Indonesien

Tropiske øer, vulkaner og flotte strande

Indonesien byder på alt fra dybe regnskove og uberørte, hvide sandstrande til en mangfoldig kultur og seværdigheder i verdensklasse. Det utrolige ørige er ikke til at komme uden om.

Kultur, natur og et hav af paradisøer i Indonesien

Indonesien er med sine 18.000 øer verdens største ørige. Omkring 3.000 af dem er beboet, hvoraf en stor del af befolkningen er bosat på hovedøerne Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, Kalimantan og Irian Jaya. Indonesien huser cirka 245 mio. indbyggere og er derfor verdens 4. mest folkerige nation.

Når du rejser til Indonesien, vil du blive mødt af vulkaner, hellige templer og et helt utroligt dyreliv, der omfatter både orangutanger, komodovaraner og Sumatra-tigere.

En af de mest populære øer i Indonesien er surfermekkaet Bali. Øens vulkaniske landskab, vidunderlige strande og overdådige undervandsliv er noget, tusindevis af mennesker rejser langvejs fra for at opleve. Derudover er øen også verdenskendt for sin spirituelle kerne, hvor der stræbes efter at opnå følelsen af zen.

Indonesien er også kendt for sine smukke Gili-øer - Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air. Her finder du livlige byer, romantiske resorts og den perfekte scene for afslapning på højt plan. Indonesien gemmer også på den fredlige vulkanø Lombok. Øen er sluppet udenom masseturismen og byder derfor på smukke, uberørte områder, hvor man kommer helt tæt på den venlige lokalbefolkning.

Hvis din drømmerejse indebærer eksotiske omgivelser og smukke sandstrande, kan du med fordel gå på opdagelse i vores spændende udvalg af tropiske strandferier. Du finder også utrolige luksusrejser, hvor du kan nyde din ferie på første klasse på et enestående hotel. Drømmer du om at opleve mere end én destination på din ferie, kan du også tage et kig på vores kombinationsrejser.

Læs mere
Side
per side

Items 11-13 of 13

Kombinationsrejse til Singapore og Indonesien

En fantastisk kombinationsrejse. Tag med og oplev arkitektoniske bygningsværker, golde vulkanlandskaber, kulturelle fortællinger og ikke mindst hvide sandstrande med havets univers som nabo.

 • Individuel afrejsedag
 • 15 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Business class og 5-stjernet luksus på Bali på Damai Lovina og Hyatt Regency

Den skønneste luksusrejse til Bali. Forkælelsen starter allerede i lufthavnen, fordi du flyver på business class, og på Bali bor du på to ekseptionelle, 5-stjernede hoteller. (OBS: Damai Lovina forventes åbent pr 01. marts 2023)

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Bali - Indonesien

Tag på din drømmeferie badet i luksus, skønne strande og ren afslapning. Tiden står stille når du slentrer rundt i det bløde, varme sand og nyder den vidunderlige solnedgang på Balis østkyst.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

På tværs af Indonesien

På tværs af de mange øer består Indonesien af forskellige etniske, sproglige og religiøse grupperinger, men på trods af det har landet udviklet en slags fælles identitet og fremstår som et homogent samfund. Den indonesiske befolkning er overvejende muslimsk, dog er hinduisme den mest fremtrædende religion på Bali. Religion betyder meget for balineserne, og tempelbesøg er ikke kun for turister. At besøge et tempel er en af de helt store oplevelser ved et besøg på Gudernes Ø.

Indonesien byder på ufattelig naturskønhed og massevis af oplevelser, der venter på dig, uanset om du vælger badeferien på Bali, de kulturelle seværdigheder på Java eller jungleturen på Sumatra.

Oplev Indonesiens kulturliv Fang en bølge på Bali Indonesiens rige dyreliv


Der er mange grunde til at rejse til Indonesien, men her er fem af dem:

 1. Indonesien er et sandt dykkermekka
  Indonesien er et af de bedste steder i verden at dykke. Hvad end du er nybegynder, eller er erfaren i den smukke undervandsverden, bliver du ikke skuffet, når du ser de fascinerende koralrev og unikke fisk, der holder til ved de mange øer.
 2. Madkulturen er smagfuld
  Når der er gang i gryderne i Indonesien, bliver der brugt alt fra koriander, chili og kokos. Kombineret med frisk fisk og ris, har du et typisk indonesisk måltid. Nogle af de mest populære retter er kød på spyd, stegt ris og grøntsager med jordnøddesauce.
 3. Øhop på de tropiske øer
  Indonesien består af flere tusinde øer - så hvorfor ikke planlægge et øhop? Oplev det bedste af Sumatra, java, Bali og Gili Øerne.
 4. Oplev dyrelivet helt tæt på
  Når du besøger Indonesien, kan du opleve de eksotiske dyr i deres naturlige habitat. Hvis du fx besøger Bali, er Sacred Monkey Forrest i Ubud helt klart et besøg værd. Besøger du derimod Komodo Island kan du møde de dragelignende komodovaraner (Komodo Dragons), der lever på øen.
 5. Oplev den særprægede natur
  Du kan rende ind i det ene naturfænomen efter det andet, når du besøger Indonesien. Øriget huser nemlig naturoplevelser som Mount Krakatau, som er en af de mest berømte vulkaner i Indonesien. Eller måske drømmer du om at besøge en af de famøse rismarker på Bali? Du kan også gå på opdagelse i Kalimantan, som er en del af Borneos uspolerede naturområder, der er hjem for organgutanger, eksotiske fugle og store elefanter.

 

Aktiviteter i Indonesien

Når du rejser til Indoensien, kan du nyde de langsomme dage på en solseng og virkelig få ladet batterierne op. Drømmer du derimod om at krydre ferien op med en spændende udflugt, er der også mulighed for det. Du kan blandt andet tage på solopgangstur, cykeltur eller besøge flotte strande.

Smuk solnedgang Balis rismarker Bad i Indonesiens smukke hav

Hvis en tropisk strandferie falder lige i din smag, kan du også udforske andre spændende og smukke lande som Thailand, Maldiverne og Zanzibar. Her finder du også brede sandstrande, vidunderlige hoteller og utrolige oplevelser, der sent vil blive glemt.

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvornår er det bedst at rejse til Indonesien?

De fleste steder i Indonesien er der tørt og tropiske temperaturer mellem maj og september. Det kan dog variere fra område til område.

Hvilken valuta bruges der i Indonesien?

I Indonesien bruges der Indonesiske Rupiah, som har en af de laveste værdier i verden. Bliv derfor ikke overrasket, hvis der er et ekstra 0 på regningen.

Hvilken ø skal jeg bo på i Indonesien?

Indonesiens mange øer gemmer på flotte resorts og hyggelige hoteller. Der er et hav af indkvarteringsmuligheder og hos Top Tours har vi mange gode bud på, hvor du skal holde din ferie.