INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Romantiske Phuket og Khao Lak - kun for voksne

Kombinationsrejse i Thailand

Drag mod eksotiske Thailand, hvor to romantiske Beyond Resorts venter på dig. Nyd den magiske solnedgang med din partner og forkæl jer selv med afslapning på et resort kun for voksne.

In stock
Travel Code
TH-KMB-61

Det kan du glæde dig til

På denne skønne ferie til Thailand sætter du kurs mod ikke bare en, men to, smukke feriedestinationer. Rejsen går først til Phukets farverige omgivelser og herefter til Khao Laks eventyrlige sandstrande. Begge destinationer byder dig på fuldkommen afslapning på et lækkert resort og masser af muligheder for aktiviteter og uforglemmelige oplevelser.

De to resorts er kun for voksne, og der er derfor lagt op til masser af romantik. Hop ned på stranden ved aftentid og nyd hinandens selskab, når himlens blå farver skifter til organge, lyserød og senere bliver til den smukkeste stjernehimmel.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Ferien er i gang og du flyver fra Danmark til Phuket med et flyskifte undervejs.  

Dag. 2. Ankomst til Phuket

Flyet landet i Phukets lufthavn. Her venter din privatchauffør på dig, så du kan blive transporteret til dit hotel. Du ankommer til Beyond Resort Karon, hvor du nu kan finde dig godt til rette.

Dag. 3-7. Ægte badeferie på Phuket

Så står den på badeferie! Eller lige hvad du har lyst til at der skal ske. Kombiner de langsomme dage med sjove udflugter.

Dag. 8. Ankomst til Khao Lak

Du bliver transporteret til Khao lak, hvor du indkvarteres på Beyond Resort Khao Lak. Her kan du nyde bounty-stranden, vandet og din skønne villa.

Dag. 9-13. Afslapning i Khao Lak

Khao Lak gemmer på smukke strande, nationalparker og et undervandsliv med smukke koraller og fisk. På med snorklen og ud i det dejlige, klare vand. Livet i Khao Lak er eksotisk og langsomt. Du kan ikke undgå at komme helt ned i gear. Hvad med at nyde en spadser tur langs hovedgaden, hvor du finder enkelte restauranter, der tilbyder lækker thaimad. Eller måske skal du på udflugt til Similianøerne, som ligger et par timer vestpå. Her vil du blive mødt af et undervandsliv, så uforglemmeligt og smukt – og som er kendt som værende et af de smukkeste dykkersteder i verden.

Dag. 14. Hjemrejse

Det er tid til at vende snuden mod Danmark igen. Din chauffør tager dig med tilbage til Phuket lufthavn, hvor du flyver tilbage til Danmark med en enkeltmellemlanding.

Indkvartering

Du kommer til at bo på 2 smukke resorts, kun for voksne, under dit ophold. Først kan du nyde 7 overnatninger på Beyond Resort Karon ★★★★+  i et Deluxe Seaview værelse. Du kan altså glæde dig til at nyde en overdådig havudsigt og inkluderet morgenmad imens du befinder dig på Phuket.

Herefter går turen til Khao Lak, hvor du bor på det romantiske Beyond Resort Khao Lak ★★★★  i en lækker Palm villa. Også her er morgenmaden inkluderet i dit ophold.

På begge resorts er du blot et stenkast fra den overdådige strand, hvor du kan nyde solen og bade i det dejlige vand.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Romantiske Phuket og Khao Lak - kun for voksne
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte flyrejse fra Kastrup til Phuket t/r – afrejse hver fredag kl 13.50, hjemkomt kl 06.35
  • Privat transport fra lufthavn til hotel og imellem hotellerne
  • 7 nætter på Beyond Resort Karon i et deluxe seaview værelse med morgenmad
  • 5 nætter på Beyond Resort Khao Lak i en palm villa med morgenmad

Tillæg: 

Rejsen kan forlænges med extra 7 eller 14 dage og I kan frit vælge på hvilket hotel - eller kombinere.

Business class fly muligt mod tillæg kr. 12700

Gå til toppen af siden