INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Regnskov, koraller og risterasser

Kombinationsrejse i Malaysia

16 dages rejse til Kuala Lumpur, Taman Negara, Lombok, Gili og Bali

In stock
Travel Code
MY-KMB-3

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark med 1 stop til Kuala Lumpur. Undervejs er al forplejning på flyturen inkluderet - I flyver med rutefly med underholdning i sæderne.

Dag 2: Ankomst til Kuala Lumpur om formiddagen - eftermiddagen kan bruges til et besøg i Petrona Towers, shopping, eller bare opleve byen som både byder på moderne og traditionelle områder. I bor på lækkert 5* hotel centralt i byen.

Dag 3: Tidlig afgang fra jeres hotel (ca kl 07.30) og I kører til havnen hvor I bliver registreret og kan købe en let frokost. I sejler det sidste stykke langs floderne til Mutiara Taman Negara hvor I bor de næste 2 nætter. Hytterne er enkle, men har bad, toilet, myggenet og udsigt til regnskov. Der vil være en kort præsentation af nationalparken, efterfulgt at middag hvorefter turen går på nat-jungle tur. I har en naturvejleder med som vill vise jer junglens liv om natten og fortælle om de dyr og planter I møder undervejs. Regnskoven er mere end 130 mio år gammel og her findes en oveflod af dyre- og planteliv. 

Dag 4: Nyd morgenkaffen i et af udsigtstårnene og se morgendisen lette fra trækronerne mens I hører eksotiske fugle og gibbon abernes kald - en fantastisk måde at starte dagen på.
Efter morgenmad er der afgang på jungle-trek mod Teresek Hill og canopy walk tour. Det er muligt at komme uden om træ-vandringen, men det er fascinerende at befinde sig i øjenhøjde med aber og de smukke fugle.
Efter en oplevelsesrig formiddag spises der frokost på Mutiara hvorefter det er tid til at sejle ad floderne og de små vandfald som giver lidt ekstra fart på båden. Det er ikke vildere end at alle kan være med og en sjov måde at opleve regnskoven på. I lægger til ved et Orang Asli bosted hvor I får mulighed for at afprøve jeres evner indenfor pusterør. Efter en sjov sejlltur returneres til Mutiara hvor der spises middag.

Dag 4: Morgenkaffe i udsigtstårnet og morgenmad i restauranten, og der er tid til en lille tur ad stierne i regnskoven inden turen går retur mod Kuala Lumpur. I ankommer ca kl 18 til jeres hotel og har aftenen til en dejlig middag i storbyen, eller en tur på et af aftenmarkederne.

Dag 5: Afrejse fra Kuala Lumpur. I er på et formiddagsfly til Lombok og her venter dejlige strande og et lækkert resort i gå-afstand til Senggigi by og direkte til den fine strand. I bor de næste 3 nætter på Lombok.

Dag 7 -8 : Nyd jeres delige resort, besøg lokale landsbyer, Batu Bolong templet, smukke Narmada Royal Garden eller book en trekkingtur på Mt Rinjani.Lombok er ne smuk ø, med meget alsidig natur, så der er gode muligheder for oplvelser rundt på øen.

Dag 9: Efter morgenmaden går turen til Gili Øerne, en kort sejltur fra Lombok. Her foregår alt i stille tempo, og transport rundt på øen foregår på cykel eller med hestevogn. Ved ankomst til øen kan I sende baggagen med hestevogn og selv gå langs stranden på bare tæer til jeres resort hvor I bor de næste 3 dage.

Dag 10 - 11: Brug dagene med snorkel på og oplev masser af koralfisk og store havskildpadder direkte fra stranden. Det er også muligt af leje havkajakker, surf-udstyr og meget andet. Er I mere til livet på land kan øerne gåes rundt på 1 - 2 timer (afhængig af hvilken ø I bor på) I finder små hyggelige strandretauranter og dykkercentre hele vejen rundt. Man kan også bare nyde livet i vandkanten med en god bog og en lækker frugtdrik.

Dag 12: Efter morgenmaden går turen til Bali I store katemaraner. Turen tager 3 - 4 timer og ved ankomst til Bali venter vores chauffør jer og kører jer til hjertet af Bali, Ubud hvor I bor de næste 4 dage.

Dag 13 - 15: Ubud er en hyggelig kunstnerlandsby med dejlig atmosfære og fantastisk natur. Her finder I dybe dale, brusende floder og irgrønne risterrasser. Brug dagene på at udforske byens mange templer, tag på en fantastisk rafting tur på Agung River, besøg Zoo, lær at lave din egen cokolade eller tag på cykeltur ud i naturen. Her er også rig mulighed for shopping på de hyggelige markeder med kunsthåndværk, eller for at nyde livet ved hotellets pool.

Dag 16: Dagen for hjemrejse fra en oplevelsesrig ferie. I flyver med 1 stop retur til Danmark.

Dag 17: Ankomst til Danmark.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Regnskov, koraller og risterasser
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Hoteller I bor på undervejs (kan afvige ved udsolgt eller hvis der skal bookes familieværelser - dette oplyses ved bestilling) :

- 2 nætter på Shangri La Kuala Lumpur i deluxe værelse
- 2 nætter på Mutiara Taman Negara i chalet
- 3 nætter på Holiday Resort i chalet værelse
- 3 nætter på Vila Ombak Gili Trawangani deluxe terrace
- 4 nætter på Pertiwi Resort i deluxe værelse

Priserne er pr. person v/2 personer og inkluerer al transport, morgenmad alle dage samt ophold i Taman Negara med alle ture og alle måltider.
Bemærk at ændringer i programmet i Taman Negara kan foreskomme hvis vejret eller vandringer gør det nødvendigt.

Priser og perioder:
01/04 - 18/06 2021 fra kr. 15.498
19/06 - 31/08 2021 fra kr. 19.498
01/09 - 20/11 2021 fra kr. 15.498

Rejsen kan forlænges, fordelingen af dag kan ændres, eller Ubud kan ændres til stranddestination på Bali.

Tilbuddet gælder så længe pladser haves og er pr. person i delt dobbeltværelse.

Gå til toppen af siden

Loading...