde ferie og opleve verden på. Det er dig, der sidder bag rettet i bilen, så det er dig, der bestemmer hvor og hvornår, du vil stoppe.

At køre selv giver mere kontrol over din rejse. Når du selv sidder bag rattet, kan du nemlig lettere beslutte, hvornår det er tid til pause, og du kan tage rejsen i det tempo, der passer til din families behov. Transporten bliver en del af ferieoplevelsen, og I får set nogle andre sider af verden undervejs, mens I bevæger jer trygt og sikkert fra én destination til den næste. I kan køre efter en fastlagt slutdestination eller tage det mere, som det kommer, og se, hvad der møder jer på vejen. Det er helt op til jer, og hos Top Tours sidder vi klar til at hjælpe med planlægningen, så I får den bedste kør-selv-ferie og får oplevet alt det på turen, som I ønsker jer af rejsen. Kør eksempelvis igennem USA, rundt i øriget Færøerne eller tag på safari i bil i Sydafrika, hvor I kan opleve The Big Five på nært hold.
 
En kør-selv-ferie er spændende for både store og små, der vil nyde det langsomme tempo og den høje fleksibilitet, der lægges for dagen. Måske I har en idé om, hvad I skal opleve, når I står op om morgenen, og det kan også sagtens være, at det holder stik – men det kan lige så vel være, at vejen tager en drejning, og at I ender ud med at opleve noget helt andet og bedre end det, I egentlig havde sat jer for. Det er aldrig til at vide på en god kør-selv-rejse.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

3 Items

per side
Kør-selv-rejse i Australien

På denne rejse "Down Under" får I oplevet den pulserende storby Melbourne, de små fiskerlandsbyer langs kyst samt Kangaroo Island, hvor I kommet helt tæt på naturen.

 • Ingen dato sat
 • 18 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Kør-selv-rejse i Australien

Tag på en oplevelsesrig rejse i den største delstat i Australien. Gør stop i Australiens fantastiske nationalparker, såsom Kalbarri National park, eller kom helt tæt på rokker, skildpadder eller hvalhajer ved Ningaloo Reef.

 • Ingen dato sat
 • 16 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Kør-selv-rejse i Australien

Oplev Singapore, Sydney, Hunter Valley, Port Macquarie, Coffs Harbour, Ballina og Surfers Paradise.

 • Ingen dato sat
 • 16 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Mulighederne er mange, når I kører selv, og det giver uden tvivl nogle helt andre oplevelser, end I ville have fået ved ikke selv at sætte jer bag rattet. Når I er i bil, kan den næste store oplevelse altid ligge og vente lige rundt om det næste hjørne, når I måske holder ind til en pause ved en mindre restaurant og får en god snak med de lokale. De fleste steder er det meget komfortabelt og tilgængeligt at rejse i bil, og der er derfor nærmest ingen grænser for, hvad I kan nå at opleve på jeres vej. Planlæg den perfekte kør-selv-rejse i samarbejde med Top Tours, og glæd jer til at komme afsted. Mange spændende oplevelser venter dig og dine medrejsende, hvis I tør at gribe mulighederne og at prøve den anderledes rejseform, som det uden tvivl er at tage på kør-selv-ferie.   

3 gode grunde til at vælge en kør-selv-ferie

 1. Lykken ved roadtrips
  De lange strækninger, som skal tilbagelægges på en bilferie, virker måske som en stor mundfuld, men i virkeligheden er det en fantastisk mulighed for at hygge sig med familien. Bag bilens ruder kommer man virkelig hinanden ved, og bilturen ligger derfor op til gode snakke, fællessang og sjove lege – selvfølgelig uden at forstyrre føreren for meget. Flotte udsigter, god stemning og dine ynglingssange i bilens højtaler er et godt udgangspunkt for en dejlig ferie.

 2. Spontane minder
  Du kan planlægge en kør-selv-ferie helt ned til den mindste detalje og alligevel ikke følge planen, når du først er draget afsted på dit 4-hjulede eventyr. Du vil opleve, hvordan spontaniteten kommer frem i dig, når du kører forbi en usædvanlig udsigt eller en interessant by, hvor du virkelig har lyst til at stoppe og opleve, hvad end du møder på din vej. De spontane oplevelser er også ofte dem, der hænger ved, da de efterlader dig overrasket og forundret.

 3. Fleksibel pakning
  På en kør-selv-ferie er du ikke nødt til at holde dig til de små 100 ml parfumer eller cremer. Du kan jo pakke lige, hvad du har lyst til, når du rejser i egen bil. På samme tid slipper du for det frustrerende øjeblik i lufthavnen, hvor du indser, at du har pakket et par kilo for meget i din kuffert. Der er også masser af mulighed for at have mere med hjem fra ferien, end du havde med ved afgang.
Kør-selv ferie Kør-selv ferie Kør-selv ferie

Gode råd til ferien

Er det første gang du tager på en kør-selv-ferie? Hvad end du kører afsted i den egen bil eller en lejet en, så er der en række ting, du med fordel kan undersøge inden ferien begynder – især hvis bilen skal have kurs mod andre lande. Vi har samlet en række råd til dig, der ikke har været på et rullende eventyr før.

 1. Tjek op på afgifter
  En god huskeregel er, at du skal sætte dig ind i, om du kommer i nærheden af vej- eller broafgifter på din vej. Herefter kan du selv vælge at lægge det ind i bugettet eller køre en alternativ rute uden om disse afgifter.

 2. Hav en strategi i bagagerummet
  En ordentlig pakning kan gå hen og vise sig vigtig under din tur. På den måde undgår du en situation, hvor du står og mangler noget, der ligger bagerst i bagagerummet. På samme tid kan du også lige sikre dig, at bilen har det rette dæktryk, når nu bilen måske er tungere end normalt. Skal du have ekstra mange ting, kan du med fordel benytte dig af en tagboks.

 3. Husk snacks
  Humøret i bilen kan let afhænge af udvalget af snacks og drikkevarer. Det bringer meget glæde at kunne nyde noget slik eller frugt på en lang køretur.

 4. Du har ikke travlt
  Så er der kun tilbage at minde dig om, at du er din egen chef på din kør-selv-ferie. Det er ikke altid vigtigt at komme hurtigt til din destination. Din ferie bliver faktisk længere, hvis du nyder timerne i bilen, betragter selve køreturen som en del af ferien og ikke bare som nogle trælse transporttimer, der skal overstås.