Karen Blixen Camp 

Karen Blixen Camp ligger ved bredden af den livgivende Mara-flod og er en oase i den fantastiske natur som Masai Mara byder på.

Fra campens soldæk er der frit udsyn til floden og ofte ses flodheste, zebraer, elefanter og andre dyr som kommer til bredden og drikker. Omkring campen er det stationeret masaier så man kan færdes frit i området.


Dagene bruges i campens veludstyrede 4 x 4 safaribiler med kyndige guider, eller til fods med naturvejledere. Det er også muligt at booke luftballon-safari hjemmefra.


Om aftenen serveres lækre retter i restauranten og der kan nydes en kølig drink efter middagen omkring bålet. Restauranten serverer lækre lokale og internationale retter, og ud over dejlig mad er der sørget for alt hvad rejsende kan ønske sig af et luksus-safari ophold: swimmingpool, mulighed for massage og skønhedsbehandlinger,  trådløst wifi og lounge/bar.


Her er ialt 22 luksuriøse telte, som alle er bygget på solidt trædæk med veranda hvorfra der er frit udsyn til floden og savannen. Teltene er, som resten af lejren, indrettet i smuk afrikansk stil med brændte farver og massive møbler. Her er stort badeværelse og udendørs, afskærmet brus med sol-opvarmet vand. Campens solpanel sørger for at der er strøm 24 timer i døgnet.


Det er muligt at få en eller to ekstra senge i teltet til børn under 12 år.
 

Campen, som er tilknyttet Ree Safaripark, har igennem årene vundet priser for deres bæredygtighed og gør et stort arbejde for bevarelsen af dyrelivet her, og for den lokale befolkning i kraft af uddannelsesmuligheder og energivenlige installationer og Karen Blixen Camp Trust.

Klik her og se eksempel på pakkerejse der inkluderer Karen Blixen Camp.

 

Hotel information

http://www.karenblixencamp.com/

Mexico - Badeferie i skønne Tulum

DestinationMexico
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed9 dage
PrisFra 14.275kr.

Orientens perle Dubai, fantastiske safarioplevelser og bountyferie på Mauritius

DestinationKenya
Gyldig fra01-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed15 dage
PrisFra 31.998kr.

Singapore, Australien og Bali på en rejse

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed17 dage
PrisFra 17.700kr.
Se alle tilbud