INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Koh Mook Sivalai Beach Resort ★★★+

Koh Mook - Thailand

Kom helt ned i gear når du besøger Koh Mooks skønneste resort, der er en oase af ro og skønhed med stand og hyggelige villaer til alle sider.

In stock
Travel Code
TH-H-MK-53

Indkvartering

Drømmer du om et ægte getaway til hvide sandstrande og turkis grønt vand er Sivalai Beach Resort stedet for dig. Resortet er beliggende på spidsen af en landtange og med de 48 villaer spredt langs stranden i den tropiske have.

Her er ikke meget andet at tage sig til end at nyde havet og de skønne omgivelser. Her er pool beliggende direkte til stranden, med børnepool og jacuzzi, samt restaurant/bar ved stranden hvor der serveres dejlig thai-mad og internationale retter.

Der kan lånes cykler på resortet hvis I ønsker at cykle en tur til den lille lokale by, som er 2 km væk, eller resortet kan arrangere fisketure, ø-hop eller udflugt til smaragdgrotten.

Villaerne er indrettede i hyggelig thai-stil og med stor terrasse hvor udsigten kan nydes fra. Villaerne har alle tv, aircon, køleskab mm - her er gratis Wi-Fi i fællesområderne.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sivalai Beach Resort
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...