INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Autentisk badeferie i Khao Lak og barfodsluksus på Koh Yao

Kombinationsrejse i Thailand

Med de vidunderlige hvide sandstrande og det smaragdgrønne hav venter et paradis i Koh Yao. Garanteret afslapning på denne afstressende ø-ferie.

In stock
Travel Code
TH-KMB-43

Det kan du glæde dig til

Rejsen starter i Khao Lak ved den smukke Andamanerhavskyst, hvor du bor ved de fine sandstrande med krystalklart vand, smuk natur og en utrolig thailandsk gæstfrihed. Det er det perfekte sted at starte ferien med dejlig afslapning. Her er nemlig knap så travlt, som mange andre områder i Sydthailand. Det er et af de mest rolige og fredelige ferieområder i Thailand med uendeligt lange sandstrande i smukke naturomgivelser.

Tag på opdagelse til Cheow Lan-søen I hjertet af det smukke Khao Sok nationalpark, hvor du kan opleve den smukkeste natur og det smaragdgrønne vand. Du kan også tage en forfriskende dukkert i de smukke omgivelser over og under vand ved Similin- og Surinøerne, som er et rent snorkelparadis og regnes som et af de ti bedste snorkle og dykkersteder i Thailand. Her kan man opleve uberørt natur, kridhvide strande og krystalklart vand med fisk i alle regnbuens farver.

Rejsen sluttes af midt ude i Phang Nga-bugten ved Koh Yao, som er det perfekte sted for dig, der drømmer om at komme på en afslappende og afstressende ø-ferie. Det er et get-away, hvor der rigtig bliver tid til hinanden og livet - og hvor den sidste del af ferien kan sluttes af med manér. Du bor på Paradise Koh Yao, som ikke blot et ophold, men en oplevelse i sig selv. Det er rustik barfodsluksus, når det er bedst. Koh Yao er helt uspoleret, og du kan således se frem til en afslutning på din ferie, hvor du kommer helt ned i gear.

Kort

Dagsprogram

Dag. 1. Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark til Phuket med et flyskifte undervejs.  

 

Dag 2. Ankomst til Phuket og transfer til Khao Lak

Du lander i Phukets lufthavn, hvor din private chauffør venter på dig ved ankomsthallen. Herfra bliver du transporteret direkte til dit hotel i Khao Lak, Sudala Beach Resort, hvor du bor de første 8 nætter i superior værelse, hvor der venter dig en skøn badeferie med masser af afslapning og oplevelser.

 

Dag. 3-9. Badeferie og afslapning i autentiske Khao Lak

Nyd dagene ved hotellets dejlige pool og den fine strand, eller book en tur til de smukke Similan øer, der tilbyder noget af den mest fantastiske snorkling. Khao Lak er omkranset af kilometerlange strande, og her råder en helt unik og rolig atmosfære, som indbyder til afslappende strandliv. Hotellet har har en god placering i den centrale del af Khao Lak med masser af lokale restauranter, der serverer sublim thai-mad til småpenge.

Om aftenen foretrækker de fleste at spise ved en af de mange restauranter ved den hyggelige vej, der løber parallelt med kysten.

Hotellet ligger altså perfekt – uanset om du vil opleve byen eller slappe af ved stranden. Om aftenen anbefaler vi et besøg til Bang Niang markedet, som er det største og bedste natmarked i Khao Lak, og ligger tæt ved hotellet.

 

Dag. 10. Videre til ø-ferie og rustik barfodsluksus på Koh Yao Noi

Du bliver hentet af en chauffør på hotellet i Khao Lak og transporteret til Phuket Marina Yachtclub, hvorfra du sejler med speedbåd til Paradise Koh Yao. Allerede ved indsejlingen og første øjekast mod stranden, klipperne, jungelandskabet, kan man fornemme at dette sted er noget særligt.  Her bor du 4 nætter, og giver dig mulighed for at nyde en rustik luksus barfodsferie I de smukkeste rammer. Resortet er romantisk, smukt og naturbygget med en pragtfuld beliggenhed, lige ved den private strand og bugt. Her er infinity pool med de smukkeste udsigter over de mange små omkringliggende ø-områder. Opholdet er godt til alle aldre, uanset om du rejser som single, par eller familie.

 

Dag. 14. Hjemrejse

Efter en skøn rejse i Krabi og på Koh Yao, går turen hjemad. Du bliver sejlet til Phuket Marina Yachclub, hvor du bliver transporteret den korteste vej til Phukets lufthavn, hvorfra du med en enkelt mellemlanding/flyskift, flyver hjem til Danmark

Indkvartering

Du bor de først 8 nætter på Sudala Beach Resort ★★★ . Her hersker der en meget afslappet feriestemning med et skønt og fredeligt poolområde. Her holder du ferie i dejlige, elegante grønne omgivelser, hvor du kan nyde feriedagene ved den smukke strand.

På Koh Yao Noi bor du 4 nætter på Paradise Koh Yao ★★★★+ . Her kan du rigtig nyde en rustik luksus barfodsferie I de flotteste omgivelser. Resortet er romantisk, smukt og naturbygget med en pragtfuld beliggenhed, lige ved en privat strand og bugt. Resortet har infinity pool med udsigt over de små omkringliggende ø-områder. Opholdet er godt til alle aldre, om du rejser som single, par eller familie.

Du kan også vælge at kombinere, eller forlænge programmet med andre af Top Tours' skønne destinationer i Thailand, blandt andet Phuket, Krabi Phi Phi, Koh Lanta, Koh Mook, eller Koh Samui.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Autentisk badeferie i Khao Lak og barfodsluksus på Koh Yao
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Phuket t/r med 1 flyskift
  • 8 nætter på Sudala Beach Resort i Khao Lak
  • 4 nætter på Paradise Koh Yao
  • Morgenmad alle dage på alle hoteller
  • Speedbåd t/r Paradise Koh Yao
  • Alle transfers t/r

Gå til toppen af siden