INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Koh Mook Sivalai Beach Resort ★★★+

Koh Mook - Thailand

Kom helt ned i gear når du besøger Koh Mooks skønneste resort, der er en oase af ro og skønhed med stand og hyggelige villaer til alle sider.

In stock
Travel Code
TH-H-MK-53

Indkvartering

Drømmer du om et ægte getaway til hvide sandstrande og turkis blåt vand er Sivalai Beach Resort stedet for dig. Resortet er beliggende på spidsen af en landtange og med 48 villaer spredt langs stranden i den tropiske have.

Koh Mook er en rigtig tropeø, der indbyder til total afslapning i de skønneste omgivelser. Poolen er beliggende direkte til stranden, med børne pool og jacuzzi, samt restaurant/bar ved stranden hvor der både serveres velsmagende thai-mad men også europæisk inspireret mad. Men der er også mulighed for at komme ud og opleve lidt af den pompøse thailandske natur. Her arrangerer resortet fisketure, øhopturer og udflugt til den smukke Emerald Cave. 

Resortet har 6 forskellige slags villaer, både standard, familievenlige og superior. Nogle af dem beliggende ved stranden og andre ved tropiske haver. På denne eksotiske lille oase, tager det ikke mange skridt fra din bungalow, før du står med fødderne i det bløde sand. Alle Bungalows en balkon eller tearesse, hvor der også er mulighed for at dase i skyggen og nyde de billedskønne omgivelser og den afslappende atmosfære. Villaerne er indrettede i hyggelig thai-stil, og udstyret med tv, aircondition, minibar, morgenkåbe m.m. Ved ankomst får du en lækker, eksotisk frugtkurv. 

Faciliteter & aktiviteter:

  • Pool
  • Jacuzzi 
  • Restaurant med udsigt over stranden
  • Bar
  • Loungeområder og hængekøjer på stranden
  • Cykeludlejning 
  • Kajak udlejning

Bestil

Send rejseforespørgsel

Koh Mook Sivalai Beach Resort ★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden