Karen Blixen Camp og skønne koraller på Chale Island

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Kenya
 • Gyldig fra
  01-11-2020
 • Gyldig til
  30-11-2021
 • Varighed
  11 dage
 • Overnatning
  Lodge
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 25.998Kr.
Den ultimative oplevelsesrejse - Safari i Masai Mara på Karen Blixen Camp og badeferie på uspolerede Chale Island.
Start ferien i luksus-safaritelte med flodhestene som nærmeste naboer og slut af på den uspolerede Chale Island ud for Kenyas kyst hvor farvestrålende koralrev venter jer direkte fra stranden.


Karen Blixen Camp ligger midt i Masai Mara, ved bredden af floden og her får I alle de store safari oplevelser lige omkring campen. I behøver derfor ikke bruge lang tid til at køre for at opleve dyrene.

En dag på campen forløber med morgenvækning af masaierne ved jeres telt som serverer kaffe, the eller kakao, så I er klar til at køre ud på jeres første safari kl 06.30. I kører i åbne biler med plads til 6 personer og alle har "vinduesplads" under turen.

Allerede når I forlader campens område mødes I af giraffer, hyæner, geparder, vortesvin m.m. og I kører små 3 timer i området (forskellige steder hver gang) inden I returnerer til campen, for at spise en lækker morgenmad med udsigt over floden hvor flodheste og krokodiller ligger.

Formiddagen bruges til afslapning: ved poolen, i teltet med en god bog, med en gang massage eller med Miss Purity som underviser i perlehåndværk. Der spises en dejlig frokost (a la carte) inden I om eftermiddagen kan komme på walking-tour, besøge en masai landsby, eller et af projekterne der er tilknyttet campen for at styrke de lokale.

Kl. 16 kører I ud i safaribiler igen et par timer. Guiderne er dygtige til at finde dyrene, så I kan være sikre på at få set det hele, og måske være heldige at se en løve eller gepard jage.
Efter safarien tændes der op i lejrbålet og der kan nydes en sundowner, kigges billeder og sammenlignet oplevelser inden der serveres en lækker middag (a la carte).

Når I er klar til at gå til ro, følges I til teltet af en masai.
 

Inkluderet i rejsen:
 • Flyrejse med rutefly Kastrup - Nairobi  // Mombasa - Kastrup inkl. al forplejning
 • Fly fra Nairobi til Mara north t/r (OBS kun 15 kg. baggage)
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly
 • 4 nætter på Karen Blixen Camp med all-inclusive, safari 2 gange om dagen, sundowner, bushbreakfast m.m.
 • All-inclusive alle dage i Kenya
 • 5 nt på Chale Island Resort
 • Conservancy Fee i Masai Mara
 
   
Ikke inkluderet:
 • Drikkepenge til guide på Karen Blixen Camp (ca. 8 USD pr. person pr. dag)
 • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
 • Rejse- og sygdomsafbestillingsforsikring
 • Ekspeditionsgebyr (kr. 195,-) pr. ordrebekræftelse
 • Evt. tur til Marafloden:
I månederne juli - september er det muligt at komme til Mara floden, og (måske) se migrationen når flere hundredetusinde gnuer og zebraer krydser floden for at finde grønnere græs. I er afsted hele dagen og entré til nationalparken koster USD 80 pr. voksen i tillæg (ikke andre tillæg)
 

Priser og perioder:

01/11 - 30/11 2020 fra kr. 25.998
Ring for priser over jul og nytår
05/01 - 28/02 2021 fra kr. 26.498
01/03 - 31/05 2021 fra kr. 25.998
26/06 - 31/07 2021 fra kr. 27.998
01/08 - 31/10 2021 fra kr. 26.998

Det er muligt at forlænge eller ændre på opholdene:
- Tilkøb ekstra nætter på Karen Blixen Camp
- Tilkøb 1 nat i Nairobi og besøg Karen Blixen museum og elefantbørnehjem
- Forlæng jeres ophold på Chale Island, eller tage et storby stop i Doha eller Dubai på vej ud eller hjem.
 

Rejsens indhold:

Dag 1: Afrejse fra Kastrup mod Nairobi

Dag 2: Ved ankomst til Nairobi afhentes I af guider fra Karen Blixen camp som kører jer til Wilson lufthavn, hvorfra I flyver til Masai North Airstrip. Turen tager ca. 45 min. og I flyver over store dyreflokke og smukke landskaber undervejs. Ved ankomst til Airstrip venter jeres guide, som oftest er ham der følger jer de næste dago på safari.
Bliv ikke overrasket hvis der i kanten af air-strippen, står giraffer eller elefanter - det er her de bor.
Turen i safaribil til campen tager ca. 30 min. I vil undervejs allerede møde mange af dyrene som sekretærfugle, zebraer, gnuer og mange andre dyr. Ved ankomst er der in- check i telt og afhængig af hvornår I ankommer, vil I kunne komme på eftermiddagssafari inden middag.

Dag 3 - 5: Dagene følger programmet med safari 2 gange om dagen, lækre måltider og afslapning.
I jeres ophold er inkluderet alle måltider, snacks, kaffe, the, sodavand, vand, lokal vin og øl samt enkelte drinks (andre kan købes). Der er wi-fi af svingende kvalitet i basecamp.
Derudover er der bush-breakfast den ene dag, samt sundowner drinks på savannen en eftermiddag.

Dag 6: Efter morgenmad går turen ,med safari undervejs, til Mara North Airstrip og jeres fly som tager jer via Nairobi til Diani. Herfra afhentes I af Sands at Chale Resort og paradis møder jer ved indsejlingen til den lille, private og uspolerede koralø som kun ligger 600 m fra fastlandet, men er en hel anden verden.
I bor i et af resortet 60 værelser og har halvpension inkluderet (helpension eller all-inclusive kan tilkøbes)

Se video fra Chale Island her

Dag 7 -10: Nyd de smukke omgivelser, snorkel ved koralrevet, tag et prøvedyk, sejl i kano gennem mangroven eller gå på opdagelse på jeres "egen" ø som er 800 m bred og 1.200 m lang. her finder i frodig natur, smukke klippeformationer, sommerfugle, aber og et utal af smukke fugle.

Dag 11 : I kan nyde formiddagen, en sidste snorkeltur og frokost på resortet inden turen går til fastlandet og Mombasa lufthavn hvorfra I flyver mod Kastrup med 1 flyskift.

Dag 12: Ankomst til Kastrup med masser af opevelser i baggagen.
 

Kontakt os for muligheder samt børnepriser på toptours@toptours.dk, tlf. 70 201 208 eller benyt nedenstående link for et uforpligtende tilbud.

F4350/FS5050/1109IL