Loading...

Kenya

Eventyrlige Kenya

Kenya har mange fantastiske scenerier, fra næsten ørken til tropiske skove, irgrønne savanner og Det Indiske Oceans azurblå hav.

Dyreliv og smuk natur

De fleste vælger Kenya for at opleve dyrelivet, og dyrelivet er virkelig fantastisk. Landet grænser op til Tanzania i syd, kun adskilt af Mara floden hvor man hvert år fra slut juni - september kan blive vidne til Great Migration hvor millioner af gnuer og zebraer krydser floden i søgen efter frisk græs.

Men også de andre af årets måneder byder på store safari-oplevelser og her er en overflod af elefanter, flodheste, kattedyr som løver og leoparder samt et meget rigt fugleliv. Nyd de storslåede naturoplevelser på et par dages safari og slut ferien af ved Mombasa-kysten eller på en af øerne i Det Indiske Ocean med en dejlig badeferie.

Det kenyanske folk er gæstfrit og interesseret. Det, kombineret med den lille tidsforskel og det rige dyreliv, gør Kenya til et attraktivt rejsemål.

Læs mere
View as Grid List

1 Item

per side
Kombinationsrejse i De Arabiske Emirater og Østafrika

Tre meget forskellige destinationer på samme rejse - storbyophold i pulserende Dubai, fly-in safari på Karen Blixen Camp i Masai Mara og badeferie på eksotiske Mauritius.

Start ferien med shopping, sightseeing og ørkenture, fortsæt i luksus-safaritelte med flodhestene som nærmeste naboer og slut af på smukke Mauritius med en dejlig strandferie.

  • Ingen dato sat
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel

Fakta om Kenya

Indbyggere og størrelse: 44 mio fordelt på 582.640 km2


Visum: Der kræves visum til Kenya, det købes ved ankomst og koster USD 50 pr person. Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst.


Vaccinationer: Vi anbefaler altid at egen læge kontaktes for de seneste opdateringer, men hepatitis a, stivkrampe og gul feber er gode at have. Malaria medicin er også tilrådeligt. Brug desuden forebyggende mod myggestik.
Det er vigtigt at jeres vaccinationsattest medbringes hvis I skal videre til en anden destination.


Klima: Kenya ligger ved ækvator, så der er ikke decideret vinter og sommer. Der er regntid og tør-tid, men selv i regntid er der tale om korterevarende, kraftige byger. Det meste regn falder i april - maj, det er også de varmeste måneder.
Temperaturen svinger ikke så meget over året, og ligger ved kysten omkring 30 grader og i Masai Mara omkring 24 grader. Morgenerne på savannen kan være kølige (ned til 10 grader), så husk varmt tøj hvis i skal på safari.


Sprog: Mange dialekter, men swahili og engelsk er hovedsprogene.


Religion: Mange forskellige, men størstedelen er romersk-katoliske


Valuta: Kenya Shilling (KES). Se den aktuelle valutakurs her.

Læs udenrigsministeriets rejsevejledning til Kenya her:
Rejsevejledning - Kenya