INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Thailands fantastiske vandveje

Kombinationsrejse i Thailand

Lad Thailands vandveje tage dig med på en fascinerende rejse fra Chao Phraya-floden og millionbyen Bangkok, til junglen i luksustelt ved River Kwai-floden. Slut af med en badeferie i Hua Hin.

In stock
Travel Code
TH-KMB-17

Det kan du glæde dig til

Gå på opdagelse i Thailands pulserende hovedstad, hvor en af verdens mest spændende og farverige storbyer venter. Byen er et sandt overflødighedshorn af smukke paladser, funklende højhuse, livlige markeder, lækre gadekøkkener og med fantastiske shoppingmuligheder. Her bor du tæt ved Chao Phraya-floden, byens livsnerve, som snor sig gennem metropolen.

I Kanchanaburi oplever du en af de største seværdigheder, broen over floden Kwai, hvor du får en fantastisk blanding af smuk natur, floder og jungle med en masse spændende historie. Du kommer på besøg til Broen over Floden Kwai, på cykeltur, samt togtur på Dødens Jernbane. Her bor du i luksustelt midt i junglen på det fantastiske Hintok River Camp, som ligger placeret lige ved Kwai-flodens bred ved det legendariske Hellfire Pass.

I Hua Hin, Thailands ældste strandresortområde, kan du se frem til en afslappende badeferie i den kongelige badeferieby. Her danner den brede sandstrand og de luksuriøse hoteller den perfekte ramme om en dejlig badeferie under den thailandske sol. Der er mange muligheder for flere gode oplevelser, men mest af alt finder du en speciel ægte thailandsk atmosfære med masser af lokalkolorit og stemning. Hua Hin er det perfekte rejsemål for dig der foretrækker en ferie, uden alt for meget fest i gaden - Det er hygge, badning og afslapning, når det er bedst.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1 Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med et flyskifte undervejs.

 

Dag. 2. Velkommen til Østens Venedig

Når du ankommer til Bangkoks lufthavn, står din chauffør klar til at køre dig til dit hotel i Bangkok. Du bor på Bossotel Inn, som er et dejligt hotel der tilmed ligger centralt. Her bor du tæt på Chao-floden, der roligt finder sin vej igennem den ellers travle storby. Der er heller ikke langt til byens mange templer, butikker, restauranter og cafeer.

Bangkok blev tidligere kaldt Østens Venedig, fordi hovedstaden gennemstrømmes af utallige kanaler, der udspringer fra den store Chao Phraya-flod. Her kan du tage på en longtail bådtur langs kanalerne der giver et indblik i lokalbefolkningens hverdag, som lever livet langs bredderne på huse der står på stylter. Du finder desuden utallige seværdigheder langs floden, heriblandt Grand Palace, Wat Arun, Khao San Road og China Town.

Du overnatter 2 nætter på Bossotel Inn Bangkok. Det er muligt at skifte til et andet af Top Tours favorithoteller i Bangkok - Ramada Plaza Menam Riverside eller til Chatrium Riverside Bangkok.

 

Dag. 3. Bangkok på egen hånd

Dagen er til fri afbenyttelse.

Nu skal du på eventyr i Bangkok. Gaderne er livlige og du vil helt sikkert ikke glemme den utrolige atmosfære. Du kommer ikke til at kede dig, for der er masser at lave. Besøg templerne, Grand Palace Bangkok Wat Phra Kaew og Wat Pho, templet med den liggende Buddha. Byen er også fyldt med store shoppingcentre og lokale markeder. Du kan også gøre gode handler, når du besøger China Town. Det er også i Bangkok du finder nogle af verdens bedste gadekøkkener, samt fine restauranter. Der er rig mulighed for at forkæle smagsløgene. En af verdens højeste udendørsbarer, Lebua Sky Bar, er lokaliseret tæt på Bossotel Inn. Baren ligger på 64. etage og har en utrolig udsigt over byen. Der er også masser af muligheder for at tage med på en guidet Top Tours udflugt – f.eks. Tuk Tuk-tur og streetfood, cykeltur i jungle grønne lunge, eller til de flotte templer med kanaltur på kanalerne.

