INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Kacha Resort & Spa ★★★

Koh Chang - Thailand

Flot strandhotel midt på White Sand Beach på Koh Chang, hvilket gør stedet ideelt til solbadning, diverse aktiviteter i havet og nyde det omkringliggende pulserende liv.

In stock
Travel Code
TH-H-KC-38

Indkvartering

I hjertet af Koh Changs smukkeste strand, White Sand Beach, finder du det skønne Kacha Resort & Spa. Beliggende med næsen i vandskorpen, får du her en fantastisk udsigt over strand og hav. Lokationen gør resortet perfekt til dig som ønsker en ferie fyldt med solbadning og vandaktiviteter.

Foruden at være Koh Changs længste og bedste strand byder White Sand Beach også på promenader af butikker, restauranter og barer, hvor der om aftenen summer af liv og aktivitet.

Resortet har to pool områder, med børnepools og en underholdende vandrutsjebane, som er tilgængelig for alle barnlige sjæle. Pool områderne huser begge hver deres bar, og du kan på resortet også finde Kacha Restaurant, som sørger for at der er lækre måltider til rådighed til dig hele dagen.

Trænger du til at afveksle stranddagene, er der mulighed for en tur i fitnesscenteret, tage en omgang karaoke, spille billard eller nyde en af de mange spabehandlinger som du finder hos Majesty Spa.

Med sine 194 værelser er der masser af plads. Der er flere forskellige værelsestyper at vælge imellem, så der er noget der falder i lige din smag. Overordnet er resortet delt op i to dele – Hillside Wing, tæt ved poolen og Seaside Wing tæt ved havet.

 

Hillside Wing værelser med udsigt til områdets idylliske bjerge og resortets pool område. Alle værelserne har privat altan eller terrasse, samt aircondition, minibar, te- og kaffe faciliteter og gratis Wi-Fi. Badeværelset er udstyret med tøfler, håndklæder, hårtørrer og nødvendige toiletartikler

Hillside Deluxe Building Room:

40 m2. Kan rumme 2 personer.

Hillside Family-, Hillside Junior- og Hillside Grand Suite:

Værelsestyperne er 80, 95 og 110 m2, de nyder alle af samme gode faciliteter som ovenstående, bare i en mere luksuriøs udgave. Family Suiten indeholder 2 dobbeltsenge og 2 badeværelser. Junior Suiten har kun en enkelt king size seng, men her får du ovenikøbet et smukt badeværelse med jacuzzi og en stor altan med et lækkert afslappende loungesæt. Grand suite tilbyder en endnu større jacuzzi og masser af rum at boltre sig og nyde ferien på.

 

Seaside Wing

Seaside Deluxe Building Room

40 m2 velindrettet værelse med balkon, tæt på stranden. Her er de samme faciliteter som Hillside Deluxe, blot tættere på stranden.

Deluxe Chalet og Beachfront Chalet:

Værelsestyperne er her 40 eller 50 m2 og tilbyder samme faciliteter som de resterende værelser. En ting er dog til forskel, hvilket er at du her bor i opdelte ”hytter”. Du befinder dig altså mere afsides fra de andre gæster og har hermed mulighed for en mere privat og rolig ferie.

Seaview Deluxe Villa og Seaview Deluxe Pool Villa:

Nyd havudsigten fra din Deluxe Villa. I sidstnævnte får du privat pool til fri benyttelse. Villaerne er hhv. 50 m2 og 150 m2.

Seaside Junior Suite og Deluxe Villa:

Udsigt til haven og tæt på stranden. Du får tilmed en dejlig, møbleret terrasse.

Deluxe Beachfront Pool Villa Suite:

Den mest luksuriøse villa på resortet. 220 m2 ren luksus, lige ved stranden og med privat pool. Her kan du virkelig slappe af og nyde ferien i private omgivelser.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Kacha Resort & Spa ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden