INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Khao Lak Sunset Resort (Adult Only) ★★★

Khao Lak - Thailand

Oplev den tropiske stemning på det skønne Khao Lak Sunset Resort. Med sin placering direkte på stranden, er der lagt op til en afslappende ferie med strand, pool og eksotiske omgivelser.

In stock
Travel Code
TH-H-KK-62

Indkvartering

Når ferien går til Khao Lak Sunset Resort, kan du se frem til at slappe af på en privat sandstrand nær den grønne, tropiske skov. Det 3-stjernede hotel er indrettet i thailandsk stil og de store, rummelige værelser har alle air-conditioning, TV, køleskab m.m. Du kan vælge mellem flere forskellige værelser, når du holder ferie på Khao Lak Sunset Resort - herunder Standard Room og Premier Room, som alle er lokaliseret i hovedbygningen af hotellet. Ønsker du en tropisk udsigt til enten stranden eller bjergene, er værelsesmulighederne Premier Room og Classic Room noget for dig. Da hotellet er placeret lige ved den dejlige strand, har de fleste af hotellets værelser helt eller delvist havudsigt.

Når sulten melder sig, kan du nyde et lækkert måltid i hotellets restaurant, Kluay Mai Restaurant & Bar. Her kan du nyde det bedste af østlig og vestlig gastronomi imens du beundrer de tropiske omgivelser. Derudover serveres der kreative og lækre drinks og et bredt udvalg af vine.

Når du trænger til at komme helt ned i gear, tilbydes der også thai massage på stranden. Der er således også swimmingpool med tilhørende liggestole og parasoller, transfer service, motorcykel udlejning m.m.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Khao Lak Sunset Resort (Adult Only) ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden