INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Strande og naturoplevelser på Elephant Hills - Khao Sok

Kombinationsrejse i Thailand

Kombiner afslappende strandferie og luksuriøse jungleoplevelser. Nyd sandet og det klare vand på enestående strande, iagttag elefanter i naturlige omgivelser og sejl i egen havkajak fra terrassen.

In stock
Travel Code
TH-KMB-18

Det kan du glæde dig til

Ved ankomst til Phuket lufthavn kører vores chauffør jer til Khao Lak, 1 ½ time mod nord.
Khao Lak er velsignet med smukke strande, fin natur og er knap så travlt som andre områder i Sydthailand.
I bor de første 5 nætter på Apsara Khao Lak Beachfront Resort i superior værelse. Resortet ligger direkte til den fine strand, med små hyggelige restauranter langs stranden, så det er det perfekte sted at starte jeres ferie med afslapning.
Nyd dagene ved pool og den fine strand, eller book en tur til de smukke Similan Islands der tilbyder fantastisk snorkling.

Efter 5 afslappende dage går turen til Elephant Hills i Khao Sok Nationalpark.

De næste 3 dage/2 nætter kommer I helt tæt på den smukke natur, når I bor luksussafaritelte med udsigt til klipper og jungle. Den første nat er i safaritelte i junglen, den anden nat på luksustømmerflåder med egen havkajak. Vågn op til gibbonabernes kalden og nyd morgenkaffen med en velsignet udsigt til junglen der omkranser lejrene. Der er et omfattende program inkluderet i pakken og alle måltider under jeres ophold her.
De engagerede og meget gæstfrie rangers fortæller om junglen og dyrene her, og jeres besøg hos elefanterne omfatter fodring og vask.

Opholdet på Elephant Hills er meget børnevenligt, dog skal børn være fyldt minimum 6 år.

Efter 3 oplevelsesrige dage går turen til Krabi, hvor I nyder de sidste 5 dage inden hjemrejse. I bor på Ao Nang Villa i superior værelse - resortet ligger i Ao Nang by direkte til stranden, så der er rig mulighed for shopping, booking af ture til smukke koraløer eller bare slappe af ved resortets pool områder.
Herfra flyves hjem til Danmark.

Indkvartering

De 5 første nætter overnattes der på Apsara Khao Lak Beachfront Resort i superior værelse.

De næste 3 dage/2 nætter rykker I til betagende Elephant Hills i Khao Sok Nationalpark, hvor I i lukseriøse omgivelser kommer helt tæt på naturen. Opholdet på Elephant Hills er meget børnevenligt, dog skal børn være fyldt minimum 6 år.

De sidste 5 dage overnattes der på Ao Nang Villa i Krabi, I et nydeligt superior værelse.

Vejr og Klima

Vejr og Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Strande og naturoplevelser på Elephant Hills - Khao Sok
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Fly inkl. al forplejning ombord t/r Thailand

  Priser og perioder:
  01/05 - 20/10 2021 fra kr. 13.998

  *Vær obs på at der er få telte ved søen, så vi anbefaler tidlig booking. Ønsker I at blive begge nætter i junglen er dette også muligt

  Badedestinationerne kan ændres til andre steder i Sydthailand, ligesom hoteller og rejselængde kan ændres - kontakt os for priser.

  Gå til toppen af siden

  Loading...