Overnatning på Bossotel Inn Bangkok.

 

Dag. 4-5 Et væld af store oplevelser ved River Kwai

Efter et par dage i Bangkok går turen mod Kanchanaburi, som ligger i et smukt jungle- og naturområde i bjergene mellem Thailand og Burma. Du bliver hentet tidligt om morgenen, og med en mindre gruppe, kører du mod River Kwai, hvor du skal bo i den skønneste luksustelt lejr. I løbet af dagene kommer du helt tæt på den gribende historie om hvordan japanerne under Anden Verdenskrig tvang deres krigsfanger, herunder de allierede, til at bygge Dødens Jernbane, blandt andet ved eller Hellfire Pass. En anden helt speciel oplevelse du får, er en togrejse ad Dødens Jernbane, hvor du oplever krigshistorien. Med stædig sneglefart bumler toget afsted, og du tilbagelægger et stykke af den lange jernbane, som blev bygget under 2. Verdenskrig. Trods den dystre baggrund og mørke historie, så venter der en smuk togtur med udsigt til bjergene, de frodige omgivelser og Kwai-floderne - og hold vejret til den sidste smalle passage, hvor en træbro bærer jernbanen langs en bjergskråning.

Ved frokosttid tjekker du ind på det skønne Hintok River Camp. Her findes 38 luksustelte som ligger i harmoni med naturen, og er indrettet med masser af plads, komfortable senge, aircondition, minibar, eget bad og toilet. Resortet er placeret ned til den eventyrlige Kwai-flod, hvor der nede ved bredden er indhugget en stor naturlig swimmingpool i sten med vand fra naturlige kilder. Om aftenen kan du fra poolen nyde den pragtfulde solnedgang over floden Kwai, og efterfølgende se op på den mest eventyrlige stjernehimmel. Hver morgen vågner du op i dit telt til lyden af dyrene i junglen, og du kan roligt også glæde dig til roen i de frodige omgivelser. Nyd livet på din dejlige møblerede telt-terrasse. I løbet opholdet på Hintok River Camp er der flere muligheder for store oplevelser. Du kan tage til de varme kilder, eller hvad med en cykeltur, hvor du cykler over en stor hængebro til et lokalt tempel? Her kan du opleve en af de ældste buddhistiske traditioner, hvor munkene får almisser af de lokale. Morgenmad, frokost, samt middag over bål er inkluderet, og serveres i lejren.

Du overnatter 2 nætter i luksustelt i Hintok River Camp.

*Du kan også vælge at opgradere til endnu mere luksus med et ophold på flydende bungalow The FloatHouse River Kwai ★★★★

 

Dag. 6. Fra junglen og videre til Siambugten

Efter de mange store oplevelser i både Bangkok og ved River Kwai floden, er det nu tid til at drage sydpå, hvor den kongelige ferieby Hua Hin venter med sin afslappede lokale stemning, lange dejlige sandstrande og lækre resorts. De fantastiske rammer for en skøn badeferie har for længst gjort Hua Hin til et af danskernes foretrukne rejsemål. I fantastiske rammer – syd for Bangkok og Kanchanaburi og ud til Siambugten – venter der dig nu en dejlig, badeferie. Du bor på på Centra Cha Am Beach Resort Hua Hin, som er placeret på stranden imellem badeferiebyerne Hua Hin og Cha Am. Med privat adgang til stranden og et stort lækkert poolområde, både med børneområde og pool bar. Hotellet er det perfekte hotel, til dig der ønsker en afslappende ferie i rolige, autentiske omgivelser. På hotellet finder du en lækker skybar, som har en smuk udsigt ud over havet og Hua Hin. Og nede ved stranden foran hotellet servereres der hver aften friskfanget seafood fra Siam Bugten.

