INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa ★★★★★

Khao Lak - Thailand

Luksus, afslapning og den smukkeste sandstrand er stikordene for dette 5-stjernede hotel. Her kan du nyde det bedste af Khao Lak på den perfekte strandferie i de eksotiske omgivelser.

In stock
Travel Code
TH-H-KK-60

Indkvartering

Et ophold på JW Marriott Khao Lak Resort & Spa er en luksuriøs oplevelse, der virkelig er prikken over i’et på din ferie til Thailand. Du finder hotellet i Khao Lak ved den kridhvid sandstrand Phang Nga, hvor det azurblå vand og de eksotiske omgivelser bidrager med en tropisk og afslappende stemning. Her kan du komme helt ned i gear og supplere med sjove eller afslappende aktiviteter.

Hotellet er nyrenoveret i en moderne og lys stil, med alt hvad du kan forvente af et 5-stjernet hotel – inklusivt 10 restauranter og barer, spaområde, wellness terapi, tennisbane, og fitnessfaciliteter. Der er også gode muligheder for børn i form af legerum og vandrutsjebaner. De mange forskellige restauranter tilbyder hver især mad præget af forskellige nationaliteter – her iblandt fra de japanske, italienske, og thailandske køkkener. Der er en række forskellige værelser tilgængelige, så hvad end du drømmer om et værelse med direkte pool adgang, en fin udsigt over lagoonen eller et ekstra soveværelse, er der noget for dig.

Hvis du har et værelse med direkte adgang til pool, kan du glæde dig til at opleve, at hotellets medarbejdere sejler rundt med den såkaldte Coconut Boat Service og serverer friske kokosnødder, som du kan nyde i varmen.

Glæd dig til at holde en luksuriøs strandferier med udsigt til palmer, vandfald og et helt utroligt velindrettet hotel.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Marriott Khao Lak Resort
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...