INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Italiens Grand Prix 2020 – Besøg Ferrari Museet

Italien

In stock
Travel Code
IT-U-1

Beskrivelse

Besøg på Ferrari museet den 7. september 2020

Det får du
– Transfer til og fra Maranello
– Indgang til Museo Enzo Ferrari i Modena
– Indgang til Ferrari museet i Maranello
– Ekstra mulighed : Lej en Ferrari og kør selv en bil med 500 hestekræfter (fra 120 euro)
– Danske rejseledere med på turen

Besøg på Ferrari museet mandagen efter F1 løb

Det er ikke nogen hemmelighed, at Ferrari har en helt speciel status i Italien og de ikoniske sportsvogne nyder blikke for store og små. Du er ikke i tvivl, når der kommer en Ferrari. Folk går i stå når de ser en Ferrari og vi har en tur, der giver dig mulighed for at prøve en selv.

Inden da besøger vi Ferraris museum i Maranello og vi slutter turen med at besøge Enzo Ferrari museet i Modena.

Vi giver dig muligheden for at se Ferrari museet og det helt nye Museo Enzo Ferrari der er bygget i 2015 og hylder Enzo Ferrari og Luciano Pavarotti.  Der er tale om en heldagstur fra Milano til Modena og Maranello med bustransfer retur, guider, indgang til både fabrikken og museet samt du har muligheden for at leje en Ferrari og slippe den indre drengerøv løs.

Alt sammen til kun 750 kr. for en hel dag. Der vil være rift om pladserne på denne tur og der er meget begrænset antal pladser.

Mandag efter F1 løb:
Vi besøger:
Ferraris fabriks område i shuttlebusser,
Ferrari museet i Maranello
samt det helt nye, meget flotte Enzo Ferrari museum i Modena
Ved ankomst til Ferrari museet i Maranello er der masser af muligheder for en gåtur i Maranello, der bugner af butikker der sælger fan tøj med den stejlende hingst.
Hvis der er gemt en paparazzi i dig, kan man gå længere ned af gaden til Ferraris testbane, Fiorano, og tage et par billeder.
Her er der ofte tophemmelige test af prototyper og private kørearrangementer.
Ved siden af museet er der to udlejningsforretninger med speciale i Ferrari biler, for 120 euro kan du selv køre en California eller for 180 euro en 430 Scuderia. Med forbehold for prisændringer
Efter vi har oplevet Maranello går turen til Enzo Ferraris hjemby, Modena der også er kendt for tenoren Luciano Pavarotti og Maserati.
Vi besøger det helt nye og utrolig flotte “Museo Enzo Ferrari” -især deres motormuseum kan få nørderne til at blive hængende længe.
Turen går hjem igen mod Milano lufthavn for hjemrejsen mod Danmark.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Italiens Grand Prix 2020 – Besøg Ferrari Museet
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Alt sammen til kun 750 kr. for en hel dag. Der vil være rift om pladserne på denne tur og der er meget begrænset antal pladser.

Gå til toppen af siden