VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Sumatras højdepunkter 

Singapore (2 nætter) - Sumatra (7 nætter) - Badeferie (5 nætter)

 
Spændende og alsidige oplevelser venter jer på denne kombinationsrejse til Singapore og uberørte Sumatra, afsluttende med badeferie på Bali.
Undervejs får I oplevet alt det bedste af Sumatra som vulkaner, underskønne landskaber, tropisk regnskov samt smukke strande.

Inkluderet i rejsen er:

Dag 1: Afrejse fra København I flyver med Singapore Airlines, Emirates eller Qatar Air til Singapore

Dag 2: Ankomst Singapore
Dagen tilbringes på egen hånd - I bor på Peninsula Excelsior eller tilsvarende med morgenmad og inkl. stop-over pakke med fribilletter til seværdigheder og gratis brug af hop-on bus.

Dag 3: Singapore
Dagen tilbringes på egen hånd 

Dag 4: Medan - Berastagi
Der flyves til Medan hvor I begynder med en byrundtur med besøg ved blandt andet Maimoon Palace samt byens smukke moskeer og kinesiske templer.
Efter byrundturen køres 3 timer til Berastagi - en smuk bjerglandsby beliggende i de tempererede bjerge og omgivet af fantastisk landskab. Ved ankomst til Berastagi besøges ShwedagonZedidaw som er en lille udgave af Yangoons berømte Shwedagon pagode. Vi nyder udsigten over vulkanerne Mt. Sibayak og Mt. Sinabung fra Gundaling Hill (1496 moh) inden dagens sidste stop ved det lokale frugt- og grønt marked.

Dag 5: Brastagi - Parapat - Samosir Island
Efter morgenmaden går turen til byen Parapat der ligger ved bredden af kratersøen Lake Toba. Midt i Lake Toba lligger øen Samosir som er dagens mål. Her bor Toba Batak folket og overalt på øen er der små landsbyer som er præget af deres egen specielle byggestil. 
De næste 2 nætter overnattes der på Samosir Island.

Dag 6: Samosir rundt med båd
Dagen tilbringes med at tage rundt på øen med båd, og der besøges flere små landsbyer, kongelige gravkamre og der er rig mulighed for at møde den gæstfrie befolkning.
Samosirs mest berømte vartegn besøges også - et 200 år gammel båd-formet sarkofag af kong Sidabutar. I returnerer til jeres hotel sidst på eftermiddagen.

Dag 7: Samosir - Parapat - Padang Sidempuan
Rejsen fortsætter mod Padang Sidempuan som er en af hovedbyerne i South Tapanuli og er specielt kendt for deres "snakefruit" palmer som vokser på Mt LubukRayas bjergsider. Landskabet der køres igennem er grønt og frodigt og der gøres flere stop undervejs.

Dag 8: Padang Sidempuan - Bukittinggi
Efter morgenmad køres der sydpå langs regnskoven. Undervejs paseres lokale markeder, rismarker og vilde floder inden vi når Bukit Tinggi. Byen er en smuk, ren bjerglandsby beliggende 930 m over havoverfladen, mindre en 1 grad fra ækvator. Udsigten herfra er spektakulær og her opleves vulkaner, kratersøer og et meget gæstfrit folk.

Dag 9: Bukit Tinggi 
Hele dagen bruges på at nyde de fantastiske omgivelser. Området har et væld af seværdigheder som museer, markeder, smukke klippeformationer og en helt unik kultur og natur. I løbet af dagen bliver der mulgihed for en dukkert i nogen af områdets vandfald, og der vil være besøg på markeder hvor de lokale sælger deres ris samt frugt og grønt.

Dag 10: Bukit Tinggi - Padang
Inden vi forlader Buktitinggi er der tid til en lille byrundtur. Der gøres stop ved fortet Fort de Kock hvorfra der er fantastisk udsigt over vulkanen Mt Merapi, som ind imellem sender røg ud.
Herefter lægger vi vejen forbi byens klokketårn og marked inden vi kører mod Padang. Padang er en hyggelig by med strandpromenade og den er kendt for sin stærke mad. Vi overnatter her og eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 11: Padang - Bali
Efter morgenmaden går turen til lufthavnen hvor der flyves via Jakarta til Bali.
Ved ankomst til Bali køres I til Swiss Bel Watu Jimbar Sanur, hvor I skal bo de næste 5 nætter.

Dag 12 - 15 Bali
Dagene til fri disposition. Book evt. en tur til Ubud, Tanah Lot, eller nogle af Balis andre skønne og smukke attraktioner.

Dag 16: Afrejse

Dag 17 : Ankomst til Kastrup

Pris fra kr. 19.498
Tillæg i juli fra kr. 1.500 pr. person 

Skønne Katathani Resort- direkte til strand, fredeligt på Phuket

DestinationThailand
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 11.998kr.

Langtidsrejse til Hua Hin i egen villa

DestinationThailand
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til15-11-2021
Varighed30 dage
PrisFra 10.998kr.

Vilamendhoo Island Resort - fantastisk snorkling fra stranden

DestinationMaldiverne
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til20-10-2022
Varighed9 dage
PrisFra 16.498kr.
Se alle tilbud