INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Saigon, Mekong og badeferie på Phu Quoc

Oplev Ho Chi Minh City, minikrydstogt i Mekongdeltaet og tropeøen Phu Quoc

En rejse som byder på store oplevelser i Saigon og opdagelser på frodige Mekong Delta. Afslut med den perfekte badeferie på smukke Phu Quoc med god tid til afslapning.

In stock
Travel Code
VN-KMB-6

Det kan du glæde dig til

På denne rejser oplever du det driftige Sydvietnam krydret med fransk kolonitid, det helt enestående Mekong Delta og det tropiske badeparadis Phu Quoc.

Når du lander i Ho Chi Minh City, bliver du indkvarteret på det skønne EMM Hotel, hvor du kan nyde moderne ro og komfort, inden eventyret begynder med sightseeing rund til både kolonitid, krigshistorie og samtid i Vietnams største handelscentrum.

Efter 3 spændende dage i Saigon venter et minikrydstogt ombord på Le Cochinchine i Mekong deltaet, hvor du oplever, hvorfor området bliver kaldt ”Vietnams spisekammer”. I denne frodige region alle afskygninger af grønt, du ser rismarker og frugtplantager, og på det flydende marked ser du en overflod af frugt og grønt, også noget vi end ikke kender.

Efter dette sansebombardement venter de skønne sandstrande og det lækre hotel Eden Resort på paradisøen Phu Quoc, hvor du kan dase i palmernes skygge eller tage på opdagelse til lands eller til vands.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark mod Ho Chi Minh City med flyskifte undervejs.

 

Dag 2: Ho Chi Minh City

Når paskontol/immigration er overstået og bagagen afhentet bliver du mødt og kørt til hotellet inde i byen.

Saigon - eller rettere Ho Chi Minh City - en pulserende storby med mange seværdigheder. Det er spændende blot at slentre rundt på de lokale markeder og indsnuse duften af tropiske frugter og krydderier. Store smukke bygninger fra kolonitiden findes overalt og havnefronten langs Saigon floden er også et besøg værd.

Du bor de kommende 3 nætter på EMM Hotel Saigon.

 

Dag 3:  Sightseeing i Saigon

Guiden henter dig på hotellet og I kører først til Vinh Nghiem Pagode, der er en af Saigons kendteste pagoder. Den er bygget i traditionel vietnamesisk stil med smukke træskærerarbejder på hovedbygningen, der huser en meget stor Buddha figur omgivet af stille munke.

Turen går videre til Krigsmuseet, hvor de barske realiteter fra den langvarige Vietnamkrig er udstillet.  I forlængelse af dette besøg gør I et stop ved Genforeningspaladset, hvor de nordvietnamesiske tropper trængte igennem og gjorde ende på den grusomme krig, der kostede 3 millioner vietnamesere og 58.000 amerikanere livet.

I lægger vejen forbi det smukke gamle hovedpostkontor, der blev tegnet af den verdensberømte arkitekt, franskmanden Gustav Eiffel.

På gåben forsætter I langs Dong Khoi gaden, der blev udødeliggjort gennem ”Den stilfærdige amerikaner” skrevet af Graham Greene. Undervejs mod Saigon floden passerer I Saigon Opera Hus, der slog dørene op i 1901, blev udbombet under 2. verdenskrig og husede franske flygtninge i 1954, inden Vietnam opnåede selvstændighed.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

 

Dag 4: Til fri disposition i Saigon, tilkøbsudflugt til Cu Chi Tunnellerne

Du kan vælge at gå opdagelse på et af de berømte markeder Binh Tay eller Ben Thanh. Du kan besøge Bitexco tårnet og tage op på udsigtsetagen og se ud over byen og Saigon flodens delta. Du kan besøge en af de oversete perler, Giac Vien Pagoden, som står i al sin oprindelige charme fra det tidlige 1700-tal. Måske har du lyst til at få kaffe på vietnamesisk vis: i parken Tan Tao kan du købe ” Ca Phe Sua Da” som er en særlig og meget lækker iskaffe.

 • Tilkøbsudflugt: Heldagstur til Cao Dai og Cu Chu tunnellerne
  Guiden henter dig på hotellet fra morgenstunden og I kører de 90 km til Tay Ninh. Her ligger et tempel for den særlige religion caodaisme, der er en blanding af buddhisme, taoisme, konfusisme og kristendom. Caodaisme er Vietnams tredjestørste religion, og er særlig udbredt i syd. Nogle af deres helgener er Jeanne D’Arc, Victor Hugo og Winston Churchill. Templet blev bygget i 1941 og er farverigt udsmykket og indrettet. Efter frokost (for egen regning) fortsætter turen til Cu Chi Tunnellerne. Tunnellerne blev skabt at viet cong guerillaerne under krigen med amerikanerne, og udgjorde til sidst en hel by under jorden. Der var 250 km gange og nogle steder var der 3 etager dybt, og der var indrettet på hospital og skole.

  Sidst på eftermiddagen er du tilbage på hotellet

Dag 5: Minikrydstogt på Mekongfloden

Vietnams sydligste region er Mekong Deltaet, hvor den mægtige Mekong flod løber ud i Det Sydkinesiske Hav via et kæmpe netværk af bifloder og kanaler. Mekong udspringer i Tibet og inden den når det sydlige Vietnam har den passeret gennem Kina, Myanmar (Burma), Laos, Thailand og Cambodia. Hele området er utrolig frugtbart og det er ikke uden grund at deltaet kaldes Vietnams spisekammer. Området er fantastisk smukt med små landsbyer, grønne rismarker og de flydende markeder.

Efter nogle spændende dage i Saigon bliver du kørt til Cai Be, hvor du går ombord i en traditionel junke, som sejler dig til Kiet familiens efterkommere, der ejer en tidligere kejserbolig, der ligger omgivet af en frugtplantage. Du bliver budt på te og smagsprøver på frugtprodukter. Senere besøger du landsbyer, hvor der fremstilles fx risvin, riskager, rispapir og kokosslik.

Ved middagstid går du ombord på båden Le Cochinchine, hvor du bliver budt velkommen med en drink og efterfølgende frokost. Båden sejler mod Co Chien, og undervejs kan du nyde den mægtige Mekong med det omgivende frodigt grønne landskab. Hen på eftermiddagen lægger båden til land, og det er tid til en vandre- cykeltur. Du oplever det lokale liv i deltaet med traditionelle huse, kirke, pagode, skole og frugtplantager. Når du er tilbage ombord, sejler båden videre op af floden til Tra On. Du kan nyde en drink, få en massage eller blot nyde udsigten, inden du kan deltage i en minikokkeskole, hvor du lærer at lave en lækker lokal ret.

Middagen serveres ombord.

 

Dag 6: Mekong – Phu Quoc

Du vågner til den gryende dags lyde og floden, der hurtigt bliver travl. Morgenmaden serveres ombord, mens båden stille sejler mod Can Tho. Her vinker du farvel til minikrydstogtet og det dygtige personale, og turen fortsætter i en mindre båd til Cai Rang, hvor du skal opleve et af deltaets store flydende markeder. Du sejler videre ind i deltaet, og væk fra hovedfloden og ind på kanalerne, hvor bevoksningen nogle steder lukker sig over dig. Undervejs ser du travle småbyer, familier der arbejder i rismarker eller frugtplantager med fx mango, dragefrugt og kumquat. Herefter kører du i til havnen i Rach Gia, hvor du stiger om til en speedbåd, der på to en halv time sejler dig til Phu Quoc, hvor du skal bo de kommende ni nætter.

 

Dag 7 – 14: Badeferie på Phu Quoc

Dagene er til fri disposition. Du kan slappe af og nyde hotellets faciliteter. Du kan også tage på opdagelse på øen, hvis du har lyst til sol, sand og strand.

Phu Quoc er Vietnams største ø og den ligger tæt ved Cambodia - uendeligt fredeligt og med Vietnams bedste strande. Det er et dejlig fredfyldt sted med naturskønne landskaber, pragtfulde strande, skove og bjerge. Og som en ekstra bonus er stemningen superafslappet og befolkningen gæstfrie og venlige. Et lækkert tropisk paradis med fine, kilometerlange sandstrande, gode muligheder for trekkingture i Phu Quoc nationalpark samt på Mount Chua - et 600 meter højt bjerg hvor turen bliver belønnet med en fantastisk udsigt over øen. 
Derudover er der rigtig gode muligheder for snorkling, dykning og fisketure.

 

Dag 15 - 16: Phu Quoc – Ho Chi Minh City - Hjemrejse 

Du tjekker ud af resortet, og bliver kørt til lufthavnen på Phu Quoc. Du flyver via Ho Chi Minh City, derefter mod Danmark med yderligere er flyskift undervejs.

Indkvartering

Undervejs på denne rejse vil du blive indkvarteret 3 forskellige steder.

Først bor du på rolige og moderne EMM Saigon Hotel i Ho Chi Minh City, hvor der er stort fokus på asiatisk gæstfrihed. Så skal du på minikrydstogt på Mekong floden ombord på Le Cochinchine , hvor alle måltider også er inkluderet. Badeferien på Phu Quoc bliver med base på det lækre 4-stjernede Eden Resort , der ligger direkte på stranden og har swimmingpool, 2 restauranter, bar og spa- og wellnesscenter.

 

EMM Saigon Hotel       

3-stjernede Emm Saigon er et moderne, roligt og komfortabelt hotel, som er placeret centralt i Vietnams hovedstad, hvilket betyder gåafstand til byens populære historiske seværdigheder. Hotelkæden er kendt for deres gode kvalitet i service og værelsesstandard. 

 

Le Cochinchine Cruises

Le Cochinchine Cruises har flere skibe, og ens for dem er, at de er ombyggede traditionelle flodbåde, der nu er 4-stjernede flodkrydstogtskibe. Bådene er indrettede med lokale, mørke hårdttræssorter og har overdækket spiseområdet og soldæk. Værelserne har moderne faciliteter og eget bad og toilet. Det er dog oplevelsen af at sejle i det travle Mekong Delta, der tilfører krydstogtet noget helt særligt, og som gør oplevelse uforglemmelig.

 

Eden Resort

Det 4-stjernede Eden Resort ligger i en stor tropisk have direkte på den vestvendte strand på tropeøen Phu Quoc. Det betyder, at du kan nyde de fantastiske solnedgange fra hotellets eget område og private strand. Hotellet har swimmingpool, to restauranter, bar og spa- og wellnesscenter. Der er naturligvis gratis wifi.

Hotellets værelser er moderne og enkelt indrettet med træmøbler og har tv, sikkerhedsboks og toiletartikler.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Saigon, Mekong og badeferie på Phu Quoc
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Ho Chi Minh City t/r
 • Skatter og afgifter på fly
 • 3 overnatninger i Saigon på 3* Emm Saigon Hotel
 • 1 overnatning på minikrydstogt på Mekong på 4* Le Cochinchine
 • 9 overnatninger på Phu Quoc på 4* Eden Resort
 • Daglig morgenmad
 • 1 x frokost
 • 1 x aftensmad
 • 1 genanvendelig drikkedunk
 • Al transport fra/til lufthavn og mellem hoteller
 • Beskrevne bådture
 • Speedbåd fra Rach Gia til Phu Quoc
 • Flyrejse fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Beskrevne udflugter samt evt. entréer
 • Engelsktalende guide

Gå til toppen af siden