INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Kata Sea Breeze Resort ★★★

Phuket - Thailand

Kata Sea Breeze er det perfekte resort for familier med både store poolområder, filmaftener under åben himmel og et bredt udvalg af kulinariske oplevelser.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-3

Indkvartering

Kata Sea Breeze Resort er beliggende centralt, og har kun få minutters gang til både bylivet og Kata Beach, som er en af Phukets populæreste strandområder.

Resortet er perfekt for familier, og har to store pool områder, en børnepool og en pool med tilhørende bar til de voksne. Foruden er her fyldt med gode faciliteter; fitnesslokale, Wi-Fi, Kids Club, spa & wellness, og diverse restauranter og barområder, som tilbyder noget til enhver smag og serverer både internationale retter og thailandske specialiteter. Hotellets hyggelige have er til fri benyttelse, og der vises ofte film på storlærred om aftenen under den åbne stjernehimmel.

Resortet har intet mindre end 330 værelser og suiter, som alle er i moderne thaistil. De er alle med udsigt mod pool områderne, og har udover faciliteter som:

  • Aircondition
  • TV
  • Deponeringsboks
  • Te- og kaffefaciliteter
  • Privat balkon eller terasse
  • Hårtørrer

Kata Sea Breeze Resort er derfor et godt udgangspunkt for at børnefamilier kan udforske Kata og Phuket på bedste vis.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Kata Sea Breeze Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden