INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Jambuluwuk Oceano Resort ★★★★

Gili Trawangan

Oceano Jambuluwuk er et hyggeligt resort med den helt rigtige beliggenhed - direkte til stranden tæt ved hvor havskildpadderne holder til, og 10 min. gang langs stranden til centrum.

In stock
Travel Code
ID-H-GT-20

Indkvartering

Beliggende på den nordlige del af Gili Trawangan, omringet af frodige kokostræer, skinnende blåt hav og gyldent sand finder du Jambuluwuk Oceano Resort. Det er det perfekte getaway, med ferieboliger som alle har private terrasse med udsigt til den skønne have eller det smukke hav.

Resortet har to skønne poolområder med pool bar, en skøn kaffebar, restaurant på stranden, en dejlig stor grøn have, beachvolley bane, og mange flere faciliteter. Som gæst har du fri mulighed for at låne cykler, som er den perfekte måde at komme rundt på den motorfri ø. Gili Trawangan byder f.eks. på et stort udvalg af snorkel og dykkercentre, fantastiske strande og et godt mix af turisme og lokal kultur.

 

Indkvartering

Her er intet mindre end 95 værelser, som alle er beliggende i små og hyggelige huse og indrettet med moderne faciliteter. Vælg i mellem 7 forskellige værelsestyper, som er alt mellem 35-100 m2.

  • Superior Garden – 35 m2
  • Superior Lumbung – 35 m2
  • Deluxe Garden – 45 m2
  • Deluxe Lumbung Premier – 50 m2
  • Family Suite – 65 m2
  • Premier Beachfront Suite – 75 m2
  • Private Villa with Private Pool – 100 m2

Alle værelserne er inspireret af de traditionelle villaer på Lombok og er udstyret med egen kaffe- og te faciliteter, deponeringsboks, TV, hårtørrer, WiFi og aircondition.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Jambuluwuk Oceano Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden