INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Eksotiske Sydvietnam og badeferie i Phan Thiet

Oplev Ho Chi Minh City, Cu Chi, Mekongdeltaet og Phan Thiet

Oplev pulserende Saigon, livsnerven Mekongdeltaet og lækre strande, azurblåt vand og forkælelse på det skønne 4-stjernede hotel Victoria Phan Thiet Resort and Spa i Phan Thiet.

In stock
Travel Code
VN-KMB-5

Det kan du glæde dig til

Oplev den pulserende storby Ho Chi Minh City og den ikoniske bydel Saigons mange attraktioner. Fortsæt derefter til Mekong Deltaet og oplev den helt utrolige frugtbarhed, der gør det muligt at høste 3 afgrøder om året – det er ikke uden grund, at Mekongdeltaet kaldes Vietnams spisekammer. Deltaet er som en labyrint af vandløb, nogle steder flere hundrede meter brede, andre stede smalle og næsten skjult af overhængende træer. Det er fantastisk smukt og varieret med små landsbyer, grønne rismarker og de spændende, flydende markeder.

Fra Mekong bliver du kørt til Ho Chi Minh, hvor du har en overnatning, inden turen fortsætter til strandområdet Phan Thiet, hvor du får en uges badeferie.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

 

Dag 2: Ankomst til Ho Chi Minh City

Ved ankomst til Saigon bliver du mødt af den lokale engelsktalende guide og kørt til hotellet, hvorefter resten af dagen er på egen hånd.
Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 indtil 1975. Byen er vokset eksplosivt og er med sine ca. 10 millioner indbyggere Vietnams største by, og hedder i dag Ho Chi Minh City, mens Saigon er en bydel. Byen er centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. Det er en moderne by, der næsten døgnet rundt summer af liv.

Du bor 2 nætter på hotel Emm Saigon Hotel.

 

Dag 3: Sightseeing til Cu Chi-tunnellerne og i Ho Chi Minh City

Efter morgenmaden tager du på formiddagsudflugt til Cu Chi. Her kan man opleve de berømte tunnelgange, som blev skabt af vietcongerne under krigen mod franskmændene og senere mod amerikanerne i Vietnam-krigen. Tunnellerne blev bygget i perioden 1940-60 og er over 200 km. lange og nogle steder i tre etager. Tunnelsystemet rummer bl.a. opholdsrum, køkken, kommandocentraler, lagerrum og hospitaler. Der bliver mulighed for at kravle rundt i tunnellerne, dog i en turist-udvidet udgave. Du er tilbage i Ho Chi Minh City ved 13-tiden og efter en frokostpause på egen hånd, går turen til Vinh Nghiem Pagoden, der er en af Saigons mest bemærkelsesværdige pagoder. Det er bygge i traditionel vietnamesisk stil, og hovedbygningen er smykket med fornemme og indviklede træudskæringer. I hovedsalen står en kæmpe buddha.

Du besøger derefter Krigsmuséet, hvor krigens grusomheder og lidelser udstilles. Krigen kostede ca. tre millioner vietnamesere og 58.000 amerikanere livet. Efter Krigsmuséet fører guiden dig hen til Genforeningspaladset, hvor en nordvietnamesisk tank bragede gennem hegnet, og gjorde en ende på krigen i 1975. Dernæst gælder det Central Post office, der er tegnet af Gustav Eiffel. Du runder dagen af med en slentretur til Saigon Opera House langs Dong Khoi gaden, der var med i Graham Greenes berømte roman, Den stilfærdige amerikaner.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

 

Dag 4: Saigon – An Binh Island

I dag skal du til Mekongdeltaet - Vietnams spisekammer, hvor man høster ris 2-3 gange om året. Du kører 120 km mod sydvest til Cai Be. Fra byen Caibe sejler I op ad den travle Mekongflod og ind i de mindre kanaler, hvor man kommer tæt på landsbyens og bøndernes hverdagsliv. 
Du besøger flere små familieforetagender, der producerer bl.a. kokos-slik og popkorn lavet af ris. I oplever også Mekong-flodens flydende markeder med husbåde og longtailbåde fyldt med friske og farvestrålende frugter og grøntsager, inden der sejles videre til An Binh Island.
På An Binh Island er der check-in hos Ms Dao familien og derefter kan I gå på opdagelse og hilse på lokalbefolkningen.

Vietnam er kendt for et smagfuldt og varieret køkken, og i aften står den på madlavningskursus med Ms Dao som kokkeinstruktør. Ms Dao og familien lærer os at lave et par vietnamesiske retter, som vi spiser bagefter.
Du overnatter under rene og gode men helt enkle forhold i traditionelle vietnamesiske hjem.

 
Dag 5: An Binh Island – Can Tho

Efter morgenmaden vinker du farvel til familien og sejler til øen Tân Phong, hvor du skal på cykeltur. Glade smil og vinkende børn er hyppige syn her i området, og en cykeltur er den helt rigtige måde at komme tæt på livet i Mekong-deltaet.

Efter cykelturen bliver du kørt til Can Tho, der er Mekong-deltaets hovedstad med ca. 800.000 indbyggere. Efter ankomst er det tid til et hvil og måske lidt frokost, hvorefter du skal møde en af områdets berygtede bygninger, Can Thos fængsle og en af de legendariske personer, hr. Nam Sy, der har siddet i det store fængsel. Turen går videre til Binh Thuy Ancient House, som er en af de sjældne, velbevarede kolonitidshuse i Mekong.

Du er tilbage på hotellet sidste på eftermiddag.

Du bor en nat på Victoria Can Tho Resort and Spa

 
Dag 6: Can Tho - Chau Doc

I dag er det tidligt ud af fjerne – du skal opleve Sydøstasiens største og travle, flydende marked i Cai Rang. Det er så tidligt, at du oplever solen stå op mens du sejler på Mekong. Hver morgen fyldes floden med husbåde og longtailbåde med friske og farvestrålende frugter og grønsager. Fra bådende sælges alle mulige grøntsager, frugter, krydderurter og krydderier. Og så er der også både med varme gryder, og vi prutter om prisen for en skål lokal Hu Tieu nudler, der er den typiske morgenmad i Mekong. Efter denne morgenmad sejler vi til kajen, hvorfra vi tager til vores næste stop, en lokal landsby, hvor morgenmadsnudlerne bliver fremstillet. Herefter sejler du tilbage til hotellet, hvor du får tid til et lille hvil.

I eftermiddag går turen til en anden betydningsfuld by langs Mekong, nemlig Chau Doc, der ligger tæt på den cambodianske grænse. Undervejs besøger du Bang Lang storkereservatet i Thot Not. Storkereservatet er hjemsted for tusindvis af storke, som hver aften returnerer for at sove. 
Herefter besøger du gravmælet for Thoai Ngoc Hau, der var administrator under Nguyên dynastiet og som spillede en vigtig rolle i opbygningen af Chau Doc. Sidste besøg bliver templet for områdets kvindelige skytsengel, som stadigvæk bliver taget i ed, når der skal indgås store handler, helbredet skal være bedre og mange andre ting.

Du bor en nat i Chau Doc på Victoria Chau Doc Resort and Spa.

  

Dag 7: Chau Doc – Saigon

Du begynder dagen med at sejle til Chau Giang, det er en Champas landsby. Cham-folket i Chau Giang er muslimer, der følger en mild udgave af islam. Mange bor i pælehuse på vandet, og deres indtægter kommer fortrinsvis gennem fiskeri og vævning. Inde med fast grund under fødderne, cykler du en tur rundt i landsbyen, og gør stop ved seværdigheder som fx moskeen. Du møder også landsbyen ældste kvinde og du hører om hendes liv. Du bliver også budt på den traditionelle Chem kage. Herefter går turen til bage til hotellet til tjek ud, og du bliver kørt til bage til Saigon.

Du overnatter en nat på Emm Saigon Hotel.

 

Dag 8: Saigon – Phan Thiet

Efter morgenmad bliver du kørt ud til kysten og Phan Thiet, der regnes for Vietnams absolutte bedste strandområde. Turen tager ca. 4 – 5 timer.

Du skal bo på det skønne Victoria Phan Thiet resort and Spa, så de næste 7 dage.

 

Dag 9 - 14: Badeferie

Brug dagene ved pool og strand, eller benyt lejligheden til at spille på den lokale golfbane. Phan Thiet by byder også på hyggelige markeder, hvor der kan gøres gode køb. En halv times kørsel fra hotellet ligger også et udtørret floddelta, der er kendt for sine store vandreklitter.
Er man til undervandsliv ligger der et dykkercenter i Phan Thiet, eller man kan vælge at leje en cykel på resortet og gå på opdagelse i lokalområdet.

 

Dag 15 - 16: Phan Thiet  - Saigon - Hjemrejse 

Du tjekker ud af resortet, og bliver kørt til lufthavnen i Saigon. Du flyver mod Danmark, der er flyskift undervejs.

Indkvartering

Undervejs på denne rejse vil du blive indkvarteret 5 forskellige steder.

Alle er placeret centralt i forhold til udflugter og topseværdigheder i de forskellige byer og områder. De er nøje udvalgt, så I har base i komfortable og hyggelige rammer, hvor i har mulighed for at slappe af og fordøje dagenes mange oplevelser

 
I skal af to omgange overnatte på rolige og moderne Emm Saigon Hotel i Ho Chi Minh City, hvor der er stort fokus på asiatisk gæstfrihed. På An Binh Island skal i bo hos kære familien Ms Dao, hvor i får lov at opleve en nat i et traditionelt vietnamesisk hjem. Næste stop bliver Victoria Can Tho Resort & Spa, her skal I overnatte en enkelt nat, omringet af Hau floden og eksotiske planter. Ved Chau Doc skal i bo på Victoria Chau Doc Resort & Spa, som er kendt for sin udsigt til smukke solopgange over Mekong Delta. Jeres sidste hjem på denne rejse bliver på skønne Victoria Phan Thiet Resort & Spa, hvor I bliver indlogeret i de skønneste bungalows.  

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Eksotiske Sydvietnam og badeferie i Phan Thiet
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse til Saigon t/r
 • Skatter og afgifter på fly
 • 3 overnatninger i Saigon på 3-stjernet
 • 1 overnatning på Homestay på An Binh Island
 • 1 overnatning i Chau Doc på 4* Victoria Chau Doc Resort & Spa
 • 1 overnatning i Can Tho på 4* Victoria Can Tho Resort & Spa
 • 7 overnatninger på 4* Victoria Phan Thiet Resort & Spa
 • Daglig morgenmad
 • 1 x aftensmad
 • 1 genanvendelig drikkedunk
 • Al transport fra/til lufthavn og mellem hoteller
 • Udflugter samt evt. entréer
 • Bådture
 • Engelsktalende guide

Gå til toppen af siden