INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Storby oplevelser i Orientens perle og Sydthailands smukke strande

Kombinationsrejse til Dubai og Thailand

Få mest ud af din rejse ved at kombinere spændende storby og dejlig strandferie. Flyv med 5* Emirates direkte fra København til Dubai og direkte fra Dubai til Phuket.

In stock
Travel Code
AE-KMB-3

Det kan du glæde dig til

Oplev Dubais attraktioner og fortsæt på skøn badeferie på dejlig strand.

Gå på opdagelse i byens gamle bazar - krydderisouken, guldsouken, tekstilsouken og oplev kontrasten til de indendørs kæmpe shopping centre med skibakker og akvarium. Se verdens højeste bygning, tag på ørken safari i 4-hjulstrækker. Dubai har masser af byliv, forlystelser og unikke seværdigheder. Hotellet ligger lige ved Mall of The Emirates og kun 10 min fra Jumeirah stranden med den hyggelige strandpromenade.

Phuket er ideelt til afslapning og oplevelser. Tag på bådtur til Phi Phi Island, måske I skal snorkle eller dykke. Tag på køretur i en Tuk Tuk og oplev Big Buddha statuen på toppen af bjerget. Gode shopping muligheder. God og billig thaimad venter i "Smilets Land".
Hotellet ligger 5 minutter fra stranden og bylivet med hyggelige cafeer og restauranter og små boder er tæt på hotellet.

Indkvartering

De første tre nætter overnattes der fx på Arabian Courtard Hotel i Dubai. Hotellet ligger få minutters gang fra steder som Grand Mosque, Dubai Museum og 11 km fra hhv. Dubai Mall og 12 km fra Jumeriah Beach. Hotellet byder på elegante værelse med arabiske detaljer, spa, fitness faciliteter og pool områder.

De sidste 9 nætter overnattes der på Orchidacea resort i Phuket. Hotellet har både pool område, fitness faciliteter, egen turbutik og liggestole til rådighed. Derudover er der mulighed for at købe drikkevarer i baren og supplere med massage. Hotellet gør det også muligt at købe tid til massage nær pool området. Orchidacea tilbyder en varieret morgenbuffet, som er inkluderet i prisen.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 10.998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 8.398,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte fly med Emirates til Dubai
  • Alle skatter og afgifter på fly
  • 3 nætter i deluxe værelse med morgenmad på fx Arabian Courtard Hotel i classic værelse
  • Direkte fly med Emirates til Phuket
  • 9 nætter på Orchidacea Resort i superior værelse med morgenmad inkluderet.
  • Flyrejse med Emirates via Dubai til København
  • Flyrejse med Emirates via Dubai til København
  • Al transport fra Dubai lufthavn til hotellet t/r og fra Phuket lufthavn til hotellet t/r. Ved ankomst til lufthavnen mødes I af lokal repræsentant med et skilt med jeres navn på.

Tillæg:

  • Tillæg kan forekomme i skoleferier
Der er mulighed for forlængelse af rejsen både i Dubai og på Phuket samt opgradering af hoteller.

Gå til toppen af siden

Loading...