Java & Bali rundrejse * 

På denne rundrejse på 15 dage/12 nætter kommer I til flere af sydøst-Javas mest spændende steder. 
Oplev markeder, kaffeplantager, små landsbyer og ikke mindst de enestående udsigter over vulkanerne Mt Bromo og Mt Ijen.

Dag 1 Afrejse 
Afrejse fra København med Singapore Airlines til Singapore. 

Dag 2 Singapore – Surabaya 
Efter en mellemlanding i Singapore fortsættes til Surabaya på den indonesiske ø Java. Ved ankomst til lufthavnen i Surabaya mødes I af Top Tours repræsentant og køres til hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.
NB. Hvis der er udsolgt på flyet fra Singapore til Surabaya flyves først til Bali og derefter til Surabaya. 

Dag 3 Surabaya – Bromo 
Efter morgenmaden er der afgang til en byrundtur i Surabaya. I besøger bl.a. byens interessante gamle kvarter, et kinesisk tempel og et traditionelt krydderimarked. Efter frokost går turen mod Bromo med stop undervejs i fiskerihavnen Pasuruan og det traditionelle salt raffinaderi. 

Dag 4 Bromo – Kalibaru 
Dagen begynder tidligt – der er afgang kl. 4 i 4WD til Mount Penanjakan. I 2700 meters højde ser I solopgangen over det smukke landskab (afhængigt af vejret). Herefter skal I på hesteryg over ”the sea of sand” til foden af Mount Bromo, hvor der er tid på egen hånd til at udforske de enestående omgivelser. Morgenmaden serveres undervejs. Vel tilbage på hotellet efter en fantastisk morgen er der mulighed for lidt afslapning inden turen går videre til Kalibaru. Overnatning på Margo Utomo Hillview Cottages

Dag 5 Kalibaru – Ijen 
Morgenmad på hotellet. Inden turen fortsætter østpå til Ijen er der mulighed for besøg på lokale plantager med kaffe, gummi og muskatnød. Undervejs til Ijen gøres adskillige stop så der er masser af muligheder for at opleve det lokale javanesiske liv. Tidligt på eftermiddagen når I Ijen Resort og herefter er dagen til fri afbenyttelse. 

Dag 6 Ijen – Bali 
Efter en tidlig morgenmad køres til Pal Tuding hvorfra en vandretur til Mount Ijens kraterkant begynder. Turen går ad skyggefulde stier og overalt er der storslåede udsigter over landskabet. Mt Ijens krater og den turkisblå kratersø er et imponerende syn. Så går turen nedad igen og det er tid at køre til havnen i Ketapang for at fange færgen til Bali. Herefter køres til det valgte hotel - enten Oasis Benoa, Novotel Coralia eller et helt tredje. 

Dag 7 – 14 Bali
Dagene på Bali tilbringes på egen hånd med udflugter, afslapning og shopping eller hvad I har lyst til. I har 7 overnatninger på Bali inklusiv morgenmad. 

Dag 14 Afrejse fra Bali 
Dagen er på egen hånd indtil I afhentes og køres til lufthavnen 

Dag 15 Hjemkomst

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser.

Golfrejse til Oitavos***** Portugal

DestinationPortugal
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed6 dage
PrisFra 7.490kr.

Lily Beach med 5* all-inclusive platinum pakke

DestinationMaldiverne
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til20-10-2021
Varighed9 dage
PrisFra 26.500kr.

Vidunderlige Constance Belle Mare Plage med halvpension

DestinationMauritius
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed9 dage
PrisFra 14.998kr.
Se alle tilbud