INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Thailands stemningsfyldte øer

Kombinationsrejse i Thailand

Rejs med til Thailand og oplev Phuket og Phi Phi-øerne, som giver dig den perfekte kombination – En rejse for dig der søger gode oplevelser af noget af det bedste og mest populære i Thailand.

In stock
Travel Code
TH-KMB-39

Det kan du glæde dig til

Phuket giver dig alle muligheder for en skøn badeferie med masser af oplevelser ved den lange Andamerhavskyst. Her venter et ferieparadis med svajende palmer og kilometervis af lange, smukke, hvide sandstrande, som ligger som perler på en snor. Kombineret med mangfoldigheden af muligheder for shopping, udflugter og oplevelser, er Phuket det ultimative feriemål. Her er alt, hvad der skal til, for at skabe en dejlig badeferie.

På tropeøen Phi Phi får du kombineret ferien med de flotteste, eksotiske omgivelser. Her bliver du mødt af synet af smukke, grønne junglelandskaber og høje kalkstenformationer, som står i stærk kontrast til de hvide, førsteklasse koralstrande, og det turkis krystalklare vand. Phi Phi ligger i Phang Nga-bugten i Thailands smukke skærgård, og er noget af det mest fotogene du kan forestille dig.  Farvandet omkring bugten er overstrøet med hundredvis af små øer og gemte laguner, hvilket gør Phi Phi helt ideelt til afslapning, strandliv, og små eventyr i vandet.

Rejser til Phuket og Phi Phi kan gennemføres året rundt. Med sin placering ca. 1000 kilometer fra Ækvator, er Phuket begunstiget med dejlig varme hele året rundt. Der er allerbedst i vinterhalvåret, hvor temperaturene er helt perfekte, og der falder meget lidt regn. I den grønne sommersæson regner det typisk med korte regnskyl, men det varer sjældent mere end en times tid.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark til Phuket med et flyskifte undervejs.  

Dag. 2. Ankomst til Phuket

Du lander i Phukets lufthavn, hvor din private chauffør venter på dig i ankomsthallen. Din chauffør transporterer dig og din bagage direkte til dit valgte hotel på Phuket. Du kan frit vælge hotel blandt Top Tours favorit hoteller. Fremme på hotellet kan du finde dig til rette og udforske området. Det er nemt og skønt at holde ferie på Phuket.

Dag. 3-9. Badeferie og afslapning på Phuket

Nyd dagene med dejlig badeferie, hvor du får masser af strand- og byliv med et stort udvalg af restauranter, cafeer, shopping, og mange udflugtsmuligheder. Phuket er en dejlig ø for både børnefamilier og par med gode muligheder for både afslapning og aktiviteter. Her er alle de ting, der skal til for at skabe en perfekt ferie, og man kommer hurtigt ned i gear ved hotellernes dejlige pools og de lækre strande. Skal der ske lidt, finder du masser af god shopping, stort udvalg af fine restauranter og farverige markeder. Phuket er også et mekka, hvis man godt kan lide af få en god omgang massage. Man kan også tage på udflugt og besøge Khao Sok Nationalparken eller Phukets gamle historiske bydel, Phuket Old Town. Hvis du ikke kan vente med at snorkle til du kommer til Phi Phi, kan du også tage til Coral Island-øen syd for Phuket. Her får du fantastisk snorkling med koralrev og farverige fisk i massevis.  Mulighederne er uendelige, og der er noget for alle og enhver smag.

Dag. 10. Ankomst til Phi Phi øerne

Det er blevet tid til komme videre på nye eventyr, og du bliver hentet af en privat chauffør på hotellet, som kører dig til kajen, hvor en båd sejler dig til Phi Phi som ligger ca. 50 kilometer sydøst for Phuket. Ved indsejlingen til Phi Phi er det hurtigt at konstatere, at det her er et sandt ferieparadis. Her slår vandet stille mod kridhvide sandstrande, flankeret af palmer og junglelandskaber, så langt øjet rækker. På Phi Phi kan du frem til en skøn barfodsferie.

Dag. 11-13. Nyd livet på Phi Phi

Udover et fantastisk strandliv er der mulighed for små ture til yndefulde laguner med oplevelser under vand der trækker. Her tilbydes masser af vandsportsaktiviteter med havkajak, snorkling, dykning og meget mere. Tag på opdagelse på longtailbåd med egen kaptajn, hvor man sejler blandt de enestående, kalkstensklipper, der hæver sig lodret op af havet. Her kan du anbefales, at du besøger den mindre Koh Phi Phi Leh, der ligger få kilometer syd for Phi Phi, og som med sine skjulte strande og laguner blev berømt fra filmen The Beach. Kombiner med at bade og snorkle ved koralstrandende i området. Det er da livet.

Dag. 14. Hjemrejse

Du bliver sejlet tilbage til Phuket, hvor  du bliver transporteret med privat chauffør til Phukets lufthavn, hvorfra du med en mellemlandning/flyskift flyver hjem til Danmark.

Indkvartering

Det første stop er Phuket, hvor du overnatter de første 8 nætter. Her kan du opleve de brede sandstrande, det skønne hav, spændende jungleoplevelser og en livlig by, der aldrig sover. Du vælger helt selv hvilket af de 3 favorithoteller på Phuket, du ønsker at bo på. Du kan vælge imellem følgende:

Orchidacea Resort– Superior Værelse ★★★

Andamantra Resort & Villa Resort – Premium Deluxe Værelse ★★★+

Diamond Resort Phuket – Premium Deluxe Suite Værelse ★★★★

På Phi Phi bor du på Phi Phi The Beach Resort ★★★ i hyggelige Garden Superior bungalows. Hotellet ligger smukt placeret på en skråning fra stranden, og du får derfor rigtig gode udsigter til havet. Du kan også vælge at opgradere til Top Tours førsteklasses hoteller; Saii Phi Phi Island Village eller Phi Phi Holiday Resort .

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Thailands stemningsfyldte øer
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Phuket t/r
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • 8 nætter på Phuket - Vælg selv hvilket af Top Tours 3 favorithoteller du vil bo på
 • 4 nætter på Phi Phi The Beach Resort i Garden Superior Bungalow
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • Alle transporter imellem destinationer som nævnt i programmet
 • Alle bådtransporter imellem destinationer som nævnt i programmet

Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring.
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Gå til toppen af siden