INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Det bedste af Sydthailand

Kombinationsrejse i Thailand

Slip væk fra det hele og rejs til to favoritdestinationer - Phuket og Khao Lak. De to områder er en perfekt rejsekombination, hvor du får fantastiske strande og autentiske oplevelser.

In stock
Travel Code
TH-KMB-46

Det kan du glæde dig til

Denne kombinationsrejse er den ideelle måde at opleve mere på din ferie. Få de bedste oplevelser og bo ved de gudesmukke strande med krystalklart vand, palmer og hvidt sand.

Phuket skaber de ultimative rammer for en fantastisk badeferie med masser af oplevelsesmuligheder. Her får du én stor, grøn og frodig oase med utal af fine sandstrande og garanti for masser af solskinstimer. Det hele er mixet med et hav af aktiviteter, gode restauranter, kulørte markeder, store shoppingcentre og spraglede gadekøkkener.

I Khao Lak skruer du ned for tempoet og kommer helt ned i gear. Her er knap så travlt og du bliver mødt af en velkommende thailandsk gæstfrihed. Det er ren idyl og ferienydelse ved de flotte palmestrande, som bare indbyder til romantiske gåture i solnedgangens skær. Naturen danner smukke rammer med masser af grønne områder næsten uanset hvor du kigger hen. Khao Lak er det perfekte sted for dig, der drømmer om at koble totalt af som en ultimativ afslutning på din rejse.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Phuket med flyskift undervejs. 

Dag 2: Ankomst til Phuket
Du lander i Phukets lufthavn, hvor din private chauffør venter på dig i ankomsthallen, hvorefter du bliver kørt direkte til dit hotel på Phuket. Nu kan du nyde ferien i fulde drag, for det er både nemt og skønt at holde ferie på Phuket. Gå en tur i området, find din ynglingsstrand, et godt sted at spise og se den smukke solnedgang – velkommen til det tropiske paradis. 

Dag 3-7: Skøn badefrie på Phuket
Der venter dig en skøn badeferie på Phuket, hvor du oplever masser af strand- og byliv med et stort udvalg af restauranter, cafeer, shopping, og mange udflugtsmuligheder. I Phuket er der billig mad, billige drinks og billig massage. Du kan generelt leve for meget få penge. 

Phuket er specielt kendt for sine fantastiske strande og det krystalklare hav med masser af koraller og eksotiske og farvestrålende fisk. Det er bare at nyde de smukke omgivelser. Gå en tur op til Big Buddha, som er en 45 meter høj marmorstatue af en siddende Buddha, eller tag på tur til de smukke Phi Phi-øer, hvor du kan bade i krystalklart vand. Snyd heller ikke dig selv for en tur med longtailbåd til nogle af Phukets skjulte øer, heriblandt Coral Island, hvor du kan snorkle og svømme på opdagelse blandt alverdens fisk og koraller – her kan du også være heldig at spotte havskildpadder. Hvad siger du til en dag at tage ind til Phuket gamle bydel, Phuket Old Town, som ligger på østsiden af øen? Den gamle bymidte oser af charme med farverige huse i Sino-portugisisk stil. Mulighederne er uendelige på Phuket – her kommer du ikke til at kede dig! 

Dag 8: Khao Lak
Du bliver kørt til dit hotel i Khao Lak, Sudala Beach Resort, hvor du bor rejsens sidste 5 nætter. Hotellet har en god placering i den centrale del af Khao Lak med masser af restauranter, barer og butikker lige i nærheden. Det ligger altså perfekt, uanset om du vil opleve byen eller slappe af ved stranden. Om aftenen anbefaler vi et besøg til Bang Niang markedet, som ligger tæt på dit hotel. Markedet er desuden kendt som det største og bedste natmarked i Khao Lak. 

Dag 9-13: Badeferie og afslapning i autentiske Khao Lak
Nyd dagene ved hotellets dejlige pool og den fine strand. Khao Lak er omkranset af kilometerlange strande, og her råder en helt unik og rolig atmosfære, som indbyder til afslappende strandliv. Book også en tur til de nærtliggende Similan øer, som tilbyder noget af den mest fantastiske snorkling blandt farverige koralrev.

Dag 14: Hjemrejse
Efter nogle afslappende dage i Khao Lak går turen hjemad. Du bliver hentet af din chauffør og kører til Phukets lufthavn, hvorfra du med en enkelt mellemlanding/flyskift, flyver hjem til Danmark

Indkvartering

På denne rejse indkvarteres du på 2 forskellige hoteller på Phuket og i Khao Lak. Hotellerne er håndplukkede, så du er sikret den perfekte ferie. Vi skræddersyer gerne en rejse ud fra dine ønsker. Top Tours samarbejder med mere end 200 hoteller i Thailand, som du kan kombinere med hinanden på kryds og tværs, præcis som du ønsker det. Selvfølgelig altid med transfer inkluderet fra start til slut.

På Phuket bor du 7 nætter, og du selv vælge, hvilket af Top Tours 3 favorithoteller, du gerne vil bo på. Vælg mellem følgende: 

Orchidacea Resort ★★★ i Superior værelse. Hotellet ligger smukt placeret på en bakke i det sydøstlige Phuket, med fremragende udsigt over Katas fortryllende bugt. Dette er Top Tours ultimative bestseller på Phuket og et sikkert valg for en skøn ferie.

Andamantra Resort & Villa Resort ★★★+ i Premium Deluxe Værelse. Et hotel med lækkert poolområde, Fantastisk beliggenhed for smukke havudsigt fra alle værelser, der alle garanterer komfort og god kvalitet.

Diamond Resort Phuket ★★★★ i Premium Deluxe Værelse. Nyt og moderne firestjernet-resort med rummelige suite værelser og 50 meter lang swimming pool. Dette resort er placeret i rolige omgivelser tæt ved den smukke, Bang Tao strand.

I Khao Lak bor du 5 nætter på Sudala Beach Resort ★★★ i Superor Værelse, som ligger lige ned til den uspolerede, lækre strand i Khao Lak. Her findes to poolområder, og resortet er et godt valg for dig, der rejser som par eller mindre familie og vil bo i rolige og hyggelige omgivelser ved stranden. Desuden er her mulighed for at opgradere til en villa, som har direkte adgang til poolen.

Vejr og klima

Phuket vejr

Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse til Phuket t/r.
  • Skatter og afgifter på fly.
  • 7 nætter på Phuket – Vælg selv hvilket af Top Tours 3 favorithoteller du vil bo på.
  • 5 nætter i Khao Lak på Sudala Beach Resort – Superior Værelse.
  • Daglig morgenmad på alle hoteller.
  • Mulighed for at kombinere, eller forlænge programmet med andre af Top Tours skønne destinationer i Thailand.

Prisen inkluderer ikke

  • Afbestillingsforsikring.
  • Rejseforsikring.
  • Drikkevarer.
  • Drikkepenge.

Gå til toppen af siden