INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Thailands eventyrlige højdepunkter

Kombinationsrejse i Thailand

Oplev Thailands mange kontraster - fra den pulserende metropol Bangkok, til den rige natur og kultur i Chiang Mai, med afslutning og badeferie ved Phukets tropiske, billedskønne sandstrande.

In stock
Travel Code
TH-KMB-49

Det kan du glæde dig til

Start din rejseoplevelse i en af ​​Sydøstasiens mest energiske storbyer, Bangkok - Byen, som aldrig sover tilbyder alverdens spændende seværdigheder og mange muligheder. Oplev de pulserende gader, besøg markederne og smag på storbyen ved de mange gadekøkkener. Tag på kanalrundfart i khlongerne, og kombiner med et besøg ved de mægtige paladser og templer. Shop løs i de fantastiske shoppingcentre, eller tag på en smuk cykeltur i Bangkoks grønne lunge. Mulighederne er uendeligt mange i englenes by.

I det frodige Nordthailand får du en autentisk kulturoplevelse, hvor du oplever den helt unikke kulturarv og specielle traditioner. Inden for de gamle bymure finder du en hyggelig bydel, hvor der hersker ægte thailandsk charme. Chiang Mai har en perfekt lokation for udflugter til den gyldne trekant, besøg til stammefolk, eller den nærliggende by Mae Hong Son, som ligger ved grænsen til Myanmar.

Rejsen sluttes af på rigtig maner med afslapning og fantastisk badeferie i Sydthailand ved de smukke, kridhvide strande i ferieparadiset Phuket.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1 Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med et flyskifte undervejs.

 

Dag. 2. Velkommen til metropolen

Fremme i Bangkoks Lufthavn venter din chauffør, som tager dig med til dit hotel i Bangkok, Bossotel Inn. Her bor du godt og centralt tæt ved Chao Phraya-floden, der snor sig gennem Bangkok. Her bliver alle sanser sat på arbejde. Du bor tæt ved floden og kanalerne, hvor der ikke er langt til hverken templerne, shoppingcentre, restauranter og caféer.

Du overnatter 3 nætter på Bossotel Inn Bangkok, med mulighed for at opgradere dit ophold til andre af Top Tours dejlige resorts i Bangkok - Ramada Plaza Menam Riverside eller til Chatrium Riverside Bangkok.

 

Dag. 3-4. Dagene er til fri disposition i Bangkok

Dagene er til fri disposition - Find din bucket-liste frem, og tag på oplevelse i Bangkok, hvor der venter et kontrastfuldt gadeliv og helt speciel atmosfære. Der er masser at give sig til - Besøg de smukke templer, med kongpaladset Wat Phra Kaew og Wat Pho, templet med den liggende Buddha. Tag ind til de store shoppingscentre, de lokale markeder eller China Town, hvor du kan gøre gode handler. Bangkok er et shoppingparadis.  I Bangkok finder du også nogle af verdens bedste gadekøkkener og i kontrast til det, kan du også tage på en af Bangkoks mange, fine restauranter. Fra dit hotel kan du også gå direkte til en af verdens højeste udendørsbarer, nemlig Lebua Sky Bar på 64. Etage, hvor man kan nyde en drink med den smukkeste udsigt over metropolen. Du kan også købe en guidet udflugt med Top Tours f.eks. Tuk Tuk-tur og streetfood, cykeltur i jungle grønne lunge, eller til de flotte templer med kanaltur på kanalerne.

Overnatning på Bossotel Inn Bangkok.

 

Dag 5. Oplev det ægte Thailand

Du tjekker ud fra dit hotel i Bangkok, hvor din chauffør henter dig og kører dig til lufthavnen i Bangkok. Fra Bankok Lufthavn flyver du til Chiang Mai, hvor du bliver kørt til dit hotel i den gamle bydel. Her er virkelig smukt, og samtidigt har lokalbefolkningen her en helt speciel og lidt gammeldags kultur. De byder dig varmt velkommen med en utrolig gæstfrihed, og har meget let til smil. Chiang Mai ligger omkranset af jungle og bjerge, men inde i selve byen får man en helt autentisk kulturoplevelse. Der findes mere end 300 hundrede templer i Chiang Mai, hvor mange af dem også ligger inden for de gamle bymure.  

Du overnatter i 3 nætter på Chiang Mai Plaza, som har den helt ideelle placering i byen lige ved siden af byens store natmarked. Dette marked må du ikke gå glip af. Det åbner hver aften fra omkring klokken 17.00 og lukker omkring midnat.

 

Dag 6-7. Dagene er til fri disposition i nordens rose

Nyd dagene, for Chiang Mai er noget ganske særligt. Besøg de ældgamle templer, nyd freden, smilene, charmen, og ikke mindst kontrasterne - Chiang Mai har lidt af det hele. Dagene er til fri disposition, og der er masser at give sig til i Nordens rose, som byen også kaldes. Med Top Tours kan du kombinere dit ophold i Chiang Mai med helt unikke oplevelser som elefant-passer for en dag, kør-selv tuk-tuk, eller ophold i junglen i trætop-hus og meget mere.

Overnatning på Chiang Mai Plaza

 

Dag. 8. Fra Chiang Mai og videre til Phuket

Efter nogle spændende dage med oplevelser i Chiang Mai, venter der nu eventyrlige strande på Phuket, som er perfekt til ren afslapning. Fra dit hotel i Chian Mai, bliver du kørt direkte til lufthavnen. Næste stop på rejsen er Phukets Lufthavn, hvorfra du af en chauffør, bliver fragtet direkte til dit valgte hotel på Phuket. Når du ankommer på hotellet, kan du tjekke ind og udforske hotellet og området. Phuket er den ideelle ferieø, hvor du kan udforske, slappe af og nyde synet af solen der går ned ved Andamanhavet.

 

Dag. 9-13 Solbadning og afslapning på Phuket

Nu er det tid til at nyde dagene på Phuket, der ligger op til en fantastisk badeferie. Du skal ikke kigge langt efter hyggelige restauranter, et bredt udvalg af udflugtsmuligheder og små, lokale butikker. Derudover har Phuket de smukkeste strande og det mest betagende, klare vand. Gå ikke glip af en snorkeltur i den ubeskrivelige undervandsverden.

 

Dag. 14. Hjemrejse

Nu er det tid til at vende hjem efter nogle dejlige dage på Phuket. Din chauffør kører dig og din bagage retur til lufthavnen i Phuket. Efter en enkelt mellemlanding er du hjemme i Danmark igen.

Indkvartering

På rejsen her besøger du både Bangkok, Chiang Mai og Phuket og dermed også 3 forskellige hoteller. Alle hotellerne er nøje udvalgt, for at sikre dig den bedste ferie i god komfort og de allerbedste oplevelser.

Når du besøger Bangkok, bor du 3 nætter på Bossotel Inn ★★★ . Hotellets lokation er central, og det er derfor den perfekte base at have, når byen skal udforskes. Hotellet ligger både tæt på Skytrain, Chao Phraya-floden og et hav af butikker, restauranter og hyggelige cafeer.

I Chiang Mai bor du 3 nætter på det gode hotel Chiang Mai Plaza ★★★ , som har byens bedste placering lige ved siden af natmarkedet. Du kan også vælge at opgradere dit ophold i Chiang Mai til eksempel Tamarind Village eller Anantara Chiang Mai Resort.

I de 6 nætter du befinder dig på Phuket, kan du frit vælge hvilket af de tre følgende hoteller, du ønsker at bo på. Klik på hotellerne for at læse mere og lad dig inspirere.

Orchidacea Resort– Superior Værelse ★★★

Andamantra Resort & Villa Resort – Premium Deluxe Værelse ★★★+

Diamond Resort Phuket – Premium Deluxe Værelse ★★★★

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Thailands eventyrlige højdepunkter
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Bangkok, Chiang Mai og Phuket t/r
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • 3 nætter i Bangkok på Bossotel Inn i Superior værelse
 • 3 nætter i Chiang Mai på Chiang Mai Plaza i Deluxe værelse
 • 6 nætter på Phuket - Vælg selv hvilket af Top Tours 3 favorithoteller du vil bo på
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • Privat transport fra/til lufthavn mellem hoteller
 • *Mulighed for at kombinere, eller forlænge programmet med andre af Top Tours skønne destinationer i Thailand, blandt andet Khao Lak, Phi Phi, Koh Yao, Koh Lanta, Koh Mook, eller Koh Samui.

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Gå til toppen af siden