INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Tropestemning i Krabi og på Phi Phi-øerne

Kombinationsrejse i Thailand

Denne kombinationsrejse tager dig med til to af Phang Nga-bugtens allersmukkeste destinationer - nemlig Krabi og Phi Phi-øerne. Her oplever du nogle af Thailands absolut smukkeste strande.

In stock
Travel Code
TH-KMB-45

Det kan du glæde dig til

Oplev Krabis ekstraordinære natur med de smukke kalkstensklipper, der skyder op af det azurblå hav. Du bor i den hyggelige badeferieby Ao Nang, hvor du er tæt på både strand, by og smuk natur. Du kan tage på øhop med longtail-både ud til bugtens fantastiske paradisøer. I Ao Nangs små gader er der masser af restauranter, markeder, samt lokale butikker. Vil du ud at opleve mere, så er området spækket med spændende nationalparker og gemte grotter.

Phi Phi-øerne ligger ikke langt fra Krabi, og her finder du nogle af de absolut smukkeste strande i hele Thailand. Et sandt ø-paradis med pudderhvide sandstrande og krystalklart vand. I det smukke hav har du helt fantastiske snorklemuligheder direkte fra stranden. Det er uden tvivl det gode afslappende strandliv som er i centrum på Phi Phi. Rammerne er nemlig ikke mindre end spektakulære.

Denne rejse er den helt ideelle kombinationsrejse til dig, som søger den smukke natur med oplevelser i Krabi, kombineret med et dejligt ø-liv på de gudesmukke Phi Phi-øerne.

Kort

Dagsprogram

Dag 1:  Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Thailand med flyskift undervejs.  

Dag 2. Ankomst til Phuket eller Krabi Lufthavn
Du lander i Phuket eller Krabi lufthavn, hvor din privatchauffør venter på dig i ankomsthallen, og du bliver kørt direkte til Ao Nang, hvor du kan tjekke ind på dit dejlige hotel, Phu Pano Resort.

Dag 3-9: Badeferie i Krabi med masser af oplevelser
Dagene i Ao Nang er til fri disposition. Slap af ved strandene eller ved resortets dejlige pool. Du kan også tage på tur til den nærtliggende halvø Railay Beach, hvor du finder ikke mindre end 4 skønne strande omgivet af mægtige, grøntbeklædte kalkstensformationer. I området omkring Krabi kan du også vandre i den smukke natur og tage en dukkert i de smukke Emerald Pools, hvor du kan svømme i krystalklart mineralvand. Du kan også tage til Cheow Lan-søen, som ligger midt i den smukke Khao Sok Nationalpark. Her kan du opleve den flotteste natur og det smaragdgrønne vand. Du kan tage på jungleture, bade i varme kilder eller drage på eventyr mod de billedskønne strande i området. Krabi gemmer på en lang række spændende seværdigheder og enestående natur i mangroven og et fantastisk dyreliv.

Du kan også gå på opdagelse i tigergrottens tempel, som ud over et stort skovtempel beliggende på en klippetop, består af smukke grotter og huse til de mange munke og nonner, som har deres gang her. I selve Krabi by, bør du ikke snyde dig selv for et besøg ved det lokale natmarked, som har et stort udvalg af lækker street-food. Husk også at nyde de smukke solnedgange fra stranden i Ao Nang.

Dag 10: Fra Ao Nang videre til Phi Phi-øerne
Det er tid til at rejse videre til Phi Phi-øerne. Du bliver hentet af en chauffør på hotellet i Ao Nang og bliver transporteret til kajen, hvorfra du sejler med færge til Phi Phi. Her vil en privat kaptajn med longtailbåd vente på dig, og du bliver sejlet direkte til dit hotel. Nu kan du rigtig nyde de nye smukke rammer. Koh Phi Phi består af en øgruppe på 6 meget små bounty-øer, som vi vil betegne som et af Thailands absolut smukkeste ferieparadiser. 

Her slår bølgerne stille mod kridhvide sandstrande flankeret af palmer og junglelandskaber så langt øjet rækker. På Phi Phi kan du se frem til en skøn ferie.

Dag 11-13: Nyd livet på Phi Phi
Dagene er til fri disposition, og du kan nyde det afslappede strandeferieliv. Tag på små ture til yndefulde laguner med spændende og farverige oplevelser under vandets overfalde. Her tilbydes masser af vandsportsaktiviteter som havkajak, snorkling, dykning og meget mere. Tag også opdagelse med en longtailbåd og sejl rundt blandt de mange kalkstensklipper, der tårner sig lodret op af havet. Her kan du anbefales at du besøger James Bond Island, som blev berømt, fra James Bond filmen ”The man with the golden gun”. Du kan også leje en kajak og selv sejle på opdagelse i nærområdet, hvor der flere små øer, man kan nå forholdsvis nemt. Overvej også et trek op til et af de mange udsigtspunkter over øerne. På klippetoppene bliver du belønnet med fan­tas­tiske ud­sigter over de grønne, frodige Phi Phi-øer. Udsigterne er ekstra flotte ved solopgang og solnedgang.

Dag 14: Hjemrejse
Du bliver sejlet tilbage til fastlandet med longtailbåd og færge, hvorfra du bliver transporteret med privat chauffør til Phuket eller Krabi lufthavn hvorfra du flyver hjem til Danmark.

Indkvartering

Du bor rejsens første 8 nætter på Phu Pano Resort ★★★+ , som ligger i gåafstand til både Ao Nang strand og by, hvilket giver rig mulighed for at opleve alt hvad Krabi byder på. Hotellet har et skønt poolområde med solsenge og parasoller, der er omgivet af smuk tropisk natur og flot udsigt til kalkstensklippeformationer. Der tilbydes gratis shuttle til stranden, hvis du gerne vil have sand under fødderne. Ao Nang-stranden er en fem-minutters køretur væk.

På Phi Phi bor du 4 nætter på Phi Phi The Beach Resort ★★★  i bungalow inklusive morgenmad. Her kan du rigtig nyde de flotteste omgivelser. Resortet har en pragtfuld beliggenhed på en skråning ned mod stranden, som giver smukke udsigter. Resortet er godt til alle aldre, uanset om du rejser som single, par eller familie.

Vejr og klima

Vejret i Krabi

Bestil

Send rejseforespørgsel

Tropestemning i Krabi og på Phi Phi-øerne
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Phuket eller Krabi t/r.
  • 8 nætter på Phu Pano Resort Krabi – Superior værelse.
  • 4 nætter på Phi Phi The Beach Resort – Garden Superior Bungalow.
  • Morgenmad alle dage på begge hoteller.
  • Alle privattransfers t/r.
  • Alle transfer med færge og privat longtailbåd t/r til Phi Phi.

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Afbestillingsforsikring.
  • Rejseforsikring.
  • Drikkevarer.
  • Drikkepenge.

Bemærk:
Du kan altid vælge at modificere rejsens opholdslængde, værelsetype, hotel og destination. Denne rejse kan også kombineres med flere af de mange smukke destinationer i området som Phuket, Khao Lak, Khao Sok, Koh Lanta, Koh Yao, Koh Mook, Koh Kradan, Koh Ngai eller Koh Samui

Gå til toppen af siden