Kura Kura Resort 

Kura Kura Resort består af 15 Deluxe / Superior Seaview Cottages, alle vestvendt og beliggende kun 15 meter fra stranden med fuldstændig uspolerede udsigter over den krystalklare lagune. Alle hytter er nyrenoverede og fremstår lækre og luksuriøse.
Kura Kura har desuden 19 Private Pool Villas og Family Pool Villas, der er perfekte for familier eller hvis flere rejser sammen. De mindste villaer er 320 m2 og de største er 600 m2. Begge villatyper indeholder store åbne opholdsrum og separate soveværelser samt stor privat pool. Det hele emmer af moderne elegance.
Også Kura Kuras lobby og restaurant er et stilfuldt mix mellem moderne faciliteter og traditionelle møbler og interiør. I den skønne restaurant, der har både indendørs og udendørs servering, kan gæsterne vælge mellem et stort udvalg af lokale indonesiske retter samt middelhavsretter.
Resortet arrangerer dykker og snorkel ture til de bedste koralrev omkring Karimunjawa øerne. Eller hvad med at være Robinson Crusoe en dags tid? Nyd din helt egen paradis-ø med kokospalmer og lange hvide sandstrande. Frokost og drikkevarer sørger resortet for, så du skal bare sørge for at nyde det.

Hotel information