INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Paradisstrande og barfodsluksus i den Thailandske skærgård

Kombinationsrejse i Thailand

Tag med til den fortryllende Thailandske skærgård i Phang Nga-bugten og få en helt vidunderlig badeferie i den dejlige ferieby Krabi. Slut af med barfodsluksus på den tropiske ø Koh Yao.

In stock
Travel Code
TH-KMB-44

Det kan du glæde dig til

Phang Nga-bugten byder på en fantastisk verden både over og under vandet. Her finder du krystalklart vand, paradisstrande, spektakulære kalkstensbjerge og jungleklædte klippeøer.

Rejsen starter i den populære badeferieby, Ao Nang, hvor du er tæt på både strand, by og smuk natur. Her er det især populært og tage på de små øhop med longtailboat ud til bugtens mere end 100 tropiske paradisøer, hvor du kan glæde dig til at springe direkte i det smukke vand og snorkle rundt blandt de mange koralfisk i alverdens farver. Sideløbende med afslapning på de skønne sandstrande og øer, kan du og familien tilbringe tiden i Ao Nangs hyggelige gader med masser af restauranter, markeder og lokale butikker. Derudover er området spækket med spændende nationalparker, grotter og himmelhøje klippevægge.

Rejsen sluttes af midt ude i Phang Nga-bugten ved Koh Yao, som er det perfekte sted for dig, der drømmer om at komme på en afslappende og afstressende ø-ferie. Det er et get-away, hvor der rigtig bliver tid til hinanden og livet – og hvor den sidste del af ferien kan sluttes af med manér. Du bor på Paradise Koh Yao, som ikke blot et ophold, men en oplevelse i sig selv. Det er rustik barfodsluksus, når det er bedst. Koh Yao er helt uspoleret, og du kan således se frem til en afslutning på din ferie, hvor du kommer helt ned i gear.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark til Phuket med et flyskifte undervejs.  

Dag 2. Ankomst til Phuket og transfer til Krabi

Du lander i Phukets lufthavn, hvor din privat chauffør venter på dig ved ankomsthallen, hvorfra du bliver kørt direkte til Krabi, hvor du kan tjekke ind på dit dejlige hotel, Phu Pano Resort. Fra resortet har du en flot udsigt til de tårnhøje kalkstensklipper som kendetegner Krabi og Ao Nang, som ligger i gåafstand til både strand og by, hvilket giver rig mulighed for at opleve alt hvad Krabi området har at byde på.

 

Dag. 3-9 Skøn badeferie med masser af muligheder i Krabi

Dagene er til fri disposition. Nyd nogle dejlige dage med afslapning ved stranden eller hotellets pool. Du kan også tage ind til Kao Prak Bang National Park, hvor du kan vandre i den smukke natur og bade i de smukke Emerald Pools, som har det smukkeste, krystalklare mineralvand, du kan drømme om at svømme i. Du kan også tage på opdagelse til Cheow Lan-søen i hjertet af den smukke Khao Sok Nationalpark, hvor du kan opleve den smukkeste natur og de smaragdgrønne vand. Det er også nemt at tage til den nærtliggende halvø Railay Beach, som er utrolig smuk.Her finder du hele fire lækre strande omgivet af mægtige kulørte kalkstensformationer. Du kan tage på jungleture, bade i de varme kilder eller drage på eventyr mod de billedskønne strande ved Phi Phi øerne. Området omkring Krabi gemmer på en lang række spændende seværdigheder, smuk natur i mangroven og et fantastisk dyreliv. Tag fx også på opdagelse i tigergrottens tempel, som ud over et stort skovtempel, består af smukke grotter og huse til de mange munke og nonner. Lær om thaiernes religion, buddhismen, og se hvordan en ganske almindelig dag foregår i et tempel. I selve Krabi by bør du heller ikke snyde dig selv for et besøg til det lokale natmarked med masser af lækker street-food. Om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange fra stranden i Ao Nang.  Der er bestemt masser at tage sig til i Krabi.

 

Dag. 10. Videre til ø-ferie og rustik barfodsluksus på Koh Yao Noi

Du bliver hentet af en chauffør på hotellet i Krabi og transporteret til kajen i Krabi, hvorfra du sejler med speedbåd til Paradise Koh Yao. Allerede ved indsejlingen og første øjekast mod stranden, klipperne, jungelandskabet, kan man fornemme at dette sted er noget særligt.  Her bor du fire nætter, hvilket giver dig mulighed for at nyde en rustik luksus barfodsferie i de smukkeste rammer. Resortet er romantisk, smukt og naturbygget med en pragtfuld beliggenhed, lige ved den private strand og bugt. Her er infinity pool med de smukkeste udsigter over de mange små omkringliggende ø-områder. Opholdet er godt til personer i alle aldre, lige meget om du rejser som single, par eller familie.

 

Dag. 14. Hjemrejse

Efter en skøn rejse i Krabi og på Koh Yao, går turen hjemad. Du bliver sejlet til Phuket Marina Yachclub, hvor  du bliver transporteret den korte vej til Phukets lufthavn, hvorfra du med en enkelt mellemlandning/flyskift, flyver hjem til Danmark

Indkvartering

Du bor de først 8 nætter Phu Pano Resort ★★★+  i et Superior værelse inklusiv morgenmad. Resortet ligger i gåafstand til både strand og by, hvilket giver rig mulighed for at opleve alt hvad Krabi har at byde. På hotellet kan du nyde det skønne pool område med solsenge og parasoller, der er omgivet af smuk tropisk natur og fantastisk udsigt til kalkstens klippeformationer. Der findes også en pool til børnene. Vil du gerne til stranden, tilbyder hotellet gratis shuttlebus til Ao Nang-stranden. Det tager kun ca. fem minutter at køre dertil.

På Koh Yao Noi bor du 4 nætter på Paradise Koh Yao Noi ★★★★+  i et Superior værelse inklusiv morgenmad. Her kan du rigtig nyde en rustik luksus barfodsferie i de flotteste omgivelser. Resortet er romantisk, smukt og naturbygget med en pragtfuld beliggenhed, lige ved en privat strand og bugt. Resortet har infinity pool med udsigt over de små omkringliggende ø-områder. Opholdet er godt til alle aldre, om du rejser som single, par eller familie.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Paradisstrande og barfodsluksus i den Thailandske skærgård
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København - Phuket t/r med 1 flyskift
  • 8 nætter på Phu Pano Resort Krabi
  • 4 nætter på Paradise Koh Yao
  • Morgenmad alle dage på alle hoteller
  • Speedbåd t/r Paradise Koh Yao
  • Alle transfers t/r

Gå til toppen af siden