Programmet kan kombineres med andre Top Tours hoteller eller andre destinationer i Thailand – herunder Phuket Krabi, Phi Phi, Koh Lanta, Koh Mook, eller Koh Samui.

 

Dag. 7-13. Badeferieliv i Hua Hin

Dagene i Hua Hin er til fri disposition, og mulighederne er mange. Nyd stemningen, farverne, det lokale liv, og lad gadekøkkenernes liflige duft friste med thailandske retter til småpenge. Du kan også tage på shopping i mærkevarebutikker, shoppingcentre eller besøge en af de lokale skræddere.
Du må selvfølgelig heller ikke glemme at forkæle dig selv med lange, afslappede dage på Hua Hins sandstrande. Nyd de varme solstrejf, fordyb dig i en god bog, og lyt til bølgernes klukken. Dét er opskriften på badeferie, når det er bedst. Du kan også tage med på spændende udflugter – Tag fx med på byrundtur i tuk-tuk, besøg vingårde, og flydende markeder, eller oplev vilde elefanter i Kui Buri. Der er masser at give sig til i Hua Hin.

 

Dag. 14. Hjemrejse

Det er tid til at sætte kurs mod Danmark igen. Din private chauffør kører dig til Bangkoks lufthavn og efter en enkelt mellemlanding er du hjemme i Danmark igen.

Indkvartering

Du starter din rejse med et 2 nætters ophold på Bossotel Bangkok ★★★ , hvor der hersker en dejlig ro, trods sin centrale placering i midtbyen tæt ved floden. På hotellet findes også en fin restaurant, der både serverer internationale og lokale retter. Der er mulighed for både inden- og udendørsservering. Derudover er der snackbar, café og et hyggeligt bar/lounge område. Hotellet fremtræder rent og pænt og er kendt for den varme atmosfære og gode service, så du er sikret en god start på ferien.

I Kanchanaburi ved River Kwai bor du 2 nætter på Hintok River Camp ★★★★  Her kan du rigtig nyde luksus glamping midt i junglen. Her er romantisk og smukt med en pragtfuld beliggenhed lige ned til Kwai-floden

Du slutter ferien med et dejligt ophold med på skønne Cha-Am Beach Resort Hua Hin ★★★ , hvor du bor i 8 nætter. Her er masser af gode faciliteter, og du bor på et velindrettet og nyrenoveret Superior-værelse. På hotellet hersker der i det hele taget en afslappet og familiær stemning. Hoteller er placeret lige imellem de hyggelige badeferiebyer Hua Hin og Cha Am. Området er roligt og godt til dig, der søger det autentiske Thailand med afslappet feriestemning.

Du kan kombinere rejsen med et andet Top Tours hotel eller en anden dejlig destination i Thailand – måske drømmer du om at besøge destinationer som Phuket, Krabi Phi Phi, Koh Lanta, Koh Mook, eller Koh Samui

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Thailands fantastiske vandveje
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Bangkok t/r
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • 2 nætter i Bangkok på Bossotel Inn i Superior værelse
 • 2 nætter i Kanchanaburi på Hintok River Camp i Superior luksustelt
 • 8 nætter i Hua Hin på Cha-Am Beach Resort Hua Hin i Superior værelse
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • 3 frokoster ved Hintok River Camp
 • 2 middage ved Hintok River Camp
 • Privat transport fra/til lufthavn
 • Delt transport i små grupper på programmet til Hintok River Camp
 • Besøg til Broen over Floden Kwai
 • Togtur på Dødens Jernbane
 • Besøg til Krigskirkegården i Kanchanaburi
 • Besøg ved Hellfire Pass
 • Cykeltur ved Hintok River Camp
 • Besøg til lokal Mon-minoritets samfund
 • Let trekking i junglen til Kwai Noi udsigtspunkt

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring.
 • Drikkevare
 • Drikkepenge

Gå til toppen af siden