Luksus rundrejse på Java & Bali 

Kaffeplantage, unikke templer og luksuriøse hoteller

Dag 1: Afrejse fra Kastrup Afrejse fra Kastrup til Singapore med Singapore Airlines. 

Dag 2: Singapore Transport til Concorde Singapore hvor I bor en nat. Dagen tilbringes på egen hånd. 

Dag 3: Singapore - Solo 
Efter en dejlig dag i storbyen fortsættes til Solo i det centrale Java. I skal med en engelsktalende guide først på byrundtur med besøg i kongepaladset og på batikmuseum. Herefter fortsættes til fantastiske Losari Coffee Plantation hvor natten tilbringes. Losari Coffee Plantation er en fungerende kaffeplantage der har åbnet dørene til en fantastisk verden af stemning, atmosfære og luksus. Ud over at opleve en plantage i funktion bor man i luksuriøse bungalows med storslåede udsigter over det smukke
landskab. 

Dag 4: Losari - Borobudur - Yogyakarta
I skal på tur til det eventyrlige Borobudur, verdens største buddhistiske tempelkompleks. Efter besøget i templet fortsættes til Yogyakarta hvor I bor 2 nætter på feks Yogyakarta Plaza

Dag 5: Byrundtur og Prambanam
I dag skal I på byrundtur og desuden opleve Prambanan templet, Indonesiens største hinduistiske tempelkompleks. 

Dag 6: Yogyakarta - Surabaya
Med morgentog fra Yogyakarta til Surabaya (ca 4½ time) hvor I kører gennem det javanesiske landskab og oplever livet langs jernbanen. Ankomst til Surabaya og transport til legendariske Majapahit Hotel - Charlie Chaplins “eget” hotel, hvor I bor en nat. En skøn massage er inkluderet i opholdet.

Dag 7: Surabaya - Bali 
Inden rejsen fortsætter til Bali skal I på byrundtur i Surabaya og se nogle af byens attraktioner, bla. Sampoerna cigaretfabrik hvor man fortsat håndruller cigaretter. I flyver til Bali hvor I afhentes i lufthavnen og køres til Uma Sapna Villa i Seminyak. Her tilbringes de næste 2 nætter.

Dag 8: Seminyak på egen hånd
Efter nogle begivenhedsrige dage på Java er dagen afsat til afslapning og fritid på egen hånd. Tag en tur på stranden, nyd poolens kølige vand og tag på shopping i de små boder og butikker. 

Dag 9. Seminyak - Lovina 
Efter morgenmaden på hotellet kører I mod Lovina. Undervejs stoppes i landsbyer og frugtplantager med tid til at strække benene og nyde de smukke omgivelser. I besøger også templet Pura Besakih, det helligste af alle Balis helligdomme.
Så fortsættes til Kintamani hvorfra der er pragtfuld udsigt over Mount Batur og søen. Inden I om eftermiddagen når Lovina besøger I templet i Beji og de varme kilder i Banjar.
I overnatter på Damai Lovina Villas.

Dag 10: Lovina - Ubud
Det smukke Gitgit vandfald ligger omgivet af frodig beplantning og efter et stop her fortsættes til Bedugul for at opleve Ulun Dalu templet, der stille flyder på Bratan Søens stille vand.
Videre til det farverige lokale marked ved Candi Kuning, og templet Taman Ayun ved Mengwi. Inden ankomst til Ubud gøres også holdt ved det spektakulære tempel Tanah Lot.
Overnatning på Kamandalu Resort & Spa

Dag 11: Ubud - Tanjung Benoa 
Efter morgenmaden går turen mod de hellige kilder ved Tirta Empul inden der er tid til at snuse rundt i det lokale Ubud marked.Her findes alverdens tøj og kunsthåndværk og mange andre spændende ting og sager. Efter lidt shopping fortsættes til paladset Puri Saren og en af landets bedste
kunstmuseer. Inden frokost er der også tid til et besøg i Goa Gajah - elefantgrotten. Der fortsættes efter frokost til stranden Tanjung Benoa og Conrad Bali resort & Spa hvor de næste tre nætter tilbringes.
 
Dag 12: På egen hånd og spa-behandling
Dagen tilbringes på egen hånd indtil der om eftermiddagen er reserveret tid til halvanden times behandling og nydelse i Adi Spa. 

Dag 13: På egen hånd + afskedsmiddag
Dagen er fri til egne aktiviteter eller afslapning. Om aftenen køres I til Jimbaran Bay for i strandkanten at nyde en lækker middag med ”alt godt fra havet”. 

Dag 14: På egen hånd indtil afrejse
Der er tid til en sidste tur i poolen eller det sidste shopping inden I afhentes på hotellet og køres til Bali lufthavn og hjemrejsen via Singapore til Kastrup er igang. 

Dag 15: Hjemkomst 
I ankommer 07.50 i Kastrup.

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser.

2 uger Phuket og Koh Yao Island

DestinationThailand
Gyldig fra01-04-2021
Gyldig til20-10-2021
Varighed14 dage
PrisFra 9.498kr.

4* Prama Sanur direkte til stranden

DestinationBali
Gyldig fra01-04-2021
Gyldig til31-10-2021
Varighed14 dage
PrisFra 10.998kr.

Sydney & Gold Coast 17 dage / 14 nætter

DestinationAustralien
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed17 dage
PrisFra 20.598kr.
Se alle tilbud