INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Koh Jum Beach Villas ★★★★

Koh Jum - Thailand

På alle måder et lækkert luksus-resort, med flere priser for bæredygtighed i baggagen.

In stock
Travel Code
TH-H-KJ-25

Indkvartering

Koh Jum Beach Villas strækker sig i en længde over 700 m direkte til Golden Pearl Beach' fine sandstrand og hvor de 19 villaer ligger spredt i en smuk, frodig have med et farvehav af eksotiske planter og sommerfugle.

Her kan I bo hvis I er to der rejser sammen, eller en større familie der ønsker at bo sammen - Resortet har villaer med 1 - 5 soveværelser, mange af dem med privat pool og alle med udsigt til vandet og den betagende solnedgang over Phi Phi National Marine Park. Kun de bedste materialer er brugt og der er kælet for alle detaljer i de lækre villaer. Udover det er alle villaerne udstyret med Wi-Fi, kaffe & the, aircondition, terasse eller balkon. 

Resortets restaurant tilbyder meget veltilberedte retter og lækre drinks der kan nydes mens solen går ned med Phi Phi øerne i baggrunden. Langs stranden ligger der også et par smårestauranter hvor det er billigere at spise.

Her er en pool med udsigt til stranden og I kan bruge tiden med vandsport, beach volley eller et besøg i den lækre spa-afdeling hvis I altså ikke vælger at blive på jeres egen terasse med en god bog og en fantastisk udsigt.

Et utroligt lækkert Island-escape venter jer når I besøger Koh Jum Beach Villas.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Koh Jum Beach Villas ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden