Kalimantan orangutang tur 4 dage/3 nætter 

En oplevelsesrig tur til noget af det mest uberørte regnskov og de fantastiske orangutanger.

Pakken bookes med de fleste måltider og alle ture - et spændende tilkøb til jeres Bali rejse.

Dag 1: Semarang
Ankomst til Semarang lufthavn, det centrale Javas hovestad, hvor I mødes af Top Tours repræsentant. Eftermiddagen tilbringes med at udforske Semarangs gamle bydel med kinesiske templer, protestantiske kirker den smukke bygning Gedung Lawang Sewu. Frokost er inkluderet. I bor en nat på Ibis Semarang. 

Dag 2: Semarang - Pangkalan Bun
Efter morgenmaden på hotellet går turen til lufthavnen og videre på en kort flyvetur til Pangkalan Bun i det centrale Kalimantan. I mødes af den lokale guide som tager jer til havnen i Kumai hvor I går ombord i den private båd.
Stille og roligt cruiser I op ad Seikonyer River til Tanjung Putting National Park. Frokost undervejs. I checker ind på Rimba Lodge og har nu tid til at nyde de fredelige omgivelser. 

Dag 3: Orangutangtur
Efter morgenmaden fortsættes op ad floden til Pondok Tanggui. Undervejs ser I aber og fugle langs den skyggefulde flodbred. Pondok Tanggui er et nyere orangutang rehabiliteringscenter der tager sig af forældreløse unger og andre orangutanger med brug for hjælp. Mange unger har været taget til fange og når de så bliver store og slippes løs igen, kan de ikke klare sig selv.

Turen går videre til Camp Leaky. Herfra med guide og rangers, til fods ind i den tætte regnskov. Oplev gibbon og makakaber, det rige fugleliv og måske endda vilde orangutanger.
I vender tilbage til båden hvor kokken har tilberedt en dejlig junglefrokost til jer. Herefter returneres til orangutangcentret hvor I kommer i tide til at opleve fodringen af de store dyr. Efter en fantastisk dag spiser I middag og overnatter på Rimba Lodge.

Dag 4: Pangkalan Bun - Semarang - Bali
I spiser morgenmad i lodgen og så går turen tilbage mod Kumai og lufthavnen hvorfra I flyver til Bali og fortsætter jeres rejse.

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser.

Fantastiske Thailand med dansk rejseleder

DestinationThailand
Gyldig fra01-01-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed15 dage
PrisFra 17.998kr.

Gennem Zarens Rusland med dansk rejseleder

DestinationRusland
Gyldig fra05-09-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed17 dage
PrisFra 25.990kr.
GZR 1

Middelhavskrydstogt fra Barcelona med all-inclusive MSC Seaview

DestinationBarcelona
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed10 dage
PrisFra 11.490kr.
Gaudi Barcelona
Se alle tilbud