Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Kør-selv-rejser

Tag på kør-selv-ferie for hele familien, og få selv friheden til at vælge rejseruten og i hvilket tempo, ruten skal tilbagelægges.

En kør-selv-rejse er en billig måde at rejse på under vante forhold, og forbereder I jer godt til turen, kan det næsten blive helt hyggeligt at tilbringe mange timer sammen med i bilen på vej mod jeres ønskede destination.

At køre selv giver mere kontrol over din rejse. Når du selv sidder bag rattet, kan du nemlig lettere beslutte, hvornår det er tid til pause, og du kan tage rejsen i det tempo, der passer til din families behov. Transporten bliver en del af ferieoplevelsen, og I får set nogle andre sider af verden undervejs, imens I bevæger jer trygt og sikkert fra én destination til den næste. I kan køre efter en fastlagt slutdestination eller tage det mere, som det kommer, og se, hvad der møder jer på vejen. Det er helt op til jer, og hos Top Tours sidder vi klar til at hjælpe med planlægningen, så I får den bedste kør-selv-rejse og får oplevet alt det på turen, som I ønsker jer af rejsen. Kør eksempelvis igennem USA, eller tag på safari i bil i Sydafrika, hvor I kan opleve The Big Five på nært hold.
 
Kør-selv-ferie er spændende for både store og små, der vil nyde det langsomme tempo og den høje fleksibilitet, der lægges for dagen. Måske I har en idé om, hvad I skal opleve, når I står op om morgenen, og det kan også sagtens være, at det holder stik – men det kan lige så vel være, at vejen tager en drejning, og at I ender ud med at opleve noget helt andet og bedre end det, I egentlig havde sat jer for. Det er aldrig til at vide på en god kør-selv-rejse.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

3 Items

per side
Kør-selv-rejse i Australien

Oplev Singapore, Sydney, Hunter Valley, Port Macquarie, Coffs Harbour, Ballina og Surfers Paradise.

 • Ingen dato sat
 • 16 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Kør-selv-rejse i Australien

Tag på en oplevelsesrig rejse i den største delstat i Australien. Gør stop i Australiens fantastiske nationalparker, såsom Kalbarri National park, eller kom helt tæt på rokker, skildpadder eller hvalhajer ved Ningaloo Reef.

 • Ingen dato sat
 • 16 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Kør-selv-rejse i Australien

På denne rejse "Down Under" får I oplevet den pulserende storby Melbourne, de små fiskerlandsbyer langs kyst samt Kangaroo Island, hvor I kommet helt tæt på naturen.

 • Ingen dato sat
 • 18 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Mulighederne er mange, når I kører selv, og det giver uden tvivl nogle helt andre oplevelser, end I ville have fået ved ikke selv at sætte jer bag rattet. Når I er i bil, kan den næste store oplevelse altid ligge og vente lige rundt om det næste hjørne, når I måske holder ind til en pause ved en mindre restaurant og får en god snak med de lokale. De fleste steder er det meget komfortabelt og tilgængeligt at rejse i bil, og der er derfor nærmest ingen grænser for, hvad I kan nå at opleve på jeres vej. Planlæg den perfekte kør-selv-rejse i samarbejde med Top Tours, og glæd dig til at komme afsted. Mange spændende oplevelser venter dig og dine medrejsende, hvis I tør at gribe mulighederne og at prøve den anderledes rejseform, som det uden tvivl er at tage på kør-selv-ferie.