INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

18 dages eventyr på gudernes ø Bali og koraløen Gili

Kombinationsrejse i Indonesien

18 dage/16 nætters eventyr på Bali og Gili. Skøn kombinationsrejse til dejlige strande, spændende kultur og koralrev i verdensklasse.

In stock
Travel Code
ID-KMB-18

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

18 dages eventyr på gudernes ø Bali og koraløen Gili
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer
Alt dette er inkluderet:
Flyrejse med en mellemlanding til Bali t/r inkl. al forplejning ombord.
Ved ankomst til Bali køres I til Ubud, hvor I bor 4 nætter på Pertiwi Resort i deluxe værelse.
Ubud ligger en god times kørsel fra lufthavnen og er Balis hjerte med de mange hyggelig markeder, risterrasserne og "Monkey Forrest", som byder på smukke naturoplevelser.
Hotellet ligger i gå-afstand til byen og er bygget i fin balinesisk stil.

Efter 4 nætter i Ubud køres til lufthavnen og der flyves til Lombok, herfra tager turen ca 20 min med båd, så ankommer I til øen, hvor biler er skiftet ud med hestekærrer og havskildpadderne ligger i havet lige ud fra stranden.
I bor 4 nætter på Vila Ombak i superior lumbung terrace. Resortet ligger direkte til stranden, hvor der også er små restauranter. Går I langs stranden ligger der små hyggelige restauranter og byen kan I gå til på 20 min, eller tage en hestekærre.
Efter 4 dage på Gili trawangan går turen til nabo-øen Gili Meno. Det tager kun 15 min at sejle, og her skal I bo på Seri Resort i garden suite. Gili Meno er mindre besøgt, og mere fredelig. Langs stranden ligger små restauranter side om side med de mange dykkercentre.
Efter endt ophold på Gili Meno går turen retur til Bali med båd og fly. I checker ind på Swiss Bel Watu Jimbar hvor I bor de sidste 4 nætter i deluxe poolview eller deluxe jacuzzi værelse. I bruger de sidste 4 nætter, inden hjemrejse til afslapning, strand og det sidste shopping.

Priserne er pr. person v/2 personer

Priser og perioder:

05/01 - 15/06 2021 fra kr. 13.998
16/06 - 31/08 2021 fra kr. 17.998
01/09 - 30/11 2021 fra kr. 13.998


Ønsker I at bo de sidste 4 nætter i Sanur direkte til stranden kan Sanur hotellet skiftes ud med Puri Santrian i superior værelse for kr. 1.200 pr person.


Tilbuddet gælder så længe pladser haves.

OBS - Gili øerne har generelt få værelser, så vi anbefaler, at bestilling på de små øer gøres i god tid.

Gå til toppen af siden

Loading...