INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa ★★★★★

Khao Lak - Thailand

Luksus, afslapning og den smukkeste sandstrand er stikordene for dette 5-stjernede hotel. Her kan du nyde det bedste af Khao Lak på den perfekte strandferie i de eksotiske omgivelser.

In stock
Travel Code
TH-H-KK-60

Indkvartering

Et ophold på JW Marriott Khao Lak Resort & Spa er en luksuriøs oplevelse, der virkelig er prikken over i’et på din ferie til Thailand. Du finder hotellet i Khao Lak ved den kridhvid sandstrand Phang Nga, hvor det azurblå vand og de eksotiske omgivelser bidrager med en tropisk og afslappende stemning. Her kan du komme helt ned i gear og supplere med sjove eller afslappende aktiviteter.

Hotellet er nyrenoveret i en moderne og lys stil, med alt hvad du kan forvente af et 5-stjernet hotel – inklusivt 10 restauranter og barer, spaområde, wellness terapi, tennisbane, og fitnessfaciliteter. Der er også gode muligheder for børn i form af legerum og vandrutsjebaner. De mange forskellige restauranter tilbyder hver især mad præget af forskellige nationaliteter – her iblandt fra de japanske, italienske, og thailandske køkkener. Der er en række forskellige værelser tilgængelige, så hvad end du drømmer om et værelse med direkte pool adgang, en fin udsigt over lagoonen eller et ekstra soveværelse, er der noget for dig.

Værelsestyperne du kan vælge imellem, er som følgende:

Deluxe Lagoon Pool View

Her er plads til op til 3 personer. Der er en sovesofa samt 1 King Bed eller to Single senge. Her er både badekar og brusebad og en nydelig udsigt til poolen.

Deluxe Lagoon Pool Access

Her har du yderligere direkte adgang til poolen.

Family Lagoon Pool Access

Ideelt når du rejser med familien. Her er 4 senge, direkte adgang til poolen og masser af plads.

Duplex Suite

Suiten er på første sal og du kan derfor nyde en smuk udsigt til lagoonen og den tropiske have. Du kan glæde dig over at have to badeværelser, en stor king sized seng og en balkon.               

Executive Suite

Denne suite er præget af smukt, mørkt træ der giver et eksklusivt udseende. Med hele to balkoner, spiseområde, stue, walk-in closet og meget mere, kan du virkelig bo lækkert på din ferie.

Two Bedroom Suite

I denne suite er der masser af plads. Med store fællesområder, kan du være sikker på at du ikke kommer til at mangle plads, når du rejser i en gruppe af 6 personer. Her får du udsigt til poolen, privat balkon 3 badeværelser og meget mere.

Hvis du har et værelse med direkte adgang til pool, kan du glæde dig til at opleve, at hotellets medarbejdere sejler rundt med den såkaldte Coconut Boat Service og serverer friske kokosnødder, som du kan nyde i varmen.

Glæd dig til at holde en luksuriøs strandferier med udsigt til palmer, vandfald og et helt utroligt velindrettet hotel.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden