INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Koh Yao Yai Village Resort ★★★

Koh Yao Yai - Thailand

Nyd ferien på et dejligt resort med den smukkeste beliggenhed. Slap af på et mindre resort med privat strand. Her er en utrolig solnedgang og en romantisk stemning. Et hotel I aldrig vil glemme.

In stock
Travel Code
TH-H-KY-52

Indkvartering

Tag på en dejlig ferie i Thailand med base på den eksotiske ø Koh Yao Yai. Her vil i bo på det lækre hotel Koh Yao Yai Village Resort, som står klar med forkælelse og skønne oplevelser. Resortet er nyt og er et af de få, der findes på denne meget lidt turistede ø. Det er bygget af naturens egne materialer og ligger på en lang, privat strand med udsigt over Phang Nga bugten.

Resortet har en stor pool, hvorfra udsigten kan nydes over de små øer i området. En mere eksotisk udsigt finder I ikke til jeres afslappende ferie. Derudover har hotellet et bibliotek med gratis internet, spaafdeling og to restauranter som serverer Thai mad og retter med frisk og delikat fisk.

Alle bungalows er individuelt indrettede i hyggelig thaistil. De er store og med stor privat terasse. De indeholder alle køleskab, tv, kaffe/the faciliteter, delvist udendørs badeværelse samt aircon. Der er god plads mellem bungalowene, så der er massere af privatliv på den tropiske ø.

Resortet tilbyder forskellig ture - blandt andet fisketure med lokale fiskere, hvor fangsten tilberedes af resortets kok til aftensmad. Derudover kan i komme på kokkeskole, snorkelture, besøg i de lokale landsbyer og meget mere.

Koh Yao Yai Village er et hyggeligt resort der gerne vil tilbage til det, som Thailand var for 20 år siden. Her vil I opleve et gæstfri staff, afslapning og lokalbefolkningen tæt på.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Koh Yao Yai Village Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden