VALGTE
DESTINATION

Indonesien 

Indonesien har det hele. Fra dybe regnskove, uberørte eksotiske hvide sandstrande, en lang række vulkaner, et dyreliv der indbefatter orangutanger, komodovaraner og Sumatra tigre, til en rig og mangfoldig kultur og ikke mindst seværdigheder i verdensklasse, som tempelkomplekset Borobudur på Java.
 Indonesien er verdens største ø-rige bestående af 13.000 øer hvoraf omkring 3000 er beboet.

Hovedøerne er Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, Kalimantan (den indonesiske del af Borneo) samt Irian Jaya. Indonesien huser 245 mio. indbyggere og er verdens 4. mest folkerige nation.

På tværs af de mange øer består Indonesien af udtalte etniske, sproglige og religiøse grupperinger, men på trods af dette har landet udviklet en slags fælles identitet og fremstår som et homogent samfund.

Den indonesiske befolkning er overvejende muslimsk, dog er hinduisme den mest fremtrædende religion på Bali. Religion betyder meget for balineserne og tempelbesøg er ikke kun for turister, det er en af de store oplevelser ved et besøg på Gudernes Ø.

Indonesien byder på ufattelig naturskønhed og massevis af oplevelser venter. Og det er uanset om man vælger badeferien på Bali, de kulturelle seværdigheder på Java eller jungleturen på Sumatra. 

Generelle oplysninger:

Klima: Tropisk klima - det vil sige, det er varmt hele året. Temperaturen er lavest i den tørre periode fra april til oktober, hvor luftfugtigheden også er lavest. I perioden november til marts kommer der fra tid til anden heftige regnbyger, oftest sidst på dagen. Det er sjældent dagsregn.

Befolkning: 245 mio. indbyggere.

Sproget: Indonesisk. Herudover tales engelsk i turistområderne.

Møntfoden: Indonesisk Rupiah (IDR).

Drikkepenge: Giv gerne 10 - 15% i drikkepenge da "service charge" ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle ekstra rupiah.

El: 220 V.

Pas: Skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato. 

Visum Der er visumpligt. Ved ankomst betales USD 25 for visum.

Tidsforskel:  Sommertid + 6 timer/ vintertid + 7 timer.

Udenrigsministeriets info:
Pas og visum
Rejsevejledning

Læs mere på www.tourismindonesia.com


Ture fra Java:
Sunrise at Mount Merapi - Jogjakarta
At se solopgangen over en af ​​Javas højeste bjerge er en uforglemmelig oplevelse. Beliggende ved grænsen i Central Java og Jogjakarta, Mt Merapi er en af ​​Indonesiens mest aktive vulkaner. Der er afgang fra Jogjakarta hotel kl.19.00, hvor der er 1 times kørsel til Selo Village, udgangspunktet for trekket. Inden man begynder turen er der 1 times afslapning, hvor man kan hvile og forberede sig. Der vil være en orientering om ruten og sikkerhedsmæssige oplysninger vil blive givet af de lokale guider. Så omkring midnat begynder rejsen mod toppen. Turen tager omkring 5 timer og lige før solen står op, vil man nå toppen. Hvil  benene og sid ned for at vente den opgående sol. På toppen vil man blive forbløffet over de spektakulære landskaber og den ærefrygt inspirerende udsigt over området. Efter en let snack, vand og kaffe på toppen, begynder nedstigning til bunden af ​​Mt Merapi, hvor en bil venter på at køre tilbage til Jogjakarta hotel. Retur ved middagstid. Pris kr. 1.300

Cycling and Ricefields Jogjakarta
Guide og chauffør henter en fra Jogjakarta hotel kl. 08.00, hvor man starter på denne spændende tur. Beliggende i den sydlige udkant af byen, omkring 45 minutters kørsel, er landsbyen Cadran Kebon Agung, som er den perfekte kulisse for en cykeltur. I løbet af formiddagen på denne Jogjakarta halvdagstur, vil I køre på cykel til forskellige stop i landsbyen. Den første destination er rismarker, hvor I sammen med lokale landmænd, vil opleve hvordan man pløjer og høster denne korte afgrøde. Næste stop er et landbrugs museum. Her vil I se den omfattende udstilling af landbrugsredskaber fra landsbyen - fra det antikke til det moderne. Jeres endelige stop vil være på en sojabønne fabrik, hvor I vil se start-til-slut metoden for bearbejdelsen disse sojabønner til de endelige produkter, der anvendes i det indonesiske køkken. Før vi vender tilbage til Jogjakarta i begyndelsen af ​​eftermiddagen vil der gøres stop på en lokal restaurant for at spise frokost.
Bemærk: For dem, der ikke er komfortable med at cykle, vil der være mulighed for at tage turen i rickshaw - becak (lokal cykeltaxa). Hvis I ønsker at tage turen i rickshaw bedes I venligst oplyse os om dette før booking.
Note: 5 timers tur - Inklusiv 2 timer tilbage til hotellet i Jogjakarta. 
Pris kr. 450

Java Sand Dunes and Beaches
Blot en kort køretur fra Jogjakarta er der en fortryllende kyststrækning med strande, klitter og en unik lokal atmosfære. Tilbring dagen med at udforske dette område. I vil blive hentet på jeres hotel kl.10.30 og kørt til Depok Beach og dets livlige fiskemarked. Gå rundt i boderne og se en vifte af forskellige fisk og skaldyr til salg og lav en god handel og køb jeres egen friske fisk og skaldyr til frokost. I en nærliggende bod, vil de lokale kokke tilberede jeres valg af fisk/skaldyr, som I ønsker det (grillet, stegt, osv.) og de bringer det til jer til frokost på en lokal restaurant. Efter frokost, omkring kl.13.00 forlader I stranden for at fortsætte og se de spektakulære sandklitter, en sjældenhed i Sydøstasien. Stop for fotos og for at nyde det ørkenagtige område kaldet Sandy. Besøg kirkegården og se Syeh Bela Belu, en berømt lokal figur. Der er 100 trin til hans grav og de lokale mener, at I vil have en åndelig oplevelse og afværge onde ånder ved at bestige de 100 trappetrin. Fortsæt til Langse Cave, et populært meditations sted, også kaldet 'Queen of South' Cave. Turen til toppen er udfordrende og der er en serie af reb- og bambusstiger man kan bruge som hjælp til at krydse den stejle klint. Når I kommer til mundingen af ​​hulen, vil I blive belønnet med en smuk udsigt over havet. Før vi vender tilbage til Jogjakarta, skal I til de stenede bakker med udsigt over Parangtritis stranden. Denne strand er speciel, ikke blot for sine klitter og klipper, men den er også en del af en javanesisk legende kaldet 'Kanjeng Ratu Kidul', eller Queen of the South Sea. Se solen gå ned over havet fra toppen, hvorefter I vender tilbage til Jogjakarta.
Bemærk: Det foreslås, at du ikke bærer grønt tøj af respekt for den lokale befolkning, der mener grønt tøj vil bringe ulykke.  Pris kr. 600


 

Påskeferie 2021

DestinationThailand
Gyldig fra21-03-2021
Gyldig til18-04-2021
Varighed14 dage
PrisFra 9.798kr.

Kuala Lumpur, Lombok, Gili og Bali

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed19 dage
PrisFra 14.998kr.

Munduk, Lovina og Nusa Dua på smukke boutique resorts

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 15.498kr.
Se alle tilbud