INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Komandoo Island Resort ★★★★+

Maldiverne

Oplev Maldivernes perfekte omgivelser på dette romantiske og luksuriøse resort. Nyd palmernes svejen ved din egen private villa og spis middag undervanden i selskab med Maldivernes farverige fisk.

In stock
Travel Code
MV-H-12

Indkvartering

Det luksuriøse resort Komandoo Island Resort garanterer jer en afslappende og romantisk ferie. Hotellet er beliggende på en lille ø omringet af det klareste vand, der er lige til at hoppe i. Øen er præget af palmer og træer, der sammen giver jer den eksotiske stemning, der ellers kommer så let til en, når man befinder sig på en tropisk ø i Det Indiske Hav. Øen nås fra Malé med en 40 minutters flyvetur i vandflyver, hvorfra du kan nyde udsigten over det smukke øhav, I nu skal holde ferie i. Restortet er kun for voksne og der er derfor masser af ro og fred til romantik - og resortet er også en oplagt mulighed for bryllupsrejser eller en afslappende getaway med vennerne.

Hotellet tilbyder en række villaer, der alle lader jer komme helt ned i gear i de mest afslappende omgivelser. Når sulten skal stilles kan I bevæge jer hen til et af hotellets restauranter. Der er en restaurant der tilbereder internationale retter, en der fokuserer på seafood og slutteligt er der en helt unik undervandsrestaurant, hvor I kan nyde jeres mad i selskab med havets fisk, der livligt svømmer omring undervandsglasset. Ønsker I tilgengæld at trække jer tilbage og kun nyde hinandens selskab, er der også mulighed for private dining, hvor fx I kan få et bord på stranden, ved jeres villa, i vandkanten eller en romantisk middag omringet af fakler og lys.

Resortet tilbyder en lang række aktiviteter - tag fx på et dykke- eller snorkeling eventyr, få en massage i det dejlige spaområde, benyt fitnessfaciliteterne eller lån en sejlbåd eller et paddleboard. Derudover har hotellet også en fin infinitypoo med en perfekt udsigt over det krystalklare vand.

 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Komandoo Island Resort ★★